Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gogo egyik,gyõzzön a másik 😄
az elemzésem meg egy kalap szar 😄
de hát mondtam h veszélyesek ezek..
íreknél voltam jó (5/4) és kész.
amit megraktam és beírtam viszont jött és ez a lényeg!
a nap tutija a hoffenheim volt,holnapra kb ilyen bíztosra érzem a gladbach sikert!
gladbach aránylag jó formában van és hát a múlt héten a jó formában levõ leverkusennek pakolt egy 6ost! Most meg ugye otthon játszanak...
frankfurt 2 meccs 2 vereség (hannover idegenben 2-1, hamburgtól otthon 1-3 ra kaptak ki)
tavaly is kikaptak a gladbachtól oda-vissza.
szóval németeknél nálam ez a nyerõ
csak,hogy izguljak :S
sztem a szelód annyi pénzt megér.
így elsõ ránézésre szimpatikus,nem rossz.
bár a hendit kivenném az én alapszabályom miatt...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a lényeg hozta a hoffenheim és a schalke is amit vártam,bár rohadtul izgultam az utolsó 10 percben ,mert ha a schalkénak van szerencséje akkor 1-1 is lehetett volna ellenben a hoffenheim játékosai elszórakoztak egy két iggen kemény helyzetet 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
84. perc 0-2
3200-->5390
Go Jeff Go!!!!
Akkor a Hoffenheim meccsen még egy gólt pls
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a nevek alapján jobban kéne muzsikálni ennek a Schalkénak, erre fel 10 percenként felívelik és kb ennyi a támadójátékuk... magyarul Szarok!
no ha nyer ma a hoffenheim akkor holnap a gladbachra rakok...
most meg schake kapufa :S
a hoff kapusa felsõlécre tornázta a labdát..
ne egyenlítsenek már -.-
Kóla helyett meg legyen sör😄
335 ft-al 3.6os szorzóért raktam egy olyat h félidõben lõ gólt a guiamares 😄
hát akkor mostmár fasza XD
ha a bohemians nem bassza el 2:0ról akkor jön a #86824-ben linkelt poénszelvény is 😄
ez a nap akkor lesz nagyonnagyon fasza ha a hoffenheim is nyer!
Hoffenheim - Schalke meccsen még egy gól
és egy Benfica gól
bohemians 2:0
ha innen elkurja...
szal mostmár guiamares gól kéne és jön a 250ból majd 2 k poénszeló (amire még st.truiden gólt akartam tenni de nem mertem bevállalni
egyébként hoffenheim második félidõbe is lõ 1 gólt akkor jött volna a 3as szorzó xD
rapid 1.5 over 😄 alig akartam elhinni 😄
ez is pipa XD

mostmár 1 bohemians gól kéne és a unibetes 2.1es szorzós szeló jön
azonnal rakom az X2õt egybõl ha 2.00szorzót ad és legalább a pénzem nem fogom bukni 😄
rapid bucuresti meg pls 1gólt lõjjön vagy kapjon már :S
REAL MADRID
+ legjobban most egy gól a rapid meccsen
rapidnál írták,hogy 2-0 azt most visszavonták 😮
kettõs emberelõnybe illene egyet még lõni (bár amióta egyszer egyik csapat 3as emberelõnyben volt azt ugyse lõtt így itt is lehet az lesz :S)
2500 - at akartam rárakni single, majd rádöbbentem, hogy péntek van -ez nekem nem szokott szerencsés lenni - és néztem hozzá még valamit és kemény 300 ft. al megraktam, függõségem csillapítására.
erre iszok is gyorsan XD
bursaspor fordított így visszajött a poénszelómon az esély 😄