Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szoktam én is egyszerre 4 meccset nézni 😄 Bepakolom kis ablakokba a monitor sarkaiba <#zavart1>

REAL MADRID

Matthew Prosac
sí senor 😊 a profik így nyomják 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

te most a düsseldorf és a mu meccset egyszerre nézed ?😄
thx,megrakom sztem.
am csak statra néztem rá 6 lövés vs 1
pontos meg 0-0 :S
Matthew Prosac
Sanyi sárga lap. Nagyon gyenge mûeséssel próbálkozott 😄DDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
végre becserélték Air Sándort <#vigyor>
hajrá-hajrá

Matthew Prosac
hát eléggé be van szorítva a kedvenc csapatom :| Evertonnak pedig már 3 nagy helyzete is volt.

Még a végén a +2 hendivel se fog jönni 😄😄😄😄😄😄

Matthew Prosac
Elsõ gólt az Everton szerzi: 2,5x.
Szerintem simán rakhatjátok. Nézem a meccset és hát..
Rooney amúgy nem játszik. Még padon sincs.

Volt már rá példa

REAL MADRID

Shep
Az érvénytelenítésnél persze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
hát nem is nyelik le..

Na de ha érvénytelenítik, kötelesek visszaadni a feltett összeget.

REAL MADRID

Shep
Igen egyszerûen érvénytelenítik a fogadást én mindenesetre csak egy 500-ast szántam rá a bónuszból, mert hát sose tudni, bármire képesek egyes irodák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Düsseldorf gólom kezd neccessé válni. Egyrészt Air Sándor a padon csücsül. Másrészt 1 csatáros játékot játszanak. Harmadrészt olyan helyzeteket hagynak ki, hogy ihay.. Na mindegy, majd jön a nemzet Sándora a második félidõre, aztán minden megoldódik 😄

BBeno2
ez valszeg tudtatos elírás mert haverjaimnál még mindig azt írja 5 sms ingyen van. viszont a szelvényemen még van pár meccs és nem akarom hogy mindegyik meccs után levonjon pénzt az sms-ekért. szóval vki nem tudja hogy törölhetem ezt a kérést bwinen????

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Matthew Prosac
ha te *0-2-t raksz, azt már utólag nem módosíthatják *0-1-re. az egész egyszerûen csalás lenne. ennyi erõvel bármit módosíthatnának azon, amit teszel. hazai gyõzelmet átírnák vendégre, stb.. ugyanaz a kategória.

törölni fogják tuti 😄
nekem is volt,hogy vmire fogadtam azt buktam majd megnézem az egyenlegem és ott apénz, fogadásnaplót megnéztem és lám törölték a fogadást ,szóval akkor szerencsém volt ^^
Tigristank
Szerintem azt nem tehetik meg, egyszerûen törölni fogják, vagy ha nagyon rendesek, akkor jóváírják. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Akkor valószínû elírták! De remélem nem játszák el, hogy utólag átírják, aztán pénz pápá, ha teszem azt 2-1 lesz mondjuk vége....

Matthew Prosac
bwinen:

Everton - Manchester United
Hendikep 0:2
Tipp: Manchester United 1.01x

Everton - Manchester United
Hendikep 0:1
Tipp: Manchester United 1.20x

Mindenesetre érdekes 😮

Ja az Evertonos volt....

Nem hiszem, mert 1-es hendi is volt külön!

Az tuti h csak 1es hendi, valamiért elírták:S bár jó hír de lehet h ha megtesszük és nyer az everton 1-0ra akkor 1-1et írnak így jóvá és akkor buktuk...
Shep
Én is megrakom a forgatásba pont jó lesz. Meglátjuk mi sül ki belõle

Igen a betclicken van! Ott kaptam most 2650 Ft bónusz 1,2x en kell megforgatni, erre feltolom 😄

Dean igen Ajaxra hendit tettem...

Shep
Bár látom Betclicen van ez az 1,25 hát rohadtul gyanús a dolog. Nem lepõdnék meg ha meccs után törölnék az erre a lehetõségre elhelyezett fogadásokat.

Shep
Amúgy szerintem vagy te nézted el vagy elírás.

