Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazzzzzzzzzzzzz shep megint a cubs vitte el a baseballt! pedig a tegnapi nap utan nem akartam megtenni de végül rád hallgattam és megraktam :S
most komolyan mire alapoztad a 2 cubs vereséget?

CokeLair
Éjszakára ez lett:

Fluminense v Corinthians
(1. félidõ gólok) Alatt 1.5 (1.36)
Vitoria v Ceara
(összesített gólok) Felett 1.5 (1.30)
GR Prudente v Flamengo
(Dupla esély) GR Prudente vagy döntetlen (1.50)

össz.:2.65

szomferi
nekem holnap valszeg Madrid és Pool gyõzelem lesz

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

CokeLair
Valami over-t nézek egyébként, meg legfeljebb dupla esélyt,
az esti háromesélyrõl már leszoktam rég (ált.buktam), legfeljebb félidõ x jöhet még szóba nálam este.

Chelsea sima volt 😄
Shep
Hát mégis megcsinálták 😊 Eddig jó a dolog

MIL Brewers (D Bush) HOU Astros (J.A. Happ) 2 1.69 8-6

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azért nem írtam be mert arról halvány lila gõzõm sincs, semmi megérzésem sincs 😄 hasraütök mondok vmit.: vendég 😛
CokeLair
Vitoria - Ceárá H 1.73
A Vitoria zsinórban 3 hazai meccsén x et játszott, veresége nem valószinû..
hmm..??

éjjelre kommentek nélkül ezeket gondolom!
a talán-os tippeket csak azért írtam le mert nem akartam már kihagyni egy meccset sem, úgy gondoltam mindre leadom a voksomat! (ahol fix-et irtam odalehet venni kétesélybe a döntetlent és mégtutibb a tipp)

San Luis de Quillota - U. De Concepcion
V

Banfield - Velez Sarsfield
H

Santos - Atletico GO
H(D)

Prudente - Flamengo
talán hazai de nem kell mérget venni rá

Fluminense - Corinthians
H (múltkor a corinthians megszívatott ezért most szívjon õ)

Cruzeiro - Guarani
H

Atletico-PR - Atletico-MG
talán D vagy V de nem kell erre se mérget venni

Goias - Botafogo
már mondtam V (de D is lehet)

Gremio - Palmeiras
talán H

nah, mentem. Hello Sziasztok!!!

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

a mai napot még felemlegetem, 4-es szorzós szelvény úgy jött be, hogy még minden meccsen kaphatott volna a csapatom egy gólt.
grat mindenkinek 😊

nem tudom én a liverpool-ra nem rakok 😄
de attól függetlenül sztem jó kis 3 meccs😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Sziasztok!
Liverpool - Steaua Bukarest
Juventus - Lech Poznañ
Aris Thessaloniki - Atlético Madrid

Holnapra ezt a három meccset szemeltem ki magamnak. Mit gondoltok?
Liverpool és a Juventus úgy gondolom leiskolázza ezt a két nála jóval gyengébb csapatot, ez az Atletico Madrid szorzó pedig nagyon csábító.
Mi a véleményetek?

rooney8
lehetne egy olyat csinálni, hogy mindenki beírja elõre a tippjeit, aztán mikor lejátszották mind, ilyen értékelést csinálni mint dean 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Burdi
egy ilyen értékelést hnapra is😄
jó vagy ebben 😛

Bayern - roma H
(1-0) Zilina - Chelsea V
(0-1) Milan - Auxerre H
(0-1) Arsenal - Braga H

700-7880

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

oké majd sztem délelõtt rakok 1et és beírom😄 madrid sztem benne lesz😄

egésznap itt leszek me kiírt az orvos 1 hétre és csak edzésre meek :_D

Ronaldo lyukat rúgott, Di Maria 6 méterrõl rontott, Özil kaput sem talált...NB1.hu

jaja én is megyek..de inkább berugni 😄 villa majd mondom holnap mit teszek vagyis ketten leszünk-e már akik megteszik a madridot? :d grat mindenkinek aki nyert ferrari meg mindenki...weed isten vagy nn ^^

Shep
Hoppá, hoppá, hoppá 6-6-ra visszajött a Brewers

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
na én fekszem, az európaliga meccsekrõl majd holnap délben foglalok állást, akkor van egy lyukasórám.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hehh látom egyszerre elemeztük ki az eredményeket 😄 ilyen képes pipás szebben mutat,egyszerübben átlátható h hány hiba lett és találat 😛
uuuu de gonossz 😄DDD

mai elemzésem végeredménye 😄
képméret miatt spoilerbe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kraawz
egész jól jöttek a tippjeim

A Milanon szinte teljesen, a 2:0-át meg is mondtam. Arsenal gyõzelem bejött, bár én ott szorosabbra számítottam. Bayern DNB bejött, páros gólok bejöttek, kétgólos Real siker bejött, Donyeck gyõzelem bejött, under 2.5 bejött, Chelsea jött simán, tõlük nem vártam ekkora fölényt,de rájuk tettem.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

w77d
mennyi?? ember rakjál olyan tétet hogy járjon nekem is a bónusz 😄

GAthersw
köszi az elemzéseket, azokból raktam össze, ill. köszi w77d a barátajánlót, ebbõl most jött rendesen.

