Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Az Inter Turku nehogy leadja a végére...

w77d
nna 4 percet kell kibírni a Vaslui meccsen gól nélkül....

kispeki
Inter Turku 3-1, sebaj, remélem azért megtartják 😊

SoF II: C4z0rla

Shep
Na Dean jött a 3-0 után 3-1 a JJK-n, 3,5-ért egész jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ilyennek is kell lennie valakinek, nekem már csak ez maradt mikor a jó tulajdonságokat osztogatták. Mondtam neki, hogy lökjétek ide a maradékot, nehogy már üres kézzel távozzak ha már kivártam a soromat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Annyira nem, csak a Dallas, na az beszivatott szépreményû 18,x-es szorzós szelvényemet megölte.

2.5 😄
na de jjk ne legyen már 3-0 :S
1 gólt kaparjanak már össze
Jött volna ott is az over 1,5 elég hamar... 😞

kispeki
2-0 😊😊😊

tudjuk,hogy szorzó eltérés van két iroda között is!
vaslui 4.5 over-t sportingbeten 1.75 míg unibeten adott idõben 2.1ért árulták
kispeki
trabzonspor is 1-0-ra 😊😊

w77d
mostmá senki se rúgja XXD

w77d
jah, most jó!! STOP!! FÚJJÁKLE XXXD

Galati rúgja!!!

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

kispeki
még 2 jöhet és mindkettõtöknek jó... Inter Turku vezet 3-0-ra 😊

sztem neked nem kéne már a hátralevõ 20percben 😄
Matthew Prosac
várhatóak, lassan nekiülök megírni. csak most még egy kis pihi, mert 40 perce értem haza suliból (naponta 70 kilométer oda, 70 vissza) és fáradt vagyok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tigristank
Valójában az APEH-nál dolgozik. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
Vaslui meccsen kéne még 1 gól!!!

Matthew Prosac
Nem vagyok haragtartó, de úgy igazából nincs is nekem semmi bajom veled, azon kívül hogy titokzatoskodó és furcsa vagy 😊 Ennyi 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loofy
hát volt tegnap is egykét meglepi az tuti

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Shep
Tök jó végre valamiben egyet értünk 😊

baszki,Honka mi az istent csinál? :S

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vaslui - Otelul Galati (A szerzett gólok száma páros vagy páratlan lesz? (Ha nincs gól, akkor az párosnak számít)) Páros

épp rakni akartam 1.4ért a 2.5 overt erre 3-0 -.-
remélem akkor 3-1 lesz,neked is jó meg nekem is 😄
mellé jjk 3.5 over!
Matthew Prosac
látom megint elõkerült az illegális vagy nem illegális téma. tehát mégegyszer:
Ahogy Shep is mondta, Magyarországon csak a Szerencsejáték Zrt. szervezhet fogadást, minden más illegális. Ez egy magyar szabály/törvény. Viszont ez Európai Unió tagállamaként vonatkoznak ránk az EU szabályai is, amiben benne foglaltatik a szabad (marketing)verseny, ergo a magyar állam nem tilthatja/korlátozhatja pl a Bwin-t a reklámozásban. Akit érdekel, itt bõvebben olvashat róla. Érthetõbben:

A lényeg hogy a barátnõd megtiltotta, hogy a szobájában fingjál, míg a faterja engedélyezte az egész ház területén a szellentést. Mivel a ház az õ tulajdona, ezért az õ szava az, ami szerint te cselekednél, ugyanakkor a barátnõd tiltását is muszáj figyelembe venned, hogy ne dobjon ki a g*cibe. Jobb híján éjszaka a takaró alá kûdöd' sunyiba, miután már elaludt. Valahogy így kell elképzelni a helyzetet, remélem illusztratív voltam 😊

w77d
Valerenga 2 - Notodden (Dupla esély) X vagy Notodden
nna ez mán el is megy 2:0.. mind1 a többi jöjjön...

kispeki
w77d remélem kivételesen nyersz Te is, és Én is... akkor csapunk egy kisebb bulit 😊

dragon11
Matt: Tippek várhatóak a holnap BLre?

