Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CokeLair
Benfica gól 4.00 ért ? <#ravasz1>

megvan :S ezt vártam de mondom nem rakok már hazai gólra mert drukkoltam itt azoknak akinek a benfica siker kéne :S
CokeLair
... és jött!

CokeLair
<#vigyor2><#nyes><#nevetes1>

2ért én is most 😄 az "aprókat" rátoltam...
gogo egyik,gyõzzön a másik 😄
<#idiota><#idiota>

közben 3:1 😄

az elemzésem meg egy kalap szar 😄
de hát mondtam h veszélyesek ezek..
íreknél voltam jó (5/4) és kész.
amit megraktam és beírtam viszont jött és ez a lényeg!
a nap tutija a hoffenheim volt,holnapra kb ilyen bíztosra érzem a gladbach sikert!
gladbach aránylag jó formában van és hát a múlt héten a jó formában levõ leverkusennek pakolt egy 6ost! Most meg ugye otthon játszanak...
frankfurt 2 meccs 2 vereség (hannover idegenben 2-1, hamburgtól otthon 1-3 ra kaptak ki)
tavaly is kikaptak a gladbachtól oda-vissza.
szóval németeknél nálam ez a nyerõ
CokeLair
..és megraktam !

CokeLair
Ha a Benfica meccsen az over 2,5 gól felmegy 1.50 oddsra akkor megrakom... persze ha addig nem esik gól.

85 Bohemians Dublin 2 - 1 UC Dublin
csak,hogy izguljak :S

sztem a szelód annyi pénzt megér.
így elsõ ránézésre szimpatikus,nem rossz.
bár a hendit kivenném az én alapszabályom miatt...
Shep
Nem baj a BL döntõig belejönnek 😊 Azért én csalódtam azt hittem a Schalke nem nyom egy Yes we can-t. Erre mégis.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azért mekkora gól már 😄 kapufa majd neuer-rõl a gólvonal mögé 😄
a lényeg hozta a hoffenheim és a schalke is amit vártam,bár rohadtul izgultam az utolsó 10 percben ,mert ha a schalkénak van szerencséje akkor 1-1 is lehetett volna ellenben a hoffenheim játékosai elszórakoztak egy két iggen kemény helyzetet 😊
Shep
Túl sok a meccs ráadásul tele olasszal esélytelen 😊 Amúgy meg nem Sheep hanem Shep (persze lehet nem is nekem címezted)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól megvan au over 1.5😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

CokeLair
idén ez scheiße 04 <#nevetes1>

kispeki
Dean, Matt, Sheep.. stb.. vélemények? 😊

SoF II: C4z0rla

Na innen már csak nem kap ki az Anderlecht..

84. perc 0-2

3200-->5390

Shep
Azért a Schalke jól bekezdi ezt az idényt 3-ból 3 vannak akiknek sikerül 😊 (bár van még pár perc) 2 évvel ezelõtti NFL szezon jut eszembe, mikor a Detroit Lions egy meccset sem tudott nyerni az idényben és ilyen táblákkal vonultak a meccsre, hogy 0-16 igen nekünk sikerült 😊

Shep
Ja amúgy nincs ebbõl semmi, ha neked nem ért meg 5-10e Ft-ot hogy megpróbáld a dolgot holott a héten elszórtál több száz ezret akkor nincs mirõl beszélni. További jó kapaszkodást 😊

Shep
Hú de sokszor hallottuk már ezt ebben a topicban 😊 Mióta is mászol a gödörbõl kifele? Nekem úgy tûnik, hogy egyre mélyebbre csúszol.

MrSpock
Nah akkor megint 1 hiba:-( Ugye Volán meccs.:-(Jött a Holland nõi póló,Sedan,München-Krefeld korong hazai.11-es odds,de miért nem játszottam meg 2esélyben:-(miért..hmm mert biztos voltam hazai gyõzelemben:-(Pedig..nah mindegy majd holnap..csak már elegem van a sok 1hibásból.

Go Jeff Go!!!!

