Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-1 😄
hercules meg vezet ,szóval esélyes a 2.5 over 😄 real szeret fordítgatni XD
szomferi
parancsolj :]

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vitoria Branesti megmentette szelóm egy ideig...

dragon11
ok, mai napot +12ezerbe zártam volna.

kár, hogy nem tettem meg.. nem jött a "megerõsítés"..

FC Timisoara-n elmegy lehet 😄

Hát úgy van szelóm

real over 2,5
Genk gyõzelem 1-4 jelenleg
Porto (0-1) H 2-0 jelenleg
FC Timisoara over 1,5 1-0 jelenleg

2300 huf, ha bejönne 10000 lenne

szomferi
Kijev hogy a tetves kurva anyátokat, hogy rohadnátok 687 fele, büdös ukrán csicskagecik <#falbav><#falbav><#falbav>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mennyivel ha lehet kérdezni?
am club bruges lõtt egy gólt de nem adták meg nekik, most végre lõtt egyet azt megadták 😄
Na hajrá Realra tettem egy over 2,5 😄

Shep
Hát most ilyen kedvem volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

THeArrow
köszönöm gyõri eto ........<#falbav><#levele><#gonosz3>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Keroz1n
Mindenki szúr te is szúrsz? xDD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Shep
Na valakit kiütöttem, bocs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

dragon11
Holnapra Zwolle + Shamrock gyõzelmek mehetnek naggyal?

kispeki
Van a logó alatt egy "F.A.Q." gomb, használd bátran 😊

#84578: Egy ilyen hosszú elemzésre csak egy sort kapok cimbi? 😄

SoF II: C4z0rla

pool sztem is hozni fogja , a többi nemtom. newcastle talán 😊
dragon11
Mester<#worship><#worship>

Molde gólt én is meg akartam játszani, de azzal együtt, hogy Bordo meccsen mindkettõ gól, de nem válaszolt senki.. és 7percen belül kezdõdik.😄

ájj, na mindegy.. akkor holnapra valami tippek?:s

Viktorr
Hello

Hogyan mûködik pontosan ez a 3/4-es szelvény?
pl: megteszek 4 meccset és ha abból 3 megvan akkor még fizet?
Arra lennék kíváncsi hogy mennyit fizet,ha csak 3mat találok el?

Matthew Prosac
mondtam neked hogy inkább Molde gól. meg hogy Newcastle (nem mindkettõ!). na mindegy, majd következõleg.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tigristank
Áhh, ezeket még a Fradi is megverné. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jose Mourinho Leaves Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Xabi Alonso & Iker Casillas Out Of Real Madrid Friendly Against Hercules.

Goalkeepers: Dudek and Adam

Defenders: Arbeloa, Carvalho, Mateos, Juanan, Marcelo, Drenthe

Midfielders: Pedro Leon, Canales, Gago, Oezil, Khedira, Lass, Granero, Van der Vaart, Di Maria, Juanfran

Forwards: Benzema, Higuain, Joselu

Tigristank
Real kezdõkrõl tudtok vmit?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
PSG meccsen mindkét csapat szerez gólt szerintetek..?

kispeki
Igazad van, nem is néztem, ettõl függetlenül még mindig Liverpool-t favorizálom, független a rajongásomtól. Bár a city jó idényt futott tavaly, a legutóbbi meccsek 1 gólos különbségei árulkodnak 😊 (A sztárjátékosok... mint pl. Joe cole, Gerrard, Torres vagy Carragher, mind a Liverpool csapatában vannak, nem a Mancester City-ében 😊)

Tigristank
Szerintem ne szomorkodj annyira, lényeg, hogy így is pluszban vagy. 😊

Tigristank
Na, a zseniális Kalmaron rögtön el is ment, otthon kikaptak 1-2-re. 😄

City lesz otthon és Liverpool lesz a vendég.

dragon11

Mai nap..

Dundee nem tudott gólt lõni, hazai pályán megszórták õket a most feljutott csapat..

Aston Villa meg a 11est is kihagyta.

nocomment.

ffxi
Kipróbáltam az élõ fogadást. Hát inkább nem kérek belõle. Mert elvisz a szívroham. :S

Fákjúal!

kispeki
2010. augusztus 23.

