Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
20 perc alatt nyertem 1500ft ot
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
teszem fel te adsz a boltban 100 ft borravalót akkor õ 1000 ft-ot ad.
ha te játszol 1000 ft-al õ játszik 10 ezerrel.
ha neked nagykockázatot jelent 10ezret felrakni vmire akkor neki 100ezer.
te örülsz 10 ezer forintnak, akkor õ ennek nem örül csak a 100ezernek.és sorolhtnám.
de ezt nézhetjük lejjebb 😄 ami neked 100 ft az másnak 10 ft...stb.
w77d.- a slovanra ma fogadtál?
Mert akkor aztán azzal is számolj hogy nyertél 4000-5000et ezzel a módszerrel,de egy fogadással elment 8000.

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
400 ft ból tudok csinálni egy jó szelót holnapra !
kedvet kaptam hozzá énis <#vigyor2>#vigyor2>
amúgy jah tényleg bennevan 😄 de jött ezalényeg 😄
Amúgy én NHL õrült vagyok 😊
Nottingham,Wisla Krakow szerintetek megelsz??
BATE Boriszov neccesen de megvan 😊

mondjatok nekem pár esélyest, és megnézem, nem bírom ki hogy ne tegyek valamire este 😄 beérem én kicsivel is, csak legyen min parázni
gondoltam azért mondta h nehogy megtudja vki h nyert és kirabolják vagy ilyesmi lehet.
slovan meg nagyon lazán hozta a meccsét.
w77d. 20 ropival megtoltad volna most 36 lenne 😄DD
Slovan Bratislava 6 - 0 Trnava
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jézusom...😊 Télleg nem ment el 😄 😄 😄
Amúgy mivel aszittem elment játszottam még egyet gyorsan 😊
156 Fram - ÍBV H 1.50
191 Cork City - Limerick H 1.75
147 Nottingham (H) vagy Blackpool (V) jut tovább H 1.72
133 Jagiellonia Bialystok - Polonia Bytom H 1.70
Eredõ odds: 7.67550
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1535 Ft
Ja és azok az 1.01-esek pedig tuti bejönnek, ez olyan mintha arra fogadtam volna fog-e esni még 2010ben az esõ Magyarországon 😊
A Kiel meg a Hamburg nem fog kikapni..aki ismeri a kézilabdát annak ez egyértelmû...báááár 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mára a következõt fogadtam:
126 Partizan Minszk - Belshina Bobrujszk V 1.44
127 Vityebszk - Torpedo Zogyino H 1.80
156 Fram - ÍBV H 1.58
129 Gloria Bistrita - Unirea Urziceni V 1.68
101 Kiel - Lübbecke H 1.01
100 Hamburg - Wetzlar H 1.02
90 Oroszország - Kazahsztán H 1.03
Eredõ odds: 7.30063
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1460 Ft
Nem ebbõl gazdagonék meg az tuti, de mára is kell valami izgalom 😊
Egyébként miért jártok lottózóba? Ha vesztek pl egy 3ezer forintos szerencsekártyát és azt feltöltitek a tippmixes számlára, akkor itthonról is lehet fogadni. Vagy a lottózós fogadás az igazi? Igaz monitor elõtt nem lehet 200 centis 140 kilós fazonokkal találkozni 😊
oldschool.trance.techno.rave
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszönöm <#pias>#pias><#kacsint>#kacsint>
elõttem egy jó nagy darab (kb 200 cm magas és 140 kg-os emberke) fószer.
egyszercsak a csaj mondja neki,hogy fáradjon át a másik pulthoz.
A faszi elmegy és látom a kijelzõn,hogy mennyit nyert és nem kicsit ámulatba estem 😄 elõször megnéztem majd mégegyszer h jól látom-e.
687.320 ft-ot nyert(kb.) tippmixel. 6 meccset rakott és kombiba ill. 4/3as kombit tolt.
1.2 / 1.4es szorzóju meccsekre fogadott.
szóval két (+1 , 2) szelvénye volt csak többször volt feladva.
igy volt 147ezres szelvény egy jó pár illetve 37 ezres is. volt közte egy kakukktojás is a maga 350 ft-jával 😄
mondom odamegyek hozzá h megnézzem a szelót.Erre egybõl elkezdi h nem az övé hanem egy ismerõsé-é.Nem mondtam neki de én soha a büdös életbe nem adnám oda senkinek az ilyen értékû szelvényeimet.Õszintén még a szülõknek se.(nem a bizalom miatt ,hanem mert én szeretném átérezni a nyeremény felvételének minden egyes másodpercét.
szóval egyik szemem sírt ,másik meg nevetett.(sírt mert kicsit szívenütött h vki ilyen sokat tud nyerni 😄 illetve nevetett,hogy vki megkopasztotta a zrt-t😛
egyébként mutatok egy rész eredményt és engedelmetekkel idézném magam <#hawaii>#hawaii>
37' - Slovan Bratislava - Trnava 3:0
"Slovan Bratislava - Trnava
9 meccse ebben a felállásban a hazai csapat nem nyert egyszer sem.
utolsó meccsük alkalmával a slovan idegenben (03.28) 3-0ra nyert.
a holnapi napra ezt a meccset mondom mint a nap tutija!"