Forza Italia
Ott a Le Mans és a Benfica gól is😄
Akkor a Hoffenheim meccsen még egy gólt pls

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

CokeLair
Huntelaar a büdös nagy semmibõl majdnem gólt rúgott...,
a nevek alapján jobban kéne muzsikálni ennek a Schalkénak, erre fel 10 percenként felívelik és kb ennyi a támadójátékuk... magyarul Szarok!

ibisevic bebiztosíthatta volna :S
no ha nyer ma a hoffenheim akkor holnap a gladbachra rakok...

most meg schake kapufa :S
a hoff kapusa felsõlécre tornázta a labdát..
ne egyenlítsenek már -.-
Forza Italia
egy Doboz cigi jól jönne😄
Kóla helyett meg legyen sör😄

CokeLair
Schalke nem sok vizet zavar...

rendelés fel véve esetleg egy Literes kóla vagy egy doboz cigi?

oooo 😄
335 ft-al 3.6os szorzóért raktam egy olyat h félidõben lõ gólt a guiamares 😄
hát akkor mostmár fasza XD
ha a bohemians nem bassza el 2:0ról akkor jön a #86824-ben linkelt poénszelvény is 😄
ez a nap akkor lesz nagyonnagyon fasza ha a hoffenheim is nyer!
CokeLair
Ott a gólod, mostmár Benfica go!

CokeLair
akkor egyezzünk meg: Guimaraes - Benfica 1:5 <#vigyor2>

Forza Italia
Kéne egy Le Mans gól de nagyon

Hoffenheim - Schalke meccsen még egy gól

és egy Benfica gól

thx

bohemians 2:0
ha innen elkurja...
szal mostmár guiamares gól kéne és jön a 250ból majd 2 k poénszeló (amire még st.truiden gólt akartam tenni de nem mertem bevállalni

egyébként hoffenheim második félidõbe is lõ 1 gólt akkor jött volna a 3as szorzó xD
CokeLair
<#eljen>

megvaaaaaaaaaaaaaaaaaan
rapid 1.5 over 😄 alig akartam elhinni 😄

ez is pipa XD
RKC 1-1 ! megvan a 1.5 ovr
mostmár 1 bohemians gól kéne és a unibetes 2.1es szorzós szeló jön
viszont a bursasporra is rakott weed és hát ugye fordítottak 😄 szóval lehet a mai napon jó ámen 😊
nebazdmeghogy hoffenheim gyõzelemre fogadtál :SSSSSS
azonnal rakom az X2õt egybõl ha 2.00szorzót ad és legalább a pénzem nem fogom bukni 😄

rapid bucuresti meg pls 1gólt lõjjön vagy kapjon már :S
CokeLair
Vorsah gól! Hoffenheim vezet!

Vezet a Hoffenheim

REAL MADRID

CokeLair
Rapid bepakol még 1 et!

w77d
pedig ott kéne egy hazai gyõzelem...

LUKAKU +2 😄

nekem csak 1 hazai gól kéne ,persze mellé bohemians gyõzelem ill. RKC meccsen még1 gól.
+ legjobban most egy gól a rapid meccsen
CokeLair
No majdnem rúgott egyet a Hoffenheim... Schalke köszönheti Neuer-nak, hogy még 0:0.

lol
rapidnál írták,hogy 2-0 azt most visszavonták 😮
kettõs emberelõnybe illene egyet még lõni (bár amióta egyszer egyik csapat 3as emberelõnyben volt azt ugyse lõtt így itt is lehet az lesz :S)
CokeLair
Elöször nekem is az x volt szimpi. Aztán megláttam, hogy már 2 szer szívott a Benfica,... a Guimaraes meg még nem. Aztán lehet lesz egy 3:3 <#nyes>
2500 - at akartam rárakni single, majd rádöbbentem, hogy péntek van -ez nekem nem szokott szerencsés lenni - és néztem hozzá még valamit és kemény 300 ft. al megraktam, függõségem csillapítására.

LUKAKU +1 😄

w77d
én sem sajnálom magam XD amúgy bocs Shep, de úgy döntött a lelki énem, hogy egyedül kell kimásznom a szarból a sikerélményhez... régen egy idõben ment, most is menni fog, eldöntöttem hogy következõ héttõl új ember vagyok XXXD

erre iszok is gyorsan XD

benficatól vereséget várok ill. max 1-1et :S

bursaspor fordított így visszajött a poénszelómon az esély 😄
CokeLair
Ezt raktam: <#fejvakaras><#zavart2>
Guimaraes v Benfica ; Benfica 1.66
St.-Truidense v Anderlecht ; gólok 1,5 over 1.25
TSG Hoffenheim v Schalke ; gólok (mindkét csapat szerez gólt) 1.80