FC Liverpool – Manchester City

Az utóbbi években az alábbi két csapat találkozásainál általában 1-1 gól döntötte el a meccset, egyik meccsen sem volt eget rengetõen nagy különbség a két csapat között. Mindkét csapat egy döntetlennel kezdte a 2010/2011-es idényt. Formailag a Liverpool erõsebb, mint tudjuk nagyobb sztárjátékosok alkotják a Liverpooli keretet mint a Manchester City-ét, ebbõl kifolyólag valamivel erõsebbnek érzem a Liverpoolt. Mellettük szól még a múlt idény csúfos szereplése is, tehát bizonyítani szeretnének idén, sokkal elszántabbak lesznek, így a tippem egy 2:1-es hazai gyõzelem.

2010. augusztus 24.

Reading – Northampton Forest

A Reading is döntetlennel kezdett, a Nottingham Forest ellen. Emellett a Portsmouth ellen is döntetlent játszottak, csakúgy, mint a Nottingham a Leeds United-el. Ezért véleményem szerint – mivel a két csapat hajlamos a döntetlenre – nem fognak dûlõre jutni, a tippem egy 2-2-es döntetlen.

Leeds – Leicester

A Leicester nem kezdett valami magabiztosan, 3 forduló után 2 vereség, és 1 döntetlen az átlaguk, bár ugyanez a Leeds-rõl is elmondható. Azonban a Leeds erõsebb ellenfelek ellen is tudott gólt, gólokat rúgni, sõt, meccseik nagy részében benne volt a döntetlen, míg a Leicester alig tudott hozzászólni könnyebb ellenfeleihez. Véleményem szerint a Leeds nyeri a meccset 1-0 arányban. (Ne felejtsük el, 1 évvel ezelõtt a Manchester United csapatát is megverték 😛)

2010. augusztus 25.

Accrington – Newcastle

Talán nem is kell megemlítenem az Aston Villa ellen aratott hatalmas gyõzelmet. Enélkül is a Newcastle-re tettem volna a voksom, de így még inkább. A Newcastle mint tudjuk most jutott fel másodosztályból, és – bár ez Ligakupa meccs – nem szeretne kiesni. Innentõl ha már feljutottak, nem csak a Premier Ligue-ben mutathatják meg, a Ligakupa kitûnõ lehetõség tudásuk megmutatására. Véleményem szerint ki is fogják használni, és ha a tavalyi 6. helyezettet 6-0 arányban verték meg, akkor mit fognak csinálni egy ilyen kis csapattal? Tippem: 1-4-re a Newcastle nyer.

Ezek mellett lesz még két Ligakupa meccs 25-én, ahol az Everton és a Fulham játszik. A Fulham most játszott 2-2-t a favoritnak gondolt Manchester United ellen. Az Everton-ra jelenleg nem raknék, két meccsbõl 1 döntetlen és 1 gyõzelem. Fulham-et megtenném… 😊

Következõ 3 napra? Vélemény? 😊

banok
most már csak a Dinamo Kijev kéne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

THeArrow
én picit többet 😊 de sebaj

kirol
Én elvesztettem a 5800 -amból 4000-et miattuk. Nem hittem, hogy X-elnek.

Most mondhatna valaki valami tutit, hogy az 1800-amból visszahozhassam. 😞

Keroz1n
Nem viccelek,100k-val nem mertem,30-al még talán így utólag...

THeArrow
naneviccelj :p amugy grat

Keroz1n
Wigan ellen idegenben? Igen. xD

THeArrow
x2be a chelseat?😊😊)😊

Rash87
Vki szurkoljon már ki 1 gólt a Debrecen meccsen😄

Glory, Glory Man. United!

Keroz1n
Üdv re,
agyfaszos szelvény 2.:
Azért barca félidõ 3-0nál egy kicsit elment az életkedvem xD..

lehet elemezni, eredmenyek.com és elemzed ami meccsek lesznek 😄 álltalában a nagyobb ligák meccsei mindig ott vannak 😊
na matt? megmondtam,hogy a mu akkora iksz lesz mint a ház? 😄
dragon11
én meg úgy utálom, hogy a bwinnek kell egy év mire jóváírja a szelvényeket..

THeArrow
hát ezt faszául elszóltam lol...

THeArrow
ManU!!! csaknem haggya cserdben az embert a csapata!😊

kispeki
úgy utálom amikor tippmixnél váltás van és ilyenkor nem lehet elemezni holnapra, mert nincs mit... nincsenek események hétfõre, csak holnap rakják ki és áááá :@

sziasztok!
banok
1-1. na azért

Fabio Capello
najó, akkor mettyú mától mindig reggel 9-re elküldi nekem, mit fogadjak meg az adott napon 😄

banok
ez nem igaz...