Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké,hogy elsõ fordulóban mindkét csapat max 1 gólós mecset játszott de a 2 gól alattra veszélyes tenni.
siman lesz 2 sztem!
sõt 3 is 😄
egyébként ilyen 1-1es eredményt várok.
szimpla megérzés
szóval nem muszáj rámhallgatnod 😊
Mibõl gondolod? én stat-on néztem és elég valószínûnek tartom, de meghallgatnálak hogy miért gondolod így 😊
Shep
Tessék bézbóll
WAS Nationals (Y Maya) ATL Braves (D Lowe) 2 1.54

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ nem, NFL. Bézbólt még nem néztem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Almeria - Real Sociedad 2 gólnál kevesebb

hát nem lehetetlen a 2gól a meccsen,én erre nem raknék
Ez 'bézbóz' igaz? 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Ezzel szemezek most erõsen

New York Jets - Baltimore Ravens
Total Points Scored Including Overtime.
36,5 under

sziasztok mára ezeket tettem: :-)

UC Dublin-St. Patricks V
Almeria - Real Sociedad 2 gólnál kevesebb
Galatasaray-Gaziantepspor H
Vasby-Hammarby H

Eredõ odds: 8,2555

Várható nyeremény: 8255

Vélemények?
jó értem de ha más szemszögbõl nézed akkor meg a fulham a 96.percben szerzett vezetést 😄 szóval egyik helyen mákos voltál másikon nem!
de értem , és átérzem hogy akkor is kurva szar érzés lehetett :S
Mai elsõ szelo:

Vaslui-Otelul Galati mind két csapat szerez gólt 2,05
Honka-Oulu mind két csapat szerez gólt 1,83
Inter Turku-JJK over 1,5 1,20
Sigma Olomuc-Mlada Boleslav over 1,5 1 22/mindkét csapat szerez gólt 1,70
Trabzonspor-Sivasspor over 1,5 1,25
Vasby-Hammarby over 1,5 1,16

Eredõ: 7,963 vagy 11,0969

Vélemény?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Redcarban ömlik az esõ meg fúj a szél, mint az állat és mutattak egy nõt a pálya közelében ahogy az esernyõvel küzd a szél ellen, hát szarrá csavarta a löket az ejtõernyõjét 😊

kispeki
jah és Dean: az elég közel nem kifejezés: Auxerre - Caen-en ment el, amikoris a Caen a 90. percben egyenlített, tehát 2 percre voltam tõle kb... életemben nem voltam még olyan ideges mint akkor... 😊

SoF II: C4z0rla

kispeki
én is ezért rakosgatom folyton, olyan sokat nem bukok, mert nem sokszor rakok, akkor is 2-300 forintokat, és ha egyszer bejön egy 10000 feletti, még akkor is bõven pluszban vagyok, tehát ha ez bejön (tudom.. 25 forinttal kevesebb... -.-) 😊

Shep
Hát csak nem mindegy, hogy az utóbb az 1nap 1 hét 1év 😊

Igen ha fogadsz rá akkor nézheted.

streamen ?
az év vicce komolyan 😄 hozott is jócskán csak az adrenalin miatt inkább raksz sok meccset?😄DDD
am már párszor elég közel voltál szóval sztem elõbb utóbb jönni fog valami!
Shep
Ja, két lóverseny között az sg-t nézegetem 😊

gyors voltál 😄
egyébként itt megtekinthetõek az arsenal-bolton ellen készült képei!
Shep
Adrenalint akarsz? Menjél alpinistának, vagy szaladj át az IC elõtt 😊

Shep
Nagyon bírom az ilyen képeket. Ilyenbõl pakolhatsz bátran 😊

kispeki
én a kis tét nagy nyeremény híve vagyok, néha bejön 😊 régebben úgy játszottam, hogy 2000ret raktam 3-5 meccsre, sokszor jött is, sokkal esélyesebb is, de így legalább nagyobb a rizikó, jobban lehet izgulni, nagyobb az adrenalin 😊

Shep
Hát én nem vennék rá mérget de amúgy jelenleg van nagyobb gondja is az országnak úgyhogy mindegy.

w77d
hát hogy hogy sikerült elérni, azt ne tõlem kérdezd, hanem a fönt megkenhetõ emberektõl.. egy dolog tény, teljesen legális....

