Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(tényleg suliból minden nap adtam fel vmit :S)
aztán pár hónap mulva kis lottozóba is szóvá tették h ezért már kapták el õket 😄 (mondom oké de engem lát mindig ,szal vágja h kivagyok szal nem kell párázni 😄)
nekem mára Atl. Madrid & PSV & Porto és Juve gyõzelem kell<#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
meg anyátokat azt -.-
Tartalékos Sztárcsapatok
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
nagy lottózóban elfogadják,csak az tõlem rohadt messze van. Itt van alattunk a kocsma,ott meg nem fogadják el. :S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mai EL tippjeim:
013 1 Juventus - Lech Poznan 1.23 / 5.50 / 11.00
032 1 AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol 1.50 / 3.70 / 6.60
033 1 Dinamo Kijev - BATE Boriszov 1.55 / 3.55 / 6.20
055 1 Sevilla - Paris SG 1.58 / 3.50 / 5.90
060 1 Liverpool - Steaua Bukarest 1.30 / 4.75 / 9.40
065 1 Napoli - Utrecht 1.47 / 3.80 / 6.90
067 1 Besiktas - CSZKA Szófia 1.33 / 4.50 / 8.95
069 1 Porto - Rapid Wien 1.30 / 4.75 / 9.40
072 3 Vasco da Gama - Avai 1.69 / 3.35 / 4.50
Tét: 300Ft
Eredõ odds: 25,23060
Nyeremény: 7570Ft
de ebben jobban bízom:
017 1 Juventus - Lech Poznan A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.99 / --- / 1.64
027 1 Leverkusen - Rosenborg A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 2.06 / --- / 1.60
046 1 VfB Stuttgart - Young Boys A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.95 / --- / 1.67
054 1 PSV - Sampdoria A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.81 / --- / 1.79
058 1 Sevilla - Paris SG A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.83 / --- / 1.77
Tét: 500Ft
Eredõ: 13,88374
Nyeremény: 6940Ft
SoF II: C4z0rla
14 évesen is elvették tõle anno, emlékszem😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Szóval most várhatom haza az õsöket..😄
citybõl kinézek max 1 gólós meccset is 😄 fõleg h nenm annyira ontják a gólókat mint kéne
psv meccs számomra talány!
én valamiért a sampdoriára voksolok,és hát ha a sampdoria lõ gólt akkor elvileg a psvnek is kéne, ellenben itt is lehet egy nagy 0:0 is
rosenborg meglepheti a bayer-t! ugye eddig is láttuk h hátrányból áll fel a leverkusen,illetve a 2.félidõben szokott rájönni a góllövési betegség 😄 szóval itt 2-2õt várok , iggen fordulatos meccsen.
karpaty meg ugye a galata-t kiejtette ugy h a 2.meccsen emberhátrányba került! a dortmundot verni fogják , itt a kérdés h mennyire! (bár 2-1 nek minimum kéne lennie)
EL-ban azért agólók igen szépen szoktak potyogni,legalábbis tavaly jöttek szép számmal. Emlékezhettek kevés találkozó volt ahol nem jött a 1.5 over - ugye ahol nem jött az meg alkalmanként szép 0:0 lett)
Probable Starting XI: De Gea; Perea, Godin, Antonio Lopez, Filipe; Merida, Camacho, Suarez, Simao; Diego Costa, Diego Forlan
egyébként tavaly ugye az atletico idegenben verte a barcát!
barca 1.fordban kikapott a herculestõl,sztem idegenben az atleticot tuti nem fogják elverni 😊 én várok egy hazai gólt mindenféleképp és sikert is! De barca sikert kizárom , ám rangadóról révén szó ott minden megtörténhet ,hiszen itt nem számít az elõzmény,nem számít h ki mit jászott eddig ,milyen meccs következik 😄
erre példa a tavalyi eredmény is hiszen az atletico akkor nem volt vmi jó formában mégis egyedüliként idegenben elverte a jó formában levõ barcelonát.
mindezzel nem akarlak rábeszélni,de én atleticora fogok rakni sztm ,bár lehet majd élõbe mikor elkezdik a meccset és meglátom milyen irammal állnak neki a találkozónak!
Over 1,5-re ezek? 2,39x
Leverkusen-Rosberg
Salzburg-Manchester City
Karpaty Lviv-Borussia Dortmund
PSV Eindhoven-Sampdoria
amugy dean én is érzem de érted ahogy olvasom tippmixblogot is meg minden megint elbizonytalanitanak hogy jah hétvégén a barcával játszik most lehozzák ezt a meccset egy laza x-re aztán ugyis simán továbbjutnak majd a csoportbol :/ megint kezdek bizonytalanodni :/
Juventus
Besiktas
Atl.Madrid
Man.City
erre a négy meccsre kellene valami jó kis tétet dobni 😄
inter elleni gyõzelem,bajnoki
az arisztól csak azért félek mert görög csapat 😄
kb annyira érzem az atleticot mint tegnap az arsenal gyõzelmet ,tehát kb 1 gólós sikert aztán lehet itt is jönni fog vmi 0-3 😄
nekem marad ez esküszöm 😄 nemhiszem el kb 2es oddsot magátol a cimvédötöl vagy én vagyok tudatlan és nem az atletico nyerte az EL-t? 😄 nemértem mire fel ez a magas odds még akkor is ha idegenbe vannak...valaki nyugtasson már meg hogy jönni fog :d
pst:jo logo villa -.-
Salzburg - Manchester City V
Juventus - Lech Poznan H
Lausanne - CSZKA Moszkva V
VfB Stuttgart- Young Boys H
Debrecen - Metalist Harkiv D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A CSZKA Moszkva és a Dinamo Kijev azért mert nekem úgy jött le az elmúlt évek tapasztalata alapján, hogy az ukrán és orosz csapatok mindig vérmesen komolyan vették az EL-t és elõtte Uefa kupát is.
