Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
22,86 X10.000 =228669-ft
228669 X 22,86=5227382-ft
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
Gratulálok magamnak!
Internacional v Goias over1.5 (1.28)
Ceara v Santos over1.5 (1.44)
Independiente v Quilmes over0.5 (1.28)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
21 Kapura lövés 7
10 Kaput eltaláló lövések 4
És 2-2 lett XD
13 Kaput eltaláló lövések 3
ezek is tudnak vmit 😄
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Napoli meg ... amugy én voltam a hülye meeer 0:1 nél sima 2.5 overt kellett volna tenni mint a Marseille esetében.
(Nyereményszorzó) JAX Jaguars 1.62 Nyert
2 09/12/2010 CLE Browns @ TB Buccaneers
(Nyereményszorzó) TB Buccaneers 1.64 Nyert
3 09/12/2010 CAR Panthers @ NY Giants
(Nyereményszorzó) NY Giants 1.35 Nyert
össz szorzó: 3,62
ilyet vaazzzzz, így over-ezzen a magyar.<#wilting>#wilting>
ja és a steelers 9:9 a 4.q-ban. az a baj hogy háromesélyesbe raktam véletlen tehát nem reménykedhetek a hosszabításban sem...
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
(Játékidõ eredménye) Brescia 2.90
Lecce v Fiorentina
(Játékidõ eredménye) Lecce 3.00
Birmingham v Liverpool
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.25
Astra Ploiesti v FC Timisoara
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.25
egyébként a bari a napoli ellen 1 meccset sem nyert az elmúlt 14 mérkõzésük alkalmával!
© Ferrari23:
és vágod,hogy a 49.percben betalált a vendég csapat és azóta semmi 😞
pedig félidõ 0-0 mondom nem jön ugyse, azt 49ben gól hát mondom ez sima lesz
A Napolival meg jó, hogy vártam ... mostmár mehet az over ott is... <#ravasz1>#ravasz1>
SoF II: C4z0rla
viking gól is jön ,fasza ez.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!