Az a gond,hogy túl sok a meccs. Egyszerûbb,ha nagyobb téttel (1-2k) próbálsz be egy 3-4 meccses szelvényt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Hát roppant érdekes ugyanis a magyar törvények szerint egyedül a Szerencsejáték RT. által szervezett szerencsejátékok legálisak. Egyébként már csak azért is érdekes a dolog, mert a Bwin Gilbaltáron bejegyzett és adózó cég.

w77d
van bírósági ember és ügyvéd is a családban. Multkor az óbudai bíróságon volt pont egy ügy a Bwin-el kapcsolatban és onnan, hogy gyorsan ki is kérdeztem a rokont a céggel kapcsolatban 😊

Shep
Ha tudnám akkor anélkül megraknám 😊 de pl. a 2 török már gyanús. Igazából egyikre se merném azt mondani, hogy na ez igen ez elég biztos.

kispeki
melyik miatt?

Shep
Akkor viszlát 😊

kispeki
én ezeket gondoltam mára, ha ez sem jön be ESKÜSZÖM abbahagyom...:

014 1 Inter Turku - JJK Jyväskylä 1.96 / 3.15 / 3.10
019 1 Trabzonspor - Sivasspor 1.41 / 3.55 / 6.30
021 1 Galatasara - Gaziantepspor 1.40 / 3.60 / 6.35
029 3 Hartberg - Altach 4.00 / 3.25 / 1.70
032 1 Göteborg - GAIS 1.57 / 3.25 / 4.85
037 1 Midtjylland - Randers Freja 1.75 / 3.20 / 3.75
041 1 Cottbus - Karlsruhe 1.84 / 3.30 / 3.75

Eredõ odds: 33,25123
Tét: 300,-Ft
Várható nyeremény: 9.975,-Ft

Ugyan teniszmester szerintem nem vagyok, de szerintem most már végre behúzza Nadal a US Opent!

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Ezt honnan vetted, hogy fizet adót az államnak?

Shep
A tiédet rá merem 😊 Mindkettõ lutri meccs de apróval én megpróbálnék (szerintem fogok is) a Chargers ellen rakni hendivel meg mindenképpen ugyanis meggyengültek a nyáron.

Shep
Hát jó ha tudod, hogy mind illegálisan reklámoz teszik mindezt azért mert nincs normálisan leszabályozva semmi és még ha véletlenül meg is büntetik õket röhögve kifizetik.

teniszmesterek véleményét kérném!

Nadal, R - Djokovic, N
én djokovic-ra tennék de csak mert a szorzó nagyobb...
van rá esély? döntõkben mennyire szokott jönni a papírforma?
unibetnél ott lent van olyan opció melybõl kilehet választani a legnépszerûbb fogadásokat.: no ott ezek voltak meg egy döntetlen 😄
az X-et már nem mertem rárakni a szelóra. Hát hajrá!

Salavat Ulaev Ufa - Metallurg Magnitogorsk
1 (1,70)
Barys Astana - SKA St. Petersburg
2 (1,65)
Yugra Khanty-Mansiysk - Spartak Moscow
2 (1,85)
Avangard Omsk - Severstal Cherepovec
1 (1,65)
Tét: 225,00
Teljes nyereményszorzó táblázat: 8,56
Lehetséges kifizetés: 1926,51
GAthersw
Jetsre érdemes lesz odafigyelni idén, én rájátszásba várom, ennek ellenére a Ravens ellen nem tennék rájuk. A Chiefs tavalyi "teljesítménye" elég gyatra volt, évek óta csetlik botlik. A San Diego viszont az utóbbi négy évben viszonylag egyenletes teljesítménnyel playoffba került, ha életet nem is, de ésszel rakhatsz rájuk pénzt.

01110000 01110010 00110000

te mire raksz ma ? 😄 légyszi mond már el mert érdekelne...
fenrob
értem..csak nem veszik már el az ember pénzét..ha kiutalja...vagy nemtom ilyenkor mi van.. (nagyobb öszegre gondolok persze )

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ömlesztve indoklás nélkül én ezeket gondolom mára.
a szelvényem amit rakok meg késõbb beteszem!

Trabzonspor - Sivasspor H - 1.5 over

Kasimpasa - Karabukspor H

Galatasaray - Gaziantepspor H -1.5 over

Genclerbirligi - Istanbul BB X2

Midtjylland - Randers x szagú

Sigma Olomouc - Ml. Boleslav H

Inter Turku - JJK 1.5 over

Honka - Oulu
taláán hazai - nem bíztos

Evian Thonon Gaillard - Ajaccio
kedvenc csapatom nyeni fog

Stormvogels/Telstar - Dordrecht H

Cottbus - Karlsruher 1X

Crotone - Modena
egymás ellen rég ikszeltek viszont a crotone 3 iksznél jár folyamatban...
1X

