Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
QPR még soha nem verte meg Sun-t idén még gyõzelme sincs,remélem ilyen formában az x-re sem jó!a többit meg majd meglátjuk!Tudom hogy a papírforma általában bukik,de sosem lehet tudni! :D
107 Hannover - Fürth H 1.63
130 Derby County - Cardiff H
132 Ipswich - Nottingham V 2.23
138 Sunderland - QPR H 2.15
143 Palermo - Verona H 1.73
Csak szerintem kikap a Cardiff.
hát kitudja :d
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Cardiff D, QPR lehet V is (új edzõblabla), Palermo meg lehet meglepi V lesz
így hát megtettem õket így is és úgyis 2 szelón ;)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
107 Hannover - Fürth H 1.63
130 Derby County - Cardiff V 2.45
132 Ipswich - Nottingham V 2.23
138 Sunderland - QPR H 2.15
143 Palermo - Verona H 1.73
5/3 raktam meg,nem tudom volt-e értelme! :)

De most új edzõ van már :D Ma nyernek :D
még mag most nézem, hogy milyen jó csapat ez a qprXDXD
13 meccs 0-4-9XDXd
micsoda mérleg:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
visszahozta balfék inter bukót.
www.icewebhu
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
lazio-lautern duó nagyon tetszetõs holnapra...
elvileg sima hazai gyõzelemnek kéne lenni de mivel kurva rég kapott ki az akt. pályaválasztó ezért nem lepõdnék meg ha nyerne a maritimo
Palermo - Verona
itt is nyerhet a palermo, de kupáról révén szó...
1860 München - Paderborn
talán hazai
VfL Bochum - FSV Frankfurt
talán döntetlen
Kaiserslautern - Regensburg
elvileg nyernie kellene a hazai csapatnak, csupán az 1.33as szorzó kicsit aggasztó
Brighton - Bristol City
7 egymás elleni mérkõzés óta mindig csak az egyik csapat lõtt gólt! Most jöhet a mindkét csapat gólt lõ lehetõség.
poénszelvény
107 Hannover - Fürth H 1,63
105 E. Frankfurt - Mainz H 2,10
145 St-Etienne - Paris SG D 2,90
143 Palermo - Verona H 1,73
144 Lazio - Udinese H 1,85
96 Kaiserslautern - Regensburg H 1,34
106 Hamburg - Schalke D 3,30
Eredõ odds: 140,48872
vállalható kategória
143 Palermo - Verona H 1,73
144 Lazio - Udinese H 1,85
96 Kaiserslautern - Regensburg H 1,34
100 Dortmund - Düsseldorf H 1,16
Eredõ odds: 4,97486
a palermo gyõzelmet levéve 2.87es eredõ oddsot kapunk.
Vélemény?
entella sorozatban hatodik meccsén is ikszel
mainz sorozatban 2 meccsen kapott ki,ráadásul hétközi forduló...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HSV Hannover - Fürth
a hannover nem annyira gáz csapat,hogy sorozatban 3 vereséget is megengedjen magának ám mivel kurva régen nyert a fürth meccset, ráadásul német bajnokiról van szó, én csak félve mondok ide hazai gyõzelmet.
Borussia Dortmund - Düsseldorf
kib***tt jó formában van a BVB , nyerni fognak csak a gond az 1.12es hazai gyõzelemre kínált szorzó. Henditõl én mindenkit óva interk, bár itt 3-1re minimum nyernie kéne a dortmundnak.
Frankfurt - Mainz
szerintem a 2.0as szorzó igen jó vétel lehet a hazai gyõzelemre.
Lazio - Udinese
az udinese 4 döntetlent követõen szerintem nem fog megint ikszelni, hanem jön a vereség.
Sunderland - QPR
nálam ez a mérkõzés full háromesélyes! Eltudom képzelni a qpr gyõzelmet is, ám erre sok esélyt nem látok.
kerülném ezt a meccset.
St. Etienne - PSG
Novermber 3-án találkoztak egymással fordított felállásban és azon a mérkõzésen a psg hazai környezetben 1-2es vereséget szenvedett. Ezen a találkozón álították ki Ibrát. Szerintem a PSG megpróbál visszavágni a bajnoki vereségért, de ez az Etienne nem egy rossz csapat. Hazai csapat szerintem lõni fog legalább 1 gólt, viszont Ibra is vállal egyet :)
Real Madrid - Alcoyano
odavágón a real 4-1re nyert idegenben! Hazai környezetben is elvileg nyernek, de az eredmény függvényében akár egy tartalékos realt is láthatunk a pályán, így lehet csak 1 góllal nyernek. 1.08as hazai gyõzelmet nem tennék, egyszerûen ez nem ér ennyit.
Betis - Valladolid
odavágót a valladolid 1-0ra nyerte meg! talán 1.5overt tippelnék eme találkozóra.
tegnapi naphoz hasonlóan mai napra is választok egy napi "tutinak" vélt mérkõzés amely nem más mint a Lazio gyõzelem!
Alaptétet megér:
lazio win,hannover win, st. etienne-psg mindkét csapat gólt lõ, frankfurt dnb h