Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem mindenkit csak az olyan ...-kat akik lefújás elõtt pipálgatnak, mintha nem láttunk volna már elég fordulatot focimeccseken.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igy könnyü nyerni ha minden lehetõségre fogadsz 😄DD
kispeki
akkor meg minek szidsz mindenkit? 😄

SoF II: C4z0rla

kispeki
így utólag.. jól tetted 😊

Shep
Öcsém most esik le, hogy én 1-2-nél megraktam 5-ös szorzóért az x-et 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
nem raktam az Evertonra 1-0-nál végül, mert csak 1,85x szorzójuk volt, annyiért meg nem érte meg. egyetlen fogadásom a meccsre 0-0-nál volt hogy az elsõt az Everton lövi, ennyi. csak 700at hozott, mert nem voltam elég bátor de az is péz 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kispeki
én hendikeppes chelsea gyõzelmet tettem, tehát legalább 2 gólt kell rúgniuk, hogy nyerjek, szerintem az meglesz, arsenal bolton viszont necces, én ott 0-0ás döntetlent tippelek, vagy az arsenal szokásos 99. percében szerzett góljával megnyerik 1-0-ra...

Wut?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bkvkbk
szerintem a indonéziaiak fogják ynerni akövetkezõ mecset

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

CokeLair
<#wow1> Everton , az kemény!

Baszki,mekkora mák,hogy kihagytam az MU-t....😄
Hát...ez szégyen...xD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Hát legalább lett volna 4-3 😊 Jó te meg aztán végképp ne szóljál egy szót sem mikor 1 gól után szoktad írogatni az én megmondtamot 😊

Forza Italia
Arsenal - Bolton és a West Ham - Chelsea meccsen sztetek mennyire biztos az 1.5 over???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
mi volt a MU meccsen ?😄 😄 😄 kutyáák

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ne többesszámban beszélj.
#86978: vagy az Everton volt jó,hogy nem adta fel és harcolt?
azért avégén ha 4-3 lett volna az lett volna a hab a tortán
kispeki
itt a vége 😊 kivételesen örülök, hogy nem raktam manchester-re 😊

Remélem Betclick jóváírja nyeremény, ha elírták, és +1-et akartak, akkor is jött volna a hendi a gyõzelem....

<#oooo>

REAL MADRID

ennyi 😄 3-3
kell elõre kipipálni 😊
90. percben kettõ gólt kapni?? Falábúak bandája továbbra is 😄😄😄

Shep
Na errõl ennyit meg a kurva pipálásotokról. Még egyszer valaki pipálni mer a lefújás elõtt felgyújtom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ekkora pancser MU-t 😄😄😄😄😄😄

ott van 😄
Shep
Hát meg is van az Everton 2. gól, most már aztán ne legyen 3-3!

CokeLair
Raktam egy németest:
Gladbach - Frankfurt 'over 1,5' (1.22)
Dortmund - Wolfsburg 'mindkét csapat szerez gólt' (1.50)
össz.:1.83

loofy
hát az everton is árnyéka önmagának: 1 X és úgy néz ki hogy 3 zakó.szerintem nem ilyen kezdetrõl álmodtak az elsõ nyári meetingen...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Shep
Ha nem lesz akkor se dõl össze a világ a fõ fogadásom az MU nyer volt, de élõben raktam egy Everton over 1,5-öt 3,5-ért. MU meg kell a nagy szelvényemre is (bár ez úgyis elhasal majd valamin 😊)

Shep
Jó lenne ha te is befejeznéd ezt a meccs vége elõtti pipálgatást!

loofy
hát igen van az az iratlan szabály hogy kedvenc csapatra nem szabad rakni,de most olyan jó volt a szorzó is hogy nem bírtam otthagyni.

na ha 3-3 lesz XD
shep szorítok érted 😄 legyen még1 gól
loofy
no az mu siker már a zsebben<#eljen>

loofy
nani inkább rúgta vna erõbõl arövidbe azt jól van

Shep
Na az MU 3 meg is van jöhet még egy Everton gól és jó is a dolog.

kispeki
Ebben a szituban van Matt is, Õ is szíve szerint Manchestert rakott volna, de Õ is a reális oldalt vette figyelembe, ezért rakott Evertonra (vagy nem rakott, nem tudom..). Õ is esélyesebbnek látta az Evertont meccs elõtt, hisz Rooney sincs a keretben, plusz elsõ 35 perc alapján a MU át se lépte a félpályát. Innentõl kezdve a Liverpool meccs is érdekes lesz, hisz a Manchester sem aqzért akar nyerni hogy ott legyen valahol a 4. helyen, hanem bajnok akar lenni, ennek ellenére gondolta erõsebbnek az Evertont Matt jelen pillanatban. 😊 Legalábbis ezt szûrtem le 😛

loofy
hát attól függ melyik véleményemre vagy kiváncsi az elfogultra vagy a reálisra<#nemtudom>
de komolyan,szerintem tud nyerni a pool,hiszen ha vmit akar,pl egy el-helyezést év végén,akkor el kell kezdeni a pontgyártást.de...
a hazai csapat elég masszív kis alakulat,tavaly két x volt az eredmény,ez most is ülhet...
igazából X2,de én természetesen pool gyõzelmet raktam.

Shep
Egy 2-3 tökéletes lenne az MU meccsen.

kispeki
Birmingham - Liverpool

Mit vársz tõle? 😛

Matthew Prosac
hát az elsõ 40 perc után és a hiányzók tudatában volt rá némi alapom <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loofy
ejnye ennyire nem bízni a kedvencben<#ejnye1><#zavart1>

Hopp-hopp 1-2 😄

Matthew Prosac
Torghelle gól, de nem adják meg, mert közben a csapattársa lerántott valakit középen.. Pff.

Matthew Prosac
tess
Düsseldorf meg találhatna már egyet, mert fogy az idõ és nem szeretném ha a mai poénszelvényem már az elsõ meccsen elmenne.

valaki tud linket adni a Manchester meccsrõl ? 😄
Hopp-hopp 1-1 😄

Én meg kezdek elbúcsúzni a bónusztól 😄 Ez MU egy kalap szar már megint....

kispeki
Tesco-ban lehet kapni /Mogyi/ 😄

szakadok a nevetéstõl 😄DDD
"sí senor" 😄DD (eszembe jut errõl Jeff Dunham pálcika embere 😄)
nem mertem bevállalni az elsõ gól opciót inkább a hazai gólra raktam 1.75ért :S nem bánom,mert a bíztosabb és jött is!
ha már nézed a mecset akkor majd az 54perc környéként mondhatnád,hogyan állnak a fiúk - esélyes-e az egyenlítés vagy a hazaiakban benne van még1 gól...
Matthew Prosac
szerintem végeredményben is rakható a hazai, ezt a szar formát látva :|
közben Sanyi mit hagyott ki basszus 😮

Matthew Prosac
ott az 1-0
kár hogy csak 500-al raktam :|