Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként az a vicc,hogy a bordeaux emberelõnyben nem képes az egyenlítésre 😄
nem érdekel 😄 én a kommentjeidrõl beszelek baszki!
sokszor volt,hogy itt sírtál h forza italia segitett de te nem raktad meg 😄 volt,hogy sirtál h nem jött a tipp, forza italia meg kommentelt h kérted a véleményét beirta és nem raktad meg.
most matt is mondta ,most se raktad meg.a lényeg én a kommentjeid után szövegelek 😄
THeArrow
ammeg senkit nemérdekel mitraksz meg, csak ne ittsírjál meg szitkozodjál.. szurkolni, tippeket megosztani, tippeket kérni persze h lehet de amit te csináltál már az utobbi idõkbe teljesen vicc volt... részemrõl ennyi

on, madrid lõhetne 1et -.-

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

dragon11
Forza nagyon jó haverom, sokszor "együtt" rakjuk a mixet és mivan ha nem rakom meg az övét? am ha nem hiszed el, akkor kérdezd meg õt, de 90%ban megrakom az övét vagy minimum a tippjeit..

a tiédet sem szartam le, mert megraktam a tippedbõl valamit, de legyen az utolsó szó a tied.

vagy nem te voltál aki forza italiatol is kért véleményt õ mondott jó szelót és mégse raktad meg?
1szer én is mondtam ,mégis leszartad 😄 szóval sztem sokadik...
meeegvaaaan Apaaaa 😄😄

Sampdoria - Lazio 1-0 😄
dragon11
Igen? Hanyadik, ha szabad tudnom..

de egyszerü a megoldás,ha tudod,hogy nem érsz rá akkor elolvasod az üzit és egybõl kiirod papírra. de ez nem az elsõ eset h nem fogadod meg a tanácsát / más tanácsát 😄

rosenborg megint fordított :S azért ez kemény.
dragon11
Matt!

Nagyon szégyenlem magam elõtted, sajnálom.😞

de egésznap melózom (most értem haza, reggel 7tõl)

A szelvény meccseit pedig elfelejtettem, ki sem másoltam.. SG fórum pedig beszrt 10után! Nyár nekem teljes egyenlõ a melóval, este vagyok gépnél úgy 1órát és utána alszom, mert másnap teljesítenem kell.😞

Reggel pedig nem állt "módomban" felkelni hamarabb, így is hulla fáradt voltam.

Sajnálom mégegyszer Matt

Nem akartalak cserben hagyni, esküszöm.

Fenébe, hogy pont most kellett újítani ezt az SGt is...

ffxi
Real gyõzelem várható? 😞

Fákjúal!

Eski egyenlítés ott is van és a porto is vezet!
Shep

system 3/4
Fylkir v IBV Vestmannaeyjar
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.66
Grindavik v Breidablik
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.65
Stjarnan v Fram Reykjavik
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.53
AC Milan v Lecce
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.72

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3-0 utan 4.5 overt 😄 sztem 3-1 lesz majd jön a 4.gól
A Milan-on MÉG 2 gól kell?😮 Mit tettél, Te?😄
ott az unireia gól...
milan-real 2-2 gól
fio meccsen 1 gól rendel
Matthew Prosac
Unirea Urziceni 1 - 0 Vaslui

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ronaldinho miket csinál már, végre megint megmutatja mit is tud.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát a játék alapján, nem érzem ,hogy Ibra sokat tud majd dobni a játékon sõt.

milan 3:0 😮
no ezek se piskótáznak, és mi lesz ha ibra is játszani fog? jók lesznek ezek
Shep
Hát a Milan nem szarozik, gyorsan megcsinálták az over 2,5-t 😊

Eskisehirspor gól de jó is volna...
Én am 1,5 overt érzek...abból elég ha csak 1 hazai 😄😄
HAJRÁ REAL MADRID !

15.be már nem 😞

DE HAJRÁ SAMP!!! <#worship>
örülj neki én most félek 😄 már azaz 1 kéne ,szal érzem h 0-1 vagy 0-0 lesz. de ne legyen igazam és már a 15.percben lássak 1:0ás vezetést
Yerep
ahjj, kéne még egy gól a barca meccsre, rátettem egy over 3,5-re😄

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

Unirea gól jönni fog...mérges is vagyok...mert sportingbeten az összes román meccsen lehet hazai/vendég csapat gólt lõ opciót tenni, de most vmiért az unirea meccsen nem lehet <#falbav>
és ott az az ajándék start gól :S
remélem unireia miatt nem bukok :S még a monaco gól is jött -.-
Hát ez a mai sem jött be 😞

De egy Sturm over 1,5 és egy Samp góllal remélem visszahozom 😄
szomferi
Iniesta milyen gólt vágott, befosok 😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
mondom én hogy mára a nap tutija a Barca és Real gyõzelem hendivel 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

shaktar is mindjárt kap egy gólt 😄
Messi 😊

vízilabda.. 😄
hali! nem tudja valaki mennyi az olasz-spanyol ? 😄
Yerep
meg is van a stuttgart gól😊

ffxi
Hmmm... Juve hátrányban.

Fákjúal!

Matthew Prosac
faszkorbács magamnak is, mert a Lille végül csak nem volt képes nyerni 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

és ott a bari gól 😊
overdose...
ma akartam rá fogadni, mondom lóvakra sose raktam de ma játszik overdose akkor megrakom, komolyan annyira vicces h eddig mindig mindent nyer most meg 7.helyen végzett.

szomferi
miket raktál meg? és mennyivel? 😄

Matthew Prosac
az sztem meglesz. fõleg a "3-0 után 3-1 szabály" miatt 😄

Yerep
stuttgartban mennyire van benne a gól? egy is elég tõlük😊

Matthew Prosac
Lille 1 - 1 Nice
noh

#85649: ráadásul nem is az, hogy csak második lett, hanem hogy 7. -.-

jAsOn VoOrHeEs
Látjátok, ezen a katasztrofális hétvégén még Overdose is kikapott Baden-Baden-ben, elvesztve a 14 futamos veretlenségét. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
ott a Sociedad gólom, amit a nap tutijának harangoztam be <#eljen>

VFB-BVB 0:3 😮
hát ez kemény...németek azért alkotnak rendesen
94.perc ?😮OO aztakurva akkor rohadt mákom volt most , bár nekem az is fasza lett volna ha a city kapja a büntetõt 😞
MrSpock
Mai bukó szelóm a következõ.:-(Magyar-Német póló,Ajax,Twente,Feyenoord 3as mellé,beraktam Man.Cityt,hogy legyen egy kis odds is,csak leverik a Sunderlandet. Nem így történt 94.percben büntetõ és 1:0:-( érdekes nekem sosem sikerül úgy eltalálni,hogy az utolsó utáni pillanatban szerencse kedvezzen.:-( 2 szeló 2 hiba 0 lóvé a hétvége:-(

Go Jeff Go!!!!

ezek után én hendikeppes bari , start gyõzelmet várok.
illtve barca vagy real nem fog nyerni!
esetleg real kikap 2-1re.
+ milan odahaza nem fog nyerni 😄