Juve; van elszámolni való a szurkolókkal szemben, az ellenfél se veretes, itt a lehetõség egy jó rajthoz, lendülethez.
Besiktas; a Debrecen ellen láttam a Litexet és hát a bolgár bajnokság színvonala nálam nem verdesi az egeket, a törökök pedig nagy terveket szövögetnek idén, erõsödtek is, úgy vélem nem lesz gondjuk.
de mivel ez EL, óvatosan szabom a tétet.
az Európa Ligában:
Dynamo Kiev v BATE Borisov 1/1.57
Juventus v Lech Poznan 1/1.25
Lausanne Sports v CSKA Moszkva 2/1.50
Besiktas v CSKA Sofia 1/1.28
<#nemtudom>#nemtudom> <#fejvakaras>#fejvakaras>
meg Kiev Sevillát kihagyom és megdobom nagy téttel
*( 0-1 ) Juventus - Lech Poznan H 1.56
Salzburg - Manchester City V 1.68
Arisz - Atl. Madrid V 1.95
AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol H 1.50
Dinamo Kijev - BATE Boriszov H 1.44
Sevilla - Paris SG H 1.58
mondjuk lehet most nyer aztán meg jön a bosszankodás hogy miért pont most rakott kis összeget az X2re 😄
young boys-t érzem a mai napra mint atom meglepi 😄 bár nekem papír lenne ha nem kapna ki!
egy gólt várok a rapidtól is!
hálisten én nem rakok semmi EL-t úgyhogy zúg majd a hajrá Loki
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Na mind1,akkor majd nagyfiú módjára kitalálok valamit egyedül 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2 éve az Uefa kupában a Besiktassal játszott a playoffban a csoportkörért; otthon 4-1re megverte a Besiktast, idegenben 1-0-ra kapott ki, tehát bejutott.
A csoportban 0-0-t játszott a Herthával otthon.
1-0-ra verte a Galatasarayt idegbenben.
1-0-ra verte az Olympiakost otthon.
1-0-ra verte a Benficát idegenben, majd csoportelsõként veretlenül továbbment.
A nyolcaddöntõben a Sampdoriát verte meg oda vissza (otthon 2-0, idegeben 1-0!!), majd a negyeddöntõ jelentette a végállomást: 3-2-re nyertek otthon a Dinamo Kiev ellen, majd a visszavágón kikaptak 1-0-ra tehát idegenben szerzett kevesebb gól miatt estek ki...
Tippek várhatóak ma tõled? 😛
valahogy bosszuljuk már meg :S
#88557: na ezért kérdezted te az MMA-t 😄
grat!

getafe-odense 0-1 H
sevilla-paris 0-1 H
aris-atl. madrid V
stuttgart-young b H
besiktas-sofia 0-1H
2.szelvény:
porto-rapid wien 2.5 over
besiktas-sofia H
getafe-odense H
Szerintetek milyen? Dobnátok 1 véleményt?
Chelsea FC
(Játékidõ eredménye) Corinthians 3.50
Bézbóll 4bõl 3 jött
MIN Twins @ CHI White Sox
(Nyereményszorzó) (B Duensing és Gavin Floyd kezdenie kell) MIN Twins
Dobó adatai 1.89
BOS Red Sox @ SEA Mariners
(Nyereményszorzó) (Clay Buchholz és David Pauley kezdenie kell) BOS Red Sox
Dobó adatai 1.58
MIL Brewers (D Bush) HOU Astros (J.A. Happ) 2 1.69 8-6
MMA eddig 2 meccs ment le és hát 😊
UFC - Rich Attonito vs Rafael Natal
(Küzdelem nyertes) Rich Attonito 2.62
UFC - Jared Hamman vs Kyle Kingsbury
(Küzdelem nyertes) Kyle Kingsbury 2.50
Santos - Atletico GO (Will team 1 score a goal?) Yes
Gremio Prudente - Flamengo (Double chance) Gremio Prudente or Flamengo
Atletico PR - Atletico MG (Will team 1 score a goal?) Yes
össz szorzó: 1,7
CHI Cubs @ STL Cardinals
(Nyereményszorzó) (Carlos Zambrano és Chris Carpenter kezdenie kell) STL Cardinals
Dobó adatai 1.56
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fluminense v Corinthians (1.fi.gólok) Alatt1.5(1.36)
Vitoria v Ceara (összesített gólok) Felett1.5(1.30)
A viszonylag sikeres bl után, jó lett volna egy jó éjszaka is!
Juventus - Lech Poznan 1.23 Hát a Lech poznan nem tudom milyen erõt képvisel szerintem ezis hazai
Salzburg - Manchester City 1.68 A 2 csapat közt osztálykülömbség van a Salzburgba már nincs Janko aki szállítja a gólokat hát 1 kis vacilálás után Vendég
Arisz - Atl. Madrid 1.95 Ezt nemtudom de sztem Vendég😄
AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol 1.50
Getafe - OB Odense 1.47
Kettõ közül nemtudom melyiket kellen megrakni :S
hazai
odavágót 1:0ra megnyerte + egymás ellen rég nyert a hazai csapat(6 mérk.)
+ a hazai csapat a bajnokságban 6 mérkõzés alatt 1 pontot gyûjtött!
vigyázni kell azért mert a trelleborg jó formát mutat de az idegenbeli mérlege elég gyengus (1-2-8 és 8:21es gk a 11 meccs alatt)
corinthians meg kapja be komolyan 😄