Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na de jjk ne legyen már 3-0 :S
1 gólt kaparjanak már össze
vaslui 4.5 over-t sportingbeten 1.75 míg unibeten adott idõben 2.1ért árulták
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
épp rakni akartam 1.4ért a 2.5 overt erre 3-0 -.-
remélem akkor 3-1 lesz,neked is jó meg nekem is 😄
mellé jjk 3.5 over!
Ahogy Shep is mondta, Magyarországon csak a Szerencsejáték Zrt. szervezhet fogadást, minden más illegális. Ez egy magyar szabály/törvény. Viszont ez Európai Unió tagállamaként vonatkoznak ránk az EU szabályai is, amiben benne foglaltatik a szabad (marketing)verseny, ergo a magyar állam nem tilthatja/korlátozhatja pl a Bwin-t a reklámozásban. Akit érdekel, itt bõvebben olvashat róla. Érthetõbben:
A lényeg hogy a barátnõd megtiltotta, hogy a szobájában fingjál, míg a faterja engedélyezte az egész ház területén a szellentést. Mivel a ház az õ tulajdona, ezért az õ szava az, ami szerint te cselekednél, ugyanakkor a barátnõd tiltását is muszáj figyelembe venned, hogy ne dobjon ki a g*cibe. Jobb híján éjszaka a takaró alá kûdöd' sunyiba, miután már elaludt. Valahogy így kell elképzelni a helyzetet, remélem illusztratív voltam 😊
nna ez mán el is megy 2:0.. mind1 a többi jöjjön...
SoF II: C4z0rla
Hartberg - Altach
Honka - AC Oulu
Dundalk - Shamrock
Fingal - Bray Wanderers
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
szerintem egy álmos 0:0 döntetlen lesz...
szerinted jöhet?
trabzonsporon is bár ott 2.5 over is jöhet
nekem is kéne vmi overes szeló de semmi ihletem nincs :S
német 2-re 3.5 over 😄DDD (poén -> 2.5 over viszont mehet)
FC Honka - AC Oulu Over 1.5
Trabzonspor A.ª. - Sivasspor Over 1.5
Stoke City - Aston Villa Over 1,5
Odds: 2,02
így már persze elfogadható!
#87559:
egyenesbõl?
azaz külön külön mindent vmi 10ezerrel?
tehát így kell érteni az egyenes szót?
Väsby United - Hammarby 2
Kayseri Erciyesspor - Gaziantep Bld Spor 1
TSV Hartberg - SCR Altach 2
Energie Cottbus - Karlsruher SC 1
3/4
FC Inter - JJK (Háromesélyes fogadás) FC Inter
TSV Hartberg - SCR Altach (Háromesélyes fogadás) SCR Altach
Energie Cottbus - Karlsruher SC (Háromesélyes fogadás) Energie Cottbus
Dundalk - Shamrock Rovers (Háromesélyes fogadás) Shamrock Rovers
System 3/5
Valerenga 2 - Notodden (Dupla esély) X vagy Notodden
Atlantis FC - KaPa (A szerzett gólok száma páros vagy páratlan lesz? (Ha nincs gól, akkor az párosnak számít)) Páros
Väsby United - Hammarby (Háromesélyes fogadás) Hammarby
FC Midtjylland - Randers FC (A 2-es csapat szerez gólt?) igen
Vaslui - Otelul Galati (A szerzett gólok száma páros vagy páratlan lesz? (Ha nincs gól, akkor az párosnak számít)) Páros