Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most komolyan mire alapoztad a 2 cubs vereséget?
Fluminense v Corinthians
(1. félidõ gólok) Alatt 1.5 (1.36)
Vitoria v Ceara
(összesített gólok) Felett 1.5 (1.30)
GR Prudente v Flamengo
(Dupla esély) GR Prudente vagy döntetlen (1.50)
össz.:2.65
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
az esti háromesélyrõl már leszoktam rég (ált.buktam), legfeljebb félidõ x jöhet még szóba nálam este.
MIL Brewers (D Bush) HOU Astros (J.A. Happ) 2 1.69 8-6
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Vitoria zsinórban 3 hazai meccsén x et játszott, veresége nem valószinû..
hmm..??
a talán-os tippeket csak azért írtam le mert nem akartam már kihagyni egy meccset sem, úgy gondoltam mindre leadom a voksomat! (ahol fix-et irtam odalehet venni kétesélybe a döntetlent és mégtutibb a tipp)
San Luis de Quillota - U. De Concepcion
V
Banfield - Velez Sarsfield
H
Santos - Atletico GO
H(D)
Prudente - Flamengo
talán hazai de nem kell mérget venni rá
Fluminense - Corinthians
H (múltkor a corinthians megszívatott ezért most szívjon õ)
Cruzeiro - Guarani
H
Atletico-PR - Atletico-MG
talán D vagy V de nem kell erre se mérget venni
Goias - Botafogo
már mondtam V (de D is lehet)
Gremio - Palmeiras
talán H
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
grat mindenkinek 😊
de attól függetlenül sztem jó kis 3 meccs😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Liverpool - Steaua Bukarest
Juventus - Lech Poznañ
Aris Thessaloniki - Atlético Madrid
Holnapra ezt a három meccset szemeltem ki magamnak. Mit gondoltok?
Liverpool és a Juventus úgy gondolom leiskolázza ezt a két nála jóval gyengébb csapatot, ez az Atletico Madrid szorzó pedig nagyon csábító.
Mi a véleményetek?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
jó vagy ebben 😛
Bayern - roma H
(1-0) Zilina - Chelsea V
(0-1) Milan - Auxerre H
(0-1) Arsenal - Braga H
700-7880
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mai elemzésem végeredménye 😄
képméret miatt spoilerbe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Milanon szinte teljesen, a 2:0-át meg is mondtam. Arsenal gyõzelem bejött, bár én ott szorosabbra számítottam. Bayern DNB bejött, páros gólok bejöttek, kétgólos Real siker bejött, Donyeck gyõzelem bejött, under 2.5 bejött, Chelsea jött simán, tõlük nem vártam ekkora fölényt,de rájuk tettem.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

01110000 01110010 00110000
Ha megvan, szólj és megyek ünnepelni a bajnoki címet a United fórumba 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
1k-ból majdnem 7 jött volna... már kibaszottul elegem van ebbõl hogy 1 meccsen megy el minden szelóm
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
CFR Cluj - Basel 2 vagy 3 gól (2-1)
*(1-0) Zlina - Chelsea V (1-4)
*(0-1) Milan - Auxerre H (2-0)
Real Madrid - Ajax H (2-0)
*(0-1) Arsenal - Braga (6-0)
200 --> 3.400
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(Következõ gól) Real Madrid szerzi a(z) 2.gólt(1.57
AC Milan v Auxerre
(Játékidõ eredménye) AC Milan (2.00)
Marseille v Spartak Moszkva
(További mérkõzés gólok) Alatt: 1.5 (1.30)
@4.08
Braga gól még jó lett volna...
gyerekek már irtam 1x erröl de ez nem tulzás azért a kettes odds atleticora...? vagy csk én érzem igy h ogy ajándék? van aki megrakja azért? lehet mai nyereményt felteszem rá engem igen csábit...
mixen 1
Juventus
Man.City
Alkmaar
szép szorzók
Shakhtar Donetsk v Partizan Belgrád
(Játékidõ eredménye) Shakhtar Donetsk 1.44
AC Milan v Auxerre
(Játékidõ eredménye) AC Milan 1.44
össz: 2,08
SD Padres @ COL Rockies
(Pontot szerez ebben az inningben) 1. inning - igen 1.76
2.10 Yarmouth
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Utley 3.00
Melbourne Victory v Wellington Phoenix FC
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.40
Sengkang Punggol v Albirex Niigata
(Játékidõ eredménye) Albirex Niigata 2.62
2.00 Beverley
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Élõ közvetítés King Of The Celts 3.75
Basel nem jött, meg a retek Braga miatt egy 5,66-os szorzós szelvény sem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
gratula!!!!!
Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10 H
Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95 H
Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H
köszipuszi mindenkinek xd
Arsenal over 2,5
Chelsea hendi
3,92x
<#hawaii>#hawaii>