Én a Werder Bremen gyõzelemmel szemezgetek

Na honka már meg is van, ilyen gyorsan jöjjön majd a többi is 😄

Végül ezt tettem over 1,5-re...

Hartberg - Altach
Honka - AC Oulu
Dundalk - Shamrock
Fingal - Bray Wanderers

Vasluit nézte valaki? Várható egy Galati gól?😊

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Egyiket sem, a Chargers gyengült a nyáron a másik meccs meg szerintem nagyon szoros lesz és a napi formán fog múlni a gyõzelem (aztán persze lehet, hogy jól rám cáfolnak 😊)

loofy
melyiket nem érzed tutinak?én szerintem a jetsnek lesz nehezebb dolga.

loofy
na ezt félrenyomtam. ferrarinak szántam.

Shep
Jöhetni jöhet de kemény lesz.

loofy
a villa meccsen nekem 1,5 under kell...
szerintem egy álmos 0:0 döntetlen lesz...

loofy
tippmxen megtettem a jets-et,meg a chargesrs is .
szerinted jöhet?

firetree
Holnapra meg szerdára kellenének tippmixre jo tippek!(2 szelvényre)
Várom a tippeket!

Shep
Én még a 0-0-t is.

igen összetévesztem, bocsi! 😊
esélyes de a villa meccsen az 1 gólt is kinézem a meccsbõl 😄
trabzonsporon is bár ott 2.5 over is jöhet
nekem is kéne vmi overes szeló de semmi ihletem nincs :S
német 2-re 3.5 over 😄DDD (poén -> 2.5 over viszont mehet)
w77d
nem, úgy értem, hogy sima kombi...

Szerintetek? Tegnap sokat buktam, szóval nyerni kellene, de kimenetelre nem merek, azt mindig bukom 😄

FC Honka - AC Oulu Over 1.5
Trabzonspor A.ª. - Sivasspor Over 1.5
Stoke City - Aston Villa Over 1,5

Odds: 2,02

akkor úgy írd,hogy 2.5 gól alatt és ne 2 gól alatt 😊
így már persze elfogadható!

#87559:
egyenesbõl?
azaz külön külön mindent vmi 10ezerrel?
tehát így kell érteni az egyenes szót?
Shep
Mi a francnak teszed meg ugyanazokat több szelvényen is? Ha egy elmegy akkor boruljon minden? Ilyen kihúzzuk a legalsó dobozt hagy boruljon minden elvet követsz?

w77d
ezt meg egyenesbõl tettem:

Väsby United - Hammarby 2
Kayseri Erciyesspor - Gaziantep Bld Spor 1
TSV Hartberg - SCR Altach 2
Energie Cottbus - Karlsruher SC 1

Semmit se raktam ezek közül 😊 hát nem tudom nem nagyon ismerem õket egy kalap szerencsét hozzá!
Shep
Hú most megnyugodtam egyik meccsre sem raktam ezek közül 😊

w77d
ezeket tettem most:

3/4

FC Inter - JJK (Háromesélyes fogadás) FC Inter

TSV Hartberg - SCR Altach (Háromesélyes fogadás) SCR Altach

Energie Cottbus - Karlsruher SC (Háromesélyes fogadás) Energie Cottbus

Dundalk - Shamrock Rovers (Háromesélyes fogadás) Shamrock Rovers

System 3/5

Valerenga 2 - Notodden (Dupla esély) X vagy Notodden

Atlantis FC - KaPa (A szerzett gólok száma páros vagy páratlan lesz? (Ha nincs gól, akkor az párosnak számít)) Páros

Väsby United - Hammarby (Háromesélyes fogadás) Hammarby

FC Midtjylland - Randers FC (A 2-es csapat szerez gólt?) igen

Vaslui - Otelul Galati (A szerzett gólok száma páros vagy páratlan lesz? (Ha nincs gól, akkor az párosnak számít)) Páros

nekem 2 gól még jó 😊 mert tippmixen ugyebár úgy van 2,5 alá :-) szal 2 jó, de meglátjuk ;-)