01110000 01110010 00110000

Matthew Prosac
Weed, lenne egy feladat! Tedd már meg nekem egy valag pénzzel hogy a Chelsea lesz a bajnok a Premier League-ben 😄DD Ha nem gond 😄 Aztán tegyél még az Arsenalra, a Poolra és a City-re is. Köszi 😉
Ha megvan, szólj és megyek ünnepelni a bajnoki címet a United fórumba 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nyugi nekem nemrég a sevillan ment el löttek két kapufát a kapus ugy huzta az idöt 0-0nál mintha 6-0ra vezetnének érted hazai pályán nigga kánuté össze vissza adta el a labdákat én szétcsaptam mindent a kurva szobábam amit értem...lesz még rosszabb is nyugi 😊

dejavu

szomferi
nekem a köcsög Real vitte el, csak egy kibaszott gól kellett volna még...

1k-ból majdnem 7 jött volna... már kibaszottul elegem van ebbõl hogy 1 meccsen megy el minden szelóm

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

radkmeg Sniper az Atleticot és akkor már 2-en leszünk😄

Na végre. Egy kis sikerélmény már rámfért...😊

CFR Cluj - Basel 2 vagy 3 gól (2-1)
*(1-0) Zlina - Chelsea V (1-4)
*(0-1) Milan - Auxerre H (2-0)
Real Madrid - Ajax H (2-0)
*(0-1) Arsenal - Braga (6-0)

200 --> 3.400

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én megrakom szerintem a juvéval az alkmaar-al meg a Man Cityi velD:

CokeLair
Real Madrid v Ajax
(Következõ gól) Real Madrid szerzi a(z) 2.gólt(1.57
AC Milan v Auxerre
(Játékidõ eredménye) AC Milan (2.00)
Marseille v Spartak Moszkva
(További mérkõzés gólok) Alatt: 1.5 (1.30)
@4.08

Braga gól még jó lett volna...

Arisz - Atl. Madrid 3.30 / 3.25 / 2.00 V
gyerekek már irtam 1x erröl de ez nem tulzás azért a kettes odds atleticora...? vagy csk én érzem igy h ogy ajándék? van aki megrakja azért? lehet mai nyereményt felteszem rá engem igen csábit...

Holnap
mixen 1
Juventus
Man.City
Alkmaar
szép szorzók

Shep

Shakhtar Donetsk v Partizan Belgrád
(Játékidõ eredménye) Shakhtar Donetsk 1.44
AC Milan v Auxerre
(Játékidõ eredménye) AC Milan 1.44
össz: 2,08

SD Padres @ COL Rockies
(Pontot szerez ebben az inningben) 1. inning - igen 1.76

2.10 Yarmouth
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Utley 3.00

Melbourne Victory v Wellington Phoenix FC
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.40

Sengkang Punggol v Albirex Niigata
(Játékidõ eredménye) Albirex Niigata 2.62

2.00 Beverley
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre)
Élõ közvetítés King Of The Celts 3.75

Basel nem jött, meg a retek Braga miatt egy 5,66-os szorzós szelvény sem.

w77d
egy biztos, mivel kint leszek a loki meccsen és ünnepelni akarok az összes magyar szurkolóval ezért egy 5ezrest emgér nekem az X2 ez már hótziher....

Matthew Prosac
nem értem vele semmit. de már akkor tutinak éreztem, mikor megraktam. 2,1x, pheff - sok pénzt kellett volna rakni rá

annyit kérhetek h megmondod holnap EL-ban mire raksz? de most komolyan és ne ugy mint ma,hogy bayernra raksz és végül meggondolod magad 😄
Cluj és Milan meccseket FÚJJA MÁR LE!!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CokeLair
Gignac mekkora kapufát lõtt atya ég!!!!
majdnem el b@szta a 1.5 under-em.

ba+ matt a 83ban jött a 2.milan sárga 😄DDDD

gratula!!!!!
w77d
<#law> XD

*(1-0) Zilina - Chelsea 2.80 / 3.60 / 1.86 V
Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10 H
Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95 H
Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H

köszipuszi mindenkinek xd

najó gólokra nemigazán fogok rakni 😄

w77d
figyelj az elmult hónapokban amik voltak, ezt már tudtam elõre... egyszer sem találtam el semmit... volt emlékszem, hogy valaki 1:0-ra vezetett megraktam 1x-re a 70-edikben... mi lett? 1:2 XXXD

nézem chelsea oddsot modositották 1.86ra...fasza én még csak 1.7ért raktam meg baszki -.-

Matthew Prosac
egyébként csak összejött a két milan sárgalap a végére 😊

Real over 1,5
Arsenal over 2,5
Chelsea hendi

3,92x

<#hawaii>