Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hiába tettem az X-re is, azért +8 vagy +29 nem mindegy 😄
én egy 0-0 után nem 1 pontot adnék a csapatoknak, hanem mindenkitõl vonnék 3-at.. egybõl izgalmasabb lenne a játék a törekvésekkel..
ahogy elnézem eddig a cms gólt rosszul tippeltem meg, viszont behalok ha az inter 0-0 lesz 😄
ránéztem a kínáltra,mondom APOEL gyõzelem,Aarhus-Midtjylland X és Napoli gyõzelem 2k-val azt' jóvan 😄 😄 😄
aztán elkezdõdött a szokásos elemezgetés,táblázatnézegetés,kérdezõsködés,sérültlista stb. stb. stb. és szépen buktam is 😄 😄 😄
na akkó' holnapra frankfurt-mainz X 😄 😄 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Metalist over 1,5
+10k
Kösz srácok Aarhus-t magamtól nem találtam volna rá 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
napoli meccs over 0,5
+21k
amúgy igen, ha minden napra keresnél maximum 2 2.00+ szorzót, biztosan hamarabb nyernél, mintha 4-5öt játszanál meg.
ez a zenit pedig tényleg országos iksz volt .D nem véletlen mondtam, hogy ha napi " tutit " kell akkor azt javaslom 😄 😄
apoel mindkét csapat gól, 2.5 over is elég lazán jött 😄 😄
nézd, én most hál isten visszajöttem 0ra, most "belefér". de legtöbbször 20-30ezerrel is max 3xos szorzókat szoktam játszani, ez elég ritka. plusz 10.000 forint azért nem 2-3-400.000, mint w77dnél 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.