Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
mára kérek szépen egy Davydenki, Monfils és Atl. Madrid gyõzelmet, mellé egy over 2,5-öt az Inter és a Helsinki meccsére

300ft*5,76980 azaz 1730ft jöhet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Yerep
1 megvan, kéne még 1

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

Yerep
kéne 2 gól a Luton meccsre...

már kettövel megyünk vizilabdában...vicc xp

én meg épp írni akartam,hogy nem-e elnézte és az 1-0ás hendinek a szorzója 1.18 😄

FA: semekkora 😄
Matthew Prosac
addig is örülj, hogy megvan a pénzed 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
Haverom rakna egy ilyet. Sztetek mekkora az esélye rá????

Mypa - Haka a 2 es csapat 0.5 gól felett szerez 1.50
Helsinki - Mariehamn 1 es csapat 1.5 gól felett szerez 1.60
Bologna - Inter Milito gól szerez 2.00

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
WTF!?!? Tényleg. Azért pár óra alatt 1,44-rõl 1,18-ra levinni... B**szák meg! Biztos rengetegen rácsaptak a fogadók közül, de azér' na. Akkoris...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano007
Akkor nem csak szerintem van az hogy ezen a hétvégén nincs semmi olyan amit Deákokkal rakhatunk..<#miaz>
De mit csináljak 2hétig?:S

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

FrezeR
huu...részvétem 😞 ennél idegesítõbb alig van

Matthew Prosac
én inkább a jövõhét végére szavazok, ha tényleg 99%-os szelvényt akarunk összrakni

Ez maradt, inkább kis pézzel a nagyobb oddsok, mert semelyiket sem éreztem nagyon erõsnek! 😊
Bath City - Wrexham 1. csapat lõ gólt(1,3)
Barrow - Darlington x2(1,4)
Atl. Madrid - Gijon over 1,5(1.181) vagy páratlan gólszám vagy H(1.444)
Selfoss - Valur páratlan gólszám vagy 2esély:12
Dnipro - Met. Donetsk under 3,5(1.181) esetleg under 2,5(1.6)

Segítsetek PLS! 😊
Tigristank
Jó gyorsan levitték 1.18-ra... <#boxer>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Attila8805
Sajnálom,ez tényleg idegesítõ lehet!

Matt,Dean,Shep köszönöm a tippeket de ha úgy gondoljátok hogy a mostani hétvége nem olyan tuti akkor természetesen megvárhatjuk a következõ hét végét annyira nem sürgõs.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Igen.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

részvétem 😞
Forza Italia
az komoly. Én is számítottam volna még gólra

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Fõleg úgy hogy a Molde az elsõ félidõ 43. percében pirosat kapott... Az egyetlen gól meg még a 4. percben esett.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
😞 nem voltál ideges akkor😄
bazmeg óriási pech

jAsOn VoOrHeEs
Hajrá, hajrá! Mégis csak úgy a jobb, ha nem látja az ember azt a pénzt, amit kifizet a szelvényekért. 😊

Tegnap már nagyon felment az agyvíz, aztán délután tettem egy ilyen lehetetlennek tûnõ minimáltétes szelót, amitõl aztán csak még idegesebb lettem. 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
na srácok készülõben van a bankkártyám. Talán már hétvégétõl neten fogadhatok.

Shep
Van benne ráció. Németek azért szerintem nem kapnak ki (ahogy írtam, elõször egy sorral lentebb kattintottam, tehát DNB 2 a tippem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Boszniát adom, a németek viszont, hát nem olyan biztos. Elsõ kör: bármi lehet.
Ez viszont megfontolásra érdemes:

San Marino - Hollandia
Hendikep 2:0
Tipp: Hollandia 1.44x

Banano007
Tudom sajnos..mondjuk az 1.4-1.5-ös szorzókhoz nem kell valami nagy tudomány,csak hogy a chelsea még nem hibázott,mu idegenben tolja..franciákat háromesélybe azért elég necces megtenni stb.
Amit biztosra tudok az az hogy real hazai pályán osasuna ellen,és barca otthon Hércules ellen,elsõ meccsüket hazai pályán illene behúzni szvsz,fõleg hogy ez már nem az a teljesen lutri elsõ forduló.😊Ez a kettõ kb lesz egy olyan 1.25-ös szorzó😄.

jah jogos mondjuk...de mindegy meg is van mivel helyettesitem 😄
Atl. Madrid - Sp. Gijón 1.45 / 3.70 / 6.55 H ^^

én mint írtam döntetlnt várok azaz 1:1 ebbõl kifolyólag hazai gólt is.de az inter vereséget sem zárom ki

1.55ért nem éri meg, egyrészt idegenben az elsõ forduló ,egy vesztes szuperkupa után ahol még gólt sem lõttek :S szóval kemény meccs 😊
Shep
Ja meg ott elrontottam, mert ezt akartam
Belgium - Németország
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)

Tipp: Németország 1,22

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olyasmi, de ez a hétvége tényleg gázos, mert akárhogy is nézzük a válogatott meccsek nem életbiztosítások.

