Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loofy
szerintem egy találattal nyer a pool.többet sajnos nemnagyon várok jelen helyzetben tõlük...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

loofy
szvsz a hétvégi rangadó nagyon x-szagú.én már pár éve ezt észrevettem hogy akármilyen formában vannak,ezek a top csapatok egymás ellen mindig nagyon 3esélyes a meccs.na már most a pool tudjuk hogy nincs nemhogy nagy, de semmilyen formában,de ugyanakkor az mu sem lehet a büszke az utolsó két meccsére.ezért én nagyon az x-et várom,ami persze nem sokat jelent.
a mai találkozót sztem behúzzák egy harmatos egy gólos elõnnyel.

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Én gyõzelmet várok tõlük, szerintem a Steaua az Anfielden nem lesz akadály.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Köszi, akkor szerintem azt rakom over 1,5 helyett, az csak 1,35-n, van és én sem tartom esélytelennek a Sportingot.

Alábbi over 1,5-n gondolkozom a 19 órás meccsek közül, mit látsz veszélyesnek?

Aris-Atletico
AZ-Sheriff (AZ gyõzelmet is várok)
Sparta P-Palermo (ettõl azért félek)
Salzburg-Manchester City
Lusanne-CSZKA Moszkva
D Zagreb-Villareal
Kijev-Bate
Levski Sofia-Gent

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

dragon11
pool nyerni fog?

sztem sima ügy,sõt még a pontrablás is lehetséges sztem
w77d
há meccs elõtt írtam be XXXD

Lill-Sporting? Ki mit mondana? Sporting gól 1,60-ért?

Juve szörnyû formában van, de még így is nyernie kell. (bár nem fogadtam rájuk😊)

ezt elõbb nem tudnád beirni ?😄😄

haha juve-t? 😄 sok sikert kb 5-10 embernek innen aki rakott rá 😄

w77d
nna estére tettem Juvét meg Loki és Rosenborg gólt... A másik szeló amit már mondtam a Debrecen meccsen az X2...

ezt nem válasznak gondoltam, véletlen volt

porto win, juve win, lev-ros 0,5 over
1,67
ennek jönnie kell

dragon11
Leverkusent leszarom, szarok sztem..

AZ Alkmaar csatársora jó ? mondjuk otthon is vannak..

én a leverkusen juve az-etet dobtam fel... remélem bejön.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

a kérdés az ,hogy milyen leverkusen fut ki a gyepre? az aki emberelõnyben csak egy döntetlenre volt képes a hannover ellen vagy egy másik? de errõl is már leírtam a véleményem 😄 félidõ rosenborg vezetésen rohadtul nem lepõdnék meg
dragon11
AZ Alkmaarnak jó a csatársora? Képesek lennének elverni Sheriffet?

Véleményem szerint igen.. Rosenborg ellen meg nem merek igazából rakni.. de idegenben mondjuk õk kutyák.

CB SNIPER én is szép összeget tettem az Atléticora, nekem is van egy érzésem, hogy nem lesz kóser. Papírforma szerint viszont "könnyedén" nyerniük kell.

Elsõ ránézésre Porto, AZ, Besiktas, CSZKA nem tûnik rossznak, de számomra a mai nap tutija az AZ Alkmaar. De azért én megnézem alaposabban is, aztán beírom a szelvényeket.

Shep
Elsõben a németek másodikban meg a hollandok gázosak szerintem, de hát ez ugye az Ördög Liga úgyhogy nehéz okosnak lenni. Nekem Juve-Porto-meg még valaki van ennyi az EL nálam ,meg még egy ilyen gól lövõs, meg egy titok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szomferi
1.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

egy kutya
nemtudok választani :S
dragon11
Shep és Dean szerintetek melyik jobb?

023 Leverkusen - Rosenborg H 1,36
069 Porto - Rapid Wien H 1,30
013 Juventus - Lech Poznan H 1,23

vagy

032 AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol 1.50 H
069 Porto - Rapid Wien 1.30 H

kösz..

Shep
Már arra sem emlékszem kivel játszottak 😊 de többnyire a forma és a dobók alapján döntök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem használom azt a fícsört 😊 Alpha Protocol meg Alone 5 van benne de ezekbe a kutya sem ír 😊

hát tegnapra a tippjeid közt volt a cubbs vereség ugye coptuk
mai napra megint cubbs vereséget jósoltál megint coptunk (pedig a tegnapi miatt félve raktam rá) szóval mire alapoztad? régen kaptak ki vagy ez a csapatok ellen nem szokott mennie ?
csak ugy érdekelt volna
Shep
Nekem biztos nem adtak most, mert éjjel kikértem tõlük a pénzt 😊

nincs kedvencekben?!??!?!,444 ez sértö ránk nézve ;d pff :d

Shep
Nekem nincs kedvencekben a topic csak benézek és néha visszapörgetem egy darabig.

Shep
Mirõl van szó? Nem láttam ,hogy kérdeztél valamit, bocs.

dragon11
Csak Az Alkmaar a stat szerint nincs formában, hoppá:S

bazz érzem tul sokan raktunk atleticora :o dean végül megtetted? vagy majd csak élöben ha látod ...? xd

hehhh még mindig nem mondtad meg mire alapoztad a 2 cubbs vereséget 😄
akinek van betclick acc-ja az olvassa el
dragon11
köszi.

032 AZ Alkmaar - Sheriff Tiraspol 1.50 H

többiek vélemény?😄😄😄

Shep
PIT Pirates (C Morton) NY Mets (M Pelfrey) 1 1.50
LA Dodgers (T Lilly) SF Giants(J Sanchez) 2 1.66

mondjuk a napoli helyett az AZ-et tenném be...

na ez alapján csinálok egy FAQ-t
minimális tét fogadásonként: 200 Ft - sportingbetnél ez 250 ft mostmár ,szal frissíthetnék.
egyébként utalásnál írják,hogy 3.5 munkanap közben meg nekem már másnap este ott volt a pénzem.
no meg betclicket is hozzákell csapni 😄
dragon11
Mára szerintetek ez milyen?

065 Napoli - Utrecht H 1,47

@2,35

és még 1 hüe kérdés... nb3 csak tobet?

Shep
(R Lopez és Edinson Volquez kezdenie kell) CIN Reds @ 1.55

köszi!

TheGrinder
Sz.tem 1értelmû, hogy a chelsea nyer hendivel, ha már az arsenal 6ot vágott nekik + 1.4ért simán megéri a realra bár valamivel neccesebb de hidd el h az elsõ 3 bajnoki meccsen nem x el le 2x 😊

1. a chelsea most nem fog hendivel nyerni
2. raksz 2 jó szorzós esélyes meccset erre elkurod egy real nem tuti mérkõzéssel? 1.4ért nem éri meg mive számomra ez a meccs 1