Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokszor volt,hogy itt sírtál h forza italia segitett de te nem raktad meg 😄 volt,hogy sirtál h nem jött a tipp, forza italia meg kommentelt h kérted a véleményét beirta és nem raktad meg.
most matt is mondta ,most se raktad meg.a lényeg én a kommentjeid után szövegelek 😄
on, madrid lõhetne 1et -.-
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
a tiédet sem szartam le, mert megraktam a tippedbõl valamit, de legyen az utolsó szó a tied.
1szer én is mondtam ,mégis leszartad 😄 szóval sztem sokadik...
Sampdoria - Lazio 1-0 😄
rosenborg megint fordított :S azért ez kemény.
Nagyon szégyenlem magam elõtted, sajnálom.😞
de egésznap melózom (most értem haza, reggel 7tõl)
A szelvény meccseit pedig elfelejtettem, ki sem másoltam.. SG fórum pedig beszrt 10után! Nyár nekem teljes egyenlõ a melóval, este vagyok gépnél úgy 1órát és utána alszom, mert másnap teljesítenem kell.😞
Reggel pedig nem állt "módomban" felkelni hamarabb, így is hulla fáradt voltam.
Sajnálom mégegyszer Matt
Nem akartalak cserben hagyni, esküszöm.
Fenébe, hogy pont most kellett újítani ezt az SGt is...
system 3/4
Fylkir v IBV Vestmannaeyjar
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.66
Grindavik v Breidablik
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.65
Stjarnan v Fram Reykjavik
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.53
AC Milan v Lecce
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.72
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
milan-real 2-2 gól
fio meccsen 1 gól rendel
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
no ezek se piskótáznak, és mi lesz ha ibra is játszani fog? jók lesznek ezek
DE HAJRÁ SAMP!!! <#worship>#worship>
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
remélem unireia miatt nem bukok :S még a monaco gól is jött -.-
De egy Sturm over 1,5 és egy Samp góllal remélem visszahozom 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ma akartam rá fogadni, mondom lóvakra sose raktam de ma játszik overdose akkor megrakom, komolyan annyira vicces h eddig mindig mindent nyer most meg 7.helyen végzett.
noh
#85649: ráadásul nem is az, hogy csak második lett, hanem hogy 7. -.-
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
hát ez kemény...németek azért alkotnak rendesen
Go Jeff Go!!!!
illtve barca vagy real nem fog nyerni!
esetleg real kikap 2-1re.
+ milan odahaza nem fog nyerni 😄