Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Bírom mikor sokan 0 energia befektetéssel akarnak 5-6-os szorzójú "tuti" szelvényeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hétvégére kéne összedobnom egy olyan szelvényt,amin minimum 5-6-os odds van. Tudtok mondani pár tuti tippet?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rooney8
Matt van vmi tipped mára? 😄 asszem nem írtál mára még semmit 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

G1nic
ajj meg kellett volna rakni a silkeborgot :@

oldschool.trance.techno.rave

"és a úgy" az "és úgy" a "CSK" "CSKA" akart lenni, csak nem az lett 😄
Köszi, és a úgy jólehet, ha a villát meg a twentét meg a CSK-t leveszem?
ja, most gondolkodom, nem egy szelóra menne mind 😄
Matthew Prosac
Villa nem hinném hogy kikap, Twente sztem most botlani fog, a Cska abszolút háromesélyes.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
Bröndby hozza a formáját 0-2 😄
tudtam h nem kell megrakni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Üdv, még új vagyok a Tippmixben, és kinéztem magamnak ezeket szombatra, szerintetek esélyes, ha nem, akkor tudnátok helyette valamit ajánlani, mert nyernem kéne egy kis pénzt.

112 CSZKA Moszkva - Zenit Szentpétervár V 2.66
123 Arsenal - Wolverhampton H 1.18
125 Bolton - Aston Villa H 2.64
142 Honvéd - Gyõr H 2.59
154 Internazionale - Bologna H 1.21
158 Aarau - Young Boys V 1.36
163 Barcelona - Ath. Bilbao H 1.15
166 Venlo - Twente V 1.45
169 Bordeaux - Nancy H 1.38
177 Porto - Marítimo H 1.24

Eredõ odds: 100,77
Tét: 200 HUF
Shep
Hát mert nem is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rajkonnen92
Hali valaki tudna mondani ezekhez nekem egy 1.5 körüli szorzós meccset? (mi a vélemyényetek róla?)
078 Nyíregyháza - Debrecen 1.56 V
085 Den Bosch - Emmen 1.53 H
077 West Bromwich - Leicester 1.54 H
035 Bellinzona - Grasshoppers 1.57 V

Glory Man United Go Kimi Go

dragon11
Jah, még tegnap elõtt említetted nekem azt, hogy "nem ebben rejlik a titok"..😊

Shep
Na közben a MIDTJYLLAND behúza, jöhet a többi is.

Shep
Persze nekem is van erre épülõ szisztémám, csak hát nem úgy ahogy itt egyesek elképzelik 😊

G1nic
mai "talán":
Fc Köbenhavn - Odense H
Bellinzona - Grasshoppers V
Basel - Sion H
Benfica - Liverpool H

és a halálfejes:
Basel - Sion H
Benfica - Liverpool H
Valencia - Atl. Mad. 1.fi H
Fulham - Wolfsburg D
Hamburg - Standard Liége H

oldschool.trance.techno.rave

szucsy89
mai európaligából melyik az a meccs amit tutira mondtok?
Rockynhooo
Benfica - Liverpool 2.40 H
Valencia - Atl. Madrid 3,2 D
Hamburg - Standard Liege 1.40 H

10es szorzó. csak mert így érzem , indok nincse :d

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

w77d
nah várj akko olvasok XD

rooney8
csak szerintem egy nagy nulla a mai kínálat? :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
most komolyan. az hagyján hogy nulla energiabefektetéssel akarsz nyerni, de az, hogy még visszaolvasni is lusta vagy...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
De ettõl még mûködõképes. Az én szisztémám is erre épül. Szóval kifigurázni lehet, de úgy unblock nem értemes kritizálni

w77d
és mennyire esélyes?

Shep
Na ugye 😊

Shep
Vagy inkább -32-ben lennél 😊 Tedd meg az Atlantát 2 esélyben az 3-as szorzó.

Matthew Prosac
azzal mondjuk nekem is. azért nem lehet ész nélkül erre támaszkodva tenni meccseket: nem árt figyelembe venni hogy milyen csapatok is játszanak és milyen pályaválasztással 😊 - kell mérlegelni rendesen

Shep
Semmi, azzal van bajom ahogy egyesek kezelik.

Matthew Prosac
és mi bajod van ezzel a módszerrel?

w77d
most komolyan gyerekek légyszi dobjatok össze nekem már valamit kb 4x-es odds-al... Megtenném egy 32 ezerrel és meglenne a büntim ára :S

Shep
Libertadores kupára 10 Ft-ot nem tennék, de elvileg hazai vagy x.

