Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#65432:
áll az alku?😄
A Nottingham vezet...Earnshaw a gólszerzõ...
okok 😄
am idegenben vezettek és a black 11essel nyerte meg a találkozót szóval itt azért vártam hazait.
no akkor 2-0legyen félidõben és az eredmény tökéletes mert a vendégek ugyis találnak egy gólt és jön a ho 😛
w77d
Wisla a kurva anyáááád megõõõrülök... A Nottingham persze jön ááááááááááááááááááááááááá

nekem meg blackpool továbbjutás <#vigyor0> mindenkinek más kell <#hehe>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

na most mivan😄 eredmenyeken piros gól a blackpoolnál majd irja a nottinál most meg 1-0 van <#fejvakaras>
WTF? Elõbb még Blackpoolnak jelezte az eredemenyek.com,mostmeg a Notthingamnak. Ijesztegessenek ám...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Döntetlen a Wisla. Mennyit tettél rá w77d?
a nottingham <#crazya>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

mennyit hozhat?
nekem félidõre notti gyõzelem kell végeredményben meg 2.5 over.
Bazmeg,vezet a Balckpool....

hajrá blackpool, a 78 forintos poénszelómhoz már csak az kell 😄 a másik elment a k*rva cseheken, amin a nottingham gyõzelem volt.

unirea és blackpool gólt kérnék minnél elõbb
ejjdejó adja a sport1

ehh

Hajrá Notthingam!!!

w77d
helyesbítek 2-4.... ez mán elment....

mindkét csapat régen ikszelt.
egymás ellen is nyomultak és az internek nem termett sok babér hiszen az odavágón hazai pályán 2-0ra kapott ki és a visszavágón meg a 90.percben lõtt góllal tudtak egyenlíteni.
szóval sztem az iksz tökéletes eredmény lenne 😊 (itt tuti megrakom a 2:2õt) (kb azt várom amit mondtam.egyik csapat vezet ,másik fordít, egyik egyenlít.
w77d
erre 2-3 -.-

Shep
Hát én azt raknám, de szigorúan csak az alapján amit lentebb írtam, mert megérzésem nincs arra a meccsre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dévétéká vidi fíling

Tessék ott van a Wisla Krakow gólod W77D 😊
De a Jagiellonia is lõjjön mer ha nem akkor nekem fog elmenni 😊
w77d
A Wisla végre vezet..

w77d
gyerekek a Odra Wodzislaw - Slask Wroclaw meccsen meg csak párban tudnak gólt lõni. Hazaira kellene... 57-edik perc 1-0... 4 percel rá 1-1... kezdek örülni a 74-edikben hogy 2-1, erre a 76-odikban már 2-2

Nagyon remélem hogy nem talál ki semmit, mert én Bayernes vagyok 😊
Amúgy ne felejtsd el hogy Mourinho mestere Van Gaal volt 😊
w77d
nem hiszem el, hogy a Wisla Krakow nem képes egy kibaszott gólt rúgni... egy kibaszott 1.38-as szorzó viszi egyedül az egyik szelóm...

zsolt515
Hát sztem EL az Atm sokkal jobb mint a Fulham meg játékosok szempontjából is...
BL az tuti inter murinho megint kitalál valamit...SZTEM

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

az EL-ra döntõre meg nekem halvány lila gõzõm sincs :S
eltudom képzelni,hogy mindkét csapat lõ gólt de azt is h a Fulham talál egy gólt aztán kihúzza a végéig kapott gól nélkül (mint a wolfsburg ellen pl)
de egy gólgazdag meccs is kisülhet.
szóval én erre a meccsre nemtok mit mondani :S max 12 szögletnél több lesz (ezt azért is mondom mivel ikszet várok elsõsorban és büntetõkkel megnyert döntõt akarok látni (bocs javítom,nem akarok hanem szeretnék)

bayern-interre szintén nemtok mit mondani. megvagyok gyõzõdve h az inter nyeri meg a bl-t de van potenciál a bayernben is.
mindkét csapat képes fordítani (tehát itt eltudom képzelni a félidõ egyik végeredmény iksz/másik csapat nyer opciot.
Áhh már 2x írtam, legközelebb telefonálok.

REAL MADRID

zsolt515
Szóval Fulham?

nem vok bwinen de a 2 hét már túlzás...
írj nekik még1szer.
Shep
Na látod valamelyik oldalra te is beállhatsz 😊
Egyébként szerintem nehéz itt okosnak lenni, ilyenkor kell a nagyobb szorzót játszani, az a kifizetõdõbb hosszú távon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

G1nic
ja és rohadjon meg a bratislava miattuk elment a kombim... túl sok gólt lõttek

oldschool.trance.techno.rave

zsolt515
Meg több tízezer fulham szurkoló h õk nyernek

G1nic
hát én egyetértettem de emiatt bekábultam Geramocsok

THeArrow
én pl magabiztosan a fulham-et teszem 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

G1nic
ezekhez mit szóltok komaifjonc szomszédok? lol
Atl. Madrid - Fulham A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
Atl. Madrid - Fulham Melyik félidõben lesz több gól: 1. félidõben (H), ugyanannyi (D), 2. félidõben (V) V
Atl. Madrid - Fulham A mérkõzésen 0-3 (H), 4-5 (D), 6 vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) V
Atl. Madrid - Fulham Az 1. félidõben 0 (H), 1 (D), 2 vagy több (V) gól lesz D
ezeket akarom

Shep
Több tízezer Atletico szurkoló bizonyára 😊

zsolt515
Vki egyetért h az Atm nyeri az EL-t?

Volt már valakinek olyan problémája bwinnel hogy nem érkezett meg a befizetett összeg?

Már lassan 2 hete utaltam de semmi, ügyfélszolgálatnak már 2x írtam õk meg azt válaszolták hogy továbbították a problémát a megfelelõ részleghez, türelem blablabla ...

Nem hiszem hogy ennyi idõ kell amíg ránéznek az adataimra ...

REAL MADRID

w77d
szintúgy

Shep
Ja és amúgy én pl. utálok élõben fogadni.

THeArrow
+1400 megint uccso 3percel :d kajak felmegy az adrenalin az ilyen fogadásokkal 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Shep
Nem kell ehhez tapasztalat sem, egyszerû matematika az egész, de ha nem hiszed próbáld ki 😊

zsolt515
HY!
Szerintetek El döntõt az Atm megfogja nyerni?😛
Nagyon-nagy a kísértés hogy megrakjam õket nagyobb összeggel...
Valaki vélemény?

tapasztalat?<#vigyor0>

Shep
Az ezzel a baj ,hogy hosszú távon nem tudod produkálni ezzel a módszerrel ezt az eredményt.

G1nic
én is amúgy kezdek befüggni régen csak 200al raktam meg mindig egy darab 2es feletti szorzós meccset most meg már mindig 2k +al fogadok

w77d
én má hozzászoktam... azt várom mikor fogja az egyik elkérni mondjuk az vagyonnyilatkozatom XXXD

w77d
90 ezret raktam és ha jól emlékszem 104 ezret nyertem vóna..