BBeno2
hát bazz gondoltam egyszer belefér hiszen állításuk szerint ez egy ingyenes szolgáltatás 5 alkalomig. erre már az elsõért pénzt vesznek le a bwin számlámról.

Shep
Hol van ez?

hát ez kurva jó hiszen én maximum egy ikszet várok tõlük 😄
szóval ennyiért ajándék kategória ...

ajax-ra meg hendivel fogadtál?
dragon11
lol, all-int rá

Shep
Egyáltalán mi a szarnak kérted? Nem látom az ilyesminek semmi értelmét, majd megnézi az ember az eredményeket mikor gépközelbe kerül.

Ezt most jól értem? 1,25x a szorzó arra, hogy az MU nyer úgy, hogy +2 gól elõny???

Hendikep eredmény 2

Everton -2 7,00; Χ 5,50; Manchester Utd +2 1,25

kispeki
nah, megtettem 😊 izgulás indul 😄

SoF II: C4z0rla

Egy ilyet dobtam

Ajax (0-1) H
Chelsea over 1,5
PSV over 1,5

BBeno2
srácok, az hogy van hogy bwinen azt írta ki fogadáskor hogy kérhetek 5 ingyen sms értesítést. erre elküldtek eddig egy sms-t mivel csak 1 meccs zajlott még le a szelóról és levettek érte pénzt...
ha egyszer ingyent írnak akkor miért veszi le a pénzt?

Na,én a hétvégén egy ilyent próbálok be...

192 H 1.59
190 H 1.56
149 V 1.31
144 H 1.79
178 V 1.53
195 H 1.98
223 H 1.68

200 --> 5920Ft

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CokeLair
Az is vicc, h. elkezdtem nézni a Tigre derbit, mondom rakok egy 1,5 overt live ba, ha a 30. percig marad a 0:0. El is jött a 30.perc odds fel 2.10-re, rányomok ... és mire végig szaladna a please wait, egyszer csak tiltva minden... mert jött a gól... áááááááá mondom ilyen nincs.... 1-2 mp en mi minden múlik.... látom Necaxa 1:1, azt jó, hogy kihagytam.

bejött ^^
és a vicc,hogy a gimnasia 1.5over is jött volna 😄
Srácok ez most mi ez a mai nap atyaég menyi jó mecs😄
CokeLair
Inkább nem rakok semmit... <#wilting>
majd holnap, azaz ma a sokaságból, no ezt jól meg agyaltam magamba itt vazzz....

ó basszameg most néznem wozniacki kikapott zvonarevátol? miafaszom történt nemtudtam nézni a meccset...bekötötték wozniacki szemét vagy wtf...áhh -.-

CokeLair
A sorozatok megszakadása elvem nem vonatkozik a magyar válogatott svédek elleni fellépéseire!<#nevetes1>

CokeLair
Mondjuk az is igaz, hogy 2003 óta nem nyert a Necaxa a Toluca ellen otthon, dehát én most úgy vagyok vele, hogy egyszer minden sorozat megszakad, szóval na majd most!

CokeLair
Éjszakára egy Necaxa gyõzelemmel szemezek, meg "lenyúlom" a chilei overes tipped, ha nem baj!
Necaxa azért, mert még nem nyert otthon és na majd most, a Toluca meg 2 gyõzelemmel és 3 döntetlennel érkezik, ideje elbukniuk... meg hát jól fizet <#wink>.

én rájuk tuti nem rakok akárki ellen is játszanak 😄 nem tudni mikor kezdenek el kilábalni a sz*rból , nekem meg nincs rá szükségem h bukjak miattuk akár 1-2 szelót !
CokeLair
Amúgy a Schalke gólt meg a Benfica gyõzelmet jól benéztem én is az elõzõ szelón... Siralmas ez a két társaság idén eddig, viszont legközelebb már nekik is ideje lesz nyerni és kimászni a szarból! Szóval lesz mire számítani legközelebb!

érdekes lesz ^^

éjjelre.:
Náutico-PE - Duque de Caxias-RJ
Over 1.5 (1,20)
Universidad Católica (CHI) - Unión Española
Over 1.5 (1,17)
Necaxa - Toluca
Over 1.5 (1,30)
-> 1,83
CokeLair
Következõ fordulóban: Benfica - Sporting <#ravasz1>
nem lesz gyenge!