Bologna - Internazionale 5.75 / 3.40 / 1.55 V
erröl kinek mi a véleménye? 😮

Yerep
Én a Herthában nem lennék olyan biztos. Én azt 1-2 gólos meccsnek érzem, bár megeshet rajta 3-4 gól is, ezért sem tettem meg underre. Szal over 1,5 még talán, de az over 2,5öt nem kockáztatnám.

jólvan értem, ha hazai lesz vissza kapod a tétet ha vendég jön a tippp ha iksz akkor meg bukovári
Belgium - Németország
Kétesély (Ha a mérkõzést a hazai csapat a rendes játékidõben megnyeri, a tét visszajár)
Tipp: Németország
1.34

tehát ha iksz akkor is jó a tipp?
Shep
Tessék direkt bwin-rõl

Kazahsztán - Törökország
Háromesélyes fogadás
Tipp: Törökország
1.35

Belgium - Németország
Kétesély (Ha a mérkõzést a hazai csapat a rendes játékidõben megnyeri, a tét visszajár)
Tipp: Németország
1.34

Luxemburg - Bosznia és Hercegovina
Háromesélyes fogadás
Tipp: Bosznia és Hercegovina
1.20

Izrael - Málta
Háromesélyes fogadás
Tipp: Izrael
1.08

össz: 2.34

Shep
Hát pedig lassan esedékes lesz, hogy belenyúlsz valamibe, hiba nélkül sokáig ezt csinálni piszok nagy mák kell hozzá.

elsõ körben viking + hertha 1.5 over (talán 2.5 over mindkét helyen)
sporting+inter Döntetlen = páros a gólók száma
és még azt mondják,hogy a kis szorzó nem jön 😄DD
#85700: az már ez a hét vége 😊
de hallod most ez a részemrõl rohadt kemény lesz, most igy elsõ ránézésre semmi értelmeset nem találtam 😞
de beirok én is 2.00 szorzós szelót ha gondolod.
tegnap is a legelsõ szeló jött (unirei-bari-start - + ugye végül lebeszéltek a monaco-bordeaux gólról :S )de mind1 nem szomorkodom mert a biztosat a bizonytalan elvért ....)

mára megint tuti találok 2es szorzóst,majd megin beírom ha meglesz a mai szelóm
Yerep
Mára ezt a két szelvényt találtam ki😊 Szemezgessetek.

rooney8
129 1 Chelsea - Stoke 1.10 H 2-0
134 1 Manchester Utd. - West Ham 1.13 H 3-0
228 1 R. Santander - Barcelona 11.0 V 0-3

230 1 Mallorca - Real Madrid 1.40 V 0-0

tét: 2000 ft
max nyeremény: 4170 ft

szép kis bukó... 😄 jól kezdem a szezon 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Banano007
Juj majdnem elfelejtettem a hétvégi szelvényem.:
link
Most már lassan el kell gondolkoznom azon is hogy mikor fog bukni a taktikám..ugyanis ez a 6.7. ilyen szelóm,és nem lenne jó ha a következõ elmenne,mert akkor kb 2 szelvényem nyereményét buknám el..viszont a következõ hétvégére még eddig nem találtam semmi értelmeset... angol nagyok idegenben tolják,spanyol nincs,olaszokra nem teszünk,németeket nem szeretjük , franciákat még meg kell lesni.

Matthew Prosac
bwin kínálatból kellene válogatni?

Attila8805
Persze a végösszeg 10%-át😊

Banano007
Üdv re,
én vállalkozok,ha elmegy akkor is fizetsz?<#idiota>

Attila8805
Lenne egy kérdésem!
Jövõhét végén szükségem lenne egy 99%-os 2-es szorzós szelvényre!
amit 20000 tolnék meg!
Vállalkozik rá valaki?
Esetleg mondjuk 10% fejében?

FrezeR
nekem is kettõt 😞

én nem csak ezért 😄D

w77d
gyerekek a Real megint bebizonyította hogy milyen ritka szar tud lenni... ezért nem bírom én..

Nekem is kettõt..... csak az hiányzott mindkettõn.....

ffxi
Real elvitte a szelómat 😞

Fákjúal!

aha 1:1
még1 rohadt gyors gól vmeik oldalra 😊
na jó8 mindenkinek