Setubal - Beira Mar
poén megérzés
hazai nyer
csak az egyik csapat lõ gólt
1-0 , 2-0 a végeredmény

Almeria - Real Sociedad
talááááááááán X

Schaffhausen - Servette
talááááááááán X - 1.5 over

Degerfors - Brage
régen nyert már ez a degerfors,sztem most hozni fogja

Väsby United - Hammarby
szintén zenész... (csak itt a vasby a fav)

Galway - Sligo V

Bohemians D. - Drogheda H

UC Dublin - St. Patricks X2

Dundalk FC - Shamrock V

Sporting Fingal - Bray X

Kalmar - Brommapojkarna X
w77d
a bwin például nem illegális, mert a cég fizet adót és jutalékokat az államnak... a kisebb fogadóoldalak már annak számítanak, mert azoknak azon kívül, hogy van magyar nyelv is telepítve, gyakorlatilag közük nincs magyarországhoz...

fenrob
Akkor a tv, és a bankok is benne vanak az illegális szerencsejáték fogadásba..mivel bwin megy mindehol... én pl nemtudtam hogy illegális lenne..biztos lehuzza az állam pl szerencsejáték zrt. vagy a netes fogadási oldalkat..vki magyaráza már el..mert kivi vok

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

NY Jets - Baltimore 1.78 / 12.00 / 1.99
Kansas City - San Diego 2.57 / 13.00 / 1.46

shep ezek közül valamire érdemes? :o akár 1 életet is feltenni? :d

jah by the way...SEVILLA büdös fasznub csicska hikomat toloszékes banda hogy komolyan ilyeneket világraszartak mint a feka vakegér kánuté meg ezek uramisten komolyan.... -.-

na igen ezt akartam én is írni 😄 ha valaki tartozik és nyer 228ezret és ugye 10ezerbõl indult akkor hogyhogy felmer rakni 228ezer forintot 22es szorzóra? mert még ha 2es szorzóra rakja fel ,vagy teszem fel 1 meccsre akkor oké (bár én ezt se tenném, és minimum felét meghagynám tartaléknak).
szóval eléggé kamuszaga van ennek 😄 de ha igaz akkor gratula!

#87489:
hát én mit mondjak? 1-1 után egybõl rakni akartam a 2.5 overt de technikai okok és egyéb elfoglaltság miatt nemtudtam megrakni...
80.percben ott vagyok ahol elõtte (csak ugye a szorzó már rohadtul több volt és akkor meg nem raktam meg pedig éreztem h 1 gól még lesz a napoli és a marseille meccsen is!Academica meg emberelõnyben volt és arra is raktam volna az overt de nem mertem....
ez bánt 1 picit!
jobban viszont a románok bántanak 😄
a netem szarakodott!
brassó vezetett és emberhátrányba került!
mondom itt még 1-2 gól tuti hogy lesz.
1-1
,oké 2-1
oké mondom kihozzá 2-2re de mint irtam szarakodott a net és a sportingbet nem töltödött be így nem tudtam fogadni bár igaz,hogy csak 500at raktam volna rá de hát ugye kb 1000ft-ot hozott volna csak ugy és hát csak jobb érzés +1k-t látni az egyenlegen...
w77d
pontosan ezt mondtam én is már jó párszor... anno régebben megkaptam mindig hogy ilyen hülyeségekre fogadni... aztán amikor az itteni tuti stratégiák sorra dõltek meg akkor látszódott, hogy nincs olyan hogy tuti...

CokeLair
Azér le a kalappat ... <#worship>
Grat.!
Viszont, h. mikor mi éri meg (eredmény, gól v. lap), az megérzés és figyelem dolga, bukni és nyerni mindennel lehet, nem lehet kimondottan rásütni vmire: na ez a betonbiztos stratégia.

tetrodotoxin
Én inkább azt furcsállom, hogy a fogadóiroda egy balhésnak ígérkezõ meccsre a 4 feletti büntetõlapokra 1,87-es szorzót ad...mert ha mondjuk a 10 felettire ad ekkorát az oké, de 4 felettire...

Shep
Mondjuk az azért érdekes, hogy fizeted a törlesztõrészleteket hónaprol hónapra és akkor 228e-t csak úgy felraksz egy szelvényre amin ráadásul 4 meccs sárga lapjai vannak, furcsa még akkor is ha ezt elõzõleg 10e Ft-ból nyerted. Na mindegy ahány ember ...

Shep
Az legyen az õ gondja (egyébként rohadt macerás az egész, mert senki nem tudja pontosan ,hogy hogyan is kell bevallani) de engem azért érdekelne a szelvény is 😊