Forza Italia
Corinthians SP - Cerro Porteno vélemény????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Majd Gera vág 3-at aztán jó is 😊

WuFraZselic
dehogynem

csak az hogy szar formában vannak nem meglepõ 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Nem esett le, hogy ezt a mostanában elterjedt túlzottan figyelembe vett módszert próbáltam kifigurázni? (mondjuk szerintem ettõl eltekintve is nyerhetnek)

jAsOn VoOrHeEs
Tippmix blog-ról egy hokielemzés:

"Ma különben érdemes a Washington-Atlanta meccset X2-re tenni,mert a Washington keleten már elsõ és a Stanley kupa döntõjéig végig(tehát keleten) otthon van a pályaelõnye és liga elsõ is lehet mivel nyugaton lévõ konferenciaelsõ a San José 6 ponttal le van maradva úgy,hogy 1 meccsel többet játszott.Ez a meccs a Washingtonnak nem ost és nem szoroz.
Az Atlanta viszont 9.(az elsõ nyolc játszik rá) és 2 pontra(egy gyõzelemre) van a Montrealtól és a Bostontól és neki ez a meccs élethalálharc a rájátszásért!!!!"

X2-be 3.20 az Atlanta, lehet tényleg érdemes lenne megpróbálni. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Nem ismered a szabályt? Ha a Fulham sosem volt nagy szám, akkor idén minimum az elsõ 3-ban benne kell lennie. <#idiota>

REAL MADRID

WuFraZselic
jó de a fulham sosem volt vmi nagy szám

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
nna gyerekek mondjatok tippeket, rohadtul nyernem kell ma, egy fotó árát szeretném megnyerni :S

Shep
Hát ezt aztán volt értelme systembe rakni.

Shep
Nem ismered a szabályt? x meccs óta gyengélkednek ezért most nyerni fognak 😊

WuFraZselic
nem értem miért veszitek ilyen biztosra a fulham gyõzelmet...
botrányosan szerepelnek a juve legyõzése óta, szerintem egy vendégsiker simán elképzelhetõ

AlieN911
Hali

Én mára ezt tettem:

Rendszer 3/4
Hamburg - Standard Liège
Meccs eredmény : Hamburg Futball, Európa-liga

Fulham - Wolfsburg
Dupla esély : Ful. or Draw Futball, Európa-liga

Valencia - Atletico Madrid
Dupla esély : Val. or Draw Futball, Európa-liga

Benfica - Liverpool
Dupla esély : Ben. or Liv.

1000,00 Ft --> 2350,00 Ft

Honda - The Power of Dreams

kraawz
a 2. term Mladen Petric akart lenni *

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Egy ilyen poént is raktam 😊

Valencia - Atlético Madrid @ David Villa gólt szerez
Hamburger SV - Standard de Liège @ Mlanden gólt szerez
Benfica - Liverpool @ Oscar Cardozo gólt szerez
Fulham - VfL Wolfsburg (0-1) H

200 -> 12 450

kraawz
Nagyobb téttel egy ilyet merek mára ajánlani @1.46-ért kombiban =)

Fulham-Wolfsburg 1x @ 1.33
Hamburg-Standard Liége Hamburg gólt szerez @ 1.10

Matthew Prosac
sok a felesleges pénzed ? 😄

benfica-liverpool
benfica naon jó,sztem behúzzák ezt a meccset.
2006ban odazhaza 1-0 ra majd idegenben 2-0ra nyert a benfica a pool ellen.

valencia-atletico
nálam ez még mindig 3 esélyes! talán iksz.
02.28-án 4-1re nyert az atletico de 1-1 vagy 2-1 után emberelõnybe kerültek és így sikerült 4-1 re nyerni.

fulham-wolfsburg
hazaiak sokkal jobbak mint a vendégek. sima fulham gyõzelmet várok

múlthéten nyrt idegenben 😄

bröndby??? Nálam országos iksz.
vendég csapat régen ikszelt, idegenben még 0 döntetlennél jár.
ebben az évben már találkoztak egymással ; 3-0 ill. 4-1re hazai pályán nyert a silkeborg.
szal nálam ez iksz.
Na ezt okoskodtam ki remélem jól:

013 Linköping H 1,84
018 1 Ingolstadt H 2.13
019 3 Nürnberg H 1.95
20 Zug H 2,00
015 Linz H 2.2

odds: 33,626736

Tét: 2000

Nyeremény 67253,472
hát én sztem ellenük teszek😊
más:Eu Ligára mit érdemes tenni?Elsõ ránézésre Benfica gyõzelem,de a többi meccs...elöbb írták h Valenciánál sok a sérült?!A.Madrid meg nem játszott annyira szarul hétvégén a Real ellen