Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a kurva anyját a Villának, szerencsétlen majmok.. 11-est is kihagyták.
nyomorék banda, 4.osztályban a helyük, oda valóak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem viszi a szelóm a mainz , hiszen nem lesz itt még1 gól 😞((
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FC Porto - SC Beira Mar 1 1,15 Porto az újonc ellen 😊
Kalmar FF - Atvidabergs FF 1 1,35 Kalmar az utolsó ellen
FC Timisoara - Victoria Branesti 1 1,30 (ettõl félek a legjobban, mert nem tudni, hogy a Temesvár mennyire tartalékol az újonc ellen)
Valerenga IF - Sandefjord Fotball 1 1,20 Valerenga az utolsó ellen
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
oldschool.trance.techno.rave
éppen hogy sikerült megrakni a 6.5 overt 1.4 ért + stuttgart 2.5 overt = 1.8as szorzó 😊
félidõ még hátra van ,remélem nem lesz gond

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
<#falbav>#falbav>
sparta meccsen meg baszki nem számoltam de vagy 9 gól kb szélrõl középre guritás laposan majd hálóba helyezés volt :S középen nem fogták az embert!
YB meccsen drukkoljatok már a 1.5 overért pls mert még mindig 0:0 😞
Hanyagoljuk egymást!
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
angliában mostmár kötelezõ hozni 6:0s eredményeket? 😮
a vicc,hogy vendég oldalon elvileg 3 kapuralövés de egyse talált 😞
mondom én vv-n rakom a rapidot tj-ként.
22.08.2010 14:30
Félbeszakítva
Hö?

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
matt bácsi azt mondta,hogy ez döntetlen lesz mert az XD
esélyes
11-2 vs 1/0 a lövés arány..
max 1-1 lehet ,de sztem marad ez már jó öreg 0-0
oldschool.trance.techno.rave