Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jolvan csak vicc volt 😄 megfizetnénk mi rendesen szerintem 😄
#88492 tudod hogy szeretlek :/ xd

w77d
délelõtt úgyis megyek bankba 😉 XD

Shep
Retek STL is 5-0-ról elbukja, ma csak a lovak produkálták magukat. Na de majd éjjel az MMA 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
Na, ezt ki merem jelenteni ma 😊

AC Milan - Auxerre H DNB
Real Madrid - Ajax H
Zsolna - Chelsea V

@ 1.85 odds körül volt

eddig max ezresekkel operáltam, erre most 8000et tettem 😊

bwinen élõ fogadásokkal meg egy nap alatt 4500at nyertem még 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ronaldo üres kapu elõtt luftot rugott -_- :S

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

komolyan ilyen nincs! meccs elõtt megrakod roma-t! most vége elõtt megrakod az x-etés jön 2 bayern gól 😄DD
komolyan alig hiszem el...

arsenal meg 6:0ra ver egy sztem kurva jó bragát :S ez is hihetetlen kategória!
kispeki
bukunk mint a szar.... rohatt öngól.... 5ször több lövése volt a marseillenek, ezt már tényleg nem hiszem el...

SoF II: C4z0rla

nemááár :/ holnap europa ligaaa!! arra kéne még egy kis lové hallod :/

Matthew Prosac
nem vagy te egy kicsit spúúúúl? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
te ki akarsz engem használni ráadásul nem is fizetnél meg... veled nem társulok <#schmoll2>

Shep
Rohadék Arsenal is engedhetne egy gólt, nem fájna nekik sem semmibe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
nincs a számlámon, ennyi volt mára a varázserõm...

johát ugyértem fillérek neki mint most a romára egy ötös érted most 5 meccsre rak az 25k mi megö sszefogunk 5-6an mindenki beadja az allint az ellenkezöjére aztán jönnek a csrilliok 😄DD weednek meg majd adunk belöle 10-12 ezret ;DD

nah real és milan mecsen 1-1 gól 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

szomferi
Real könyörgöm még egyet, könyörgöööm
vagy akár az Ajax is betalálhat 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Azért köszi 😊

w77d
10 ezrembe van a kedvenc csapatom gyõzelme ma de megérte 😄DDD

kispeki
rakjál gyors arra hogy szerez a szpartak moszkva gólt!! please!!!

w77d
ejj Shep segítenék de nem maradt tartalék a számlámon, mert hála az istennek a bayern elvitte

Matthew Prosac
sztem úgy nem mûködik ha csak fillérekért rakja, mert az úgy nem is szopás neki. márpedig a sors szopatja rendesen... 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tetrodotoxin
én nem ismerlek, sem az anyagi háttered, de komolyan megért neked nem tudom hány ezrest, hogy a bayern nyerjen? 😄 ja és ne hagyd magad, csak akkor írd a tippjeidet, ha aki megrakja az ellenkezõjét, a haszonból tied min. 10% 😄

Shep
Braga nem fog gólt lõni és azon megy el a jó kis szelvényem 😞

kispeki
marseille :'( ezen fog elmenni, readásul öngól, ezt már tényleg nem hiszem el 😞 w77d, társulok a vesztes szériádba... :\

w77d
pont ezt akartam írni! követelem a jussomat a kemény munkámért XXXXXXXD

CokeLair
Van itt esemény ám ma, nem lapos a BL!<#taps>

ezaz baszki te megrakod pár fillérrel mi meg az ellenkezöjére tolunk all-int...érted most jöttünk rá hogylehetne hasznositani téged? D összedolgozunk itt egy páran veled aztán mindenki mehet nyugdijba 😄 természetesen te is kapsz egy szép szeletet a tortábol és ennyi 😄😄:

Shep
Te jó ég a Bragat csúnyán alázzák.

Matthew Prosac
a francba 😄 máris megraktad Weed? (#88466)
Arsenal 6 - 0 Braga

Arsenal 6-0. 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kraawz
végre a mai nap jöttek a dolgok 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

+100 Weed,ez komoly. Ha nem,akkor megkeresünk és kihúzzuk belõled 😄

w77d
gyerekek ÓRIÁSI hatalom van az én kezemben, csak tudni kell használni XXXD

tetrodotoxin
ez az, végül csak meglett a bayern 1,5 over 😊

vezet a moszkva ezmiez???

bayern 2-0 D😄😄😄: weed...az összes tippedet ird be amire raksz péntzt érted...?EL lesz holnap...szal reggel ird meg mikre tettél 😄DD

w77d
IGEEEN!! sose örültem még ennyire annak hogy vesztek XXXXXXXXXD

Matthew Prosac
kérd meg weedet, hogy élõben fogadjon az alábbi két dologra:
"nem lesz több gól az arsenal meccsen" (tehát lesz), + "arsenal (0-4) hazai" (tehát...) 😄

rooney8
még jó hogy meggondolta magát és x2re tett 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

CokeLair
Braga pls, 1 árva gólt!!!!!! go,go!

szomferi
legyen csak, kurvára keeeell a 3 gól
a Bayern meg nyerjen, bár nekem 1x-en van 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

hajrá Weed,mi szeretünk !! <#idiota>

LOL weed...még mindig a csucson vagy 😄D😄:😄

Matthew Prosac
nehülyéskedj 😄D nézz az eredményre 😄DDD

Mondtam...

München 1-0
tetrodotoxin
na vbégre, még egy gólt, bárki rúghatja a bayern meccsen 😄

1-0 vezet a bayern

de eléggé azlenne -.-

nem lenne rossz 😄😄

Matthew Prosac
a Real 29 kapuralövésnél jár 😮 ebbõl 17 talált kaput 😮OOOO

weed ha x-el a bayern akkor valami gubanc lehet az átkoddal mivel romát tetted meg és mégse nyer a bayern? akkor mi a helyzet most? 😄