Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ugy néz ki ami tavaly nem jött az most jön 😄
hétfõi napon b2-ben 3.5 over ^^
REAL MADRID
Szntetek?
no nem para már 1000 ft + a mai nap és a két szeló még életben amit belinkeltem,szal olyan kurva szarul nem végzõdhet ^^
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
Gól az elsõ percbe, azóta semmi, ráadásul egyiknek piros.... over 1,5-re tettem, há vicc, ha nem jön....
http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=431598&gmt_offset=-7200&tab=1
Serie Bwin <#levele>#levele>
REAL MADRID
vasby-ob --> 2.5 over
brann bergen --> 5.5 over
---- 500 al raktam, szal ha ez bejönne akkor az elõzõ szelóm ára visszajönne + jönne vmi 200ft körüli apró is rá 😄 gogogo
max élõbe az atletico-n fogadok ha olyan lesz a meccs irama.
hát hajrá :S egyébként svéd 2re meg vikingre is rakni akrtam ilyen 1.5 overeket de hát az elektromos binyónak a kerekét kellett szerelni :S
most nézem egymás ellen utóbbi 3 találkájuk X lett, hát remélem jön a 4. is 😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
másrészt az empoli meccsre kéne 2 gól😊
58. perc
Dnipro - M.Donetsk 0-1
13. perc: Brann - Viking 0-2
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
01110000 01110010 00110000
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
01110000 01110010 00110000
Brno - Sparta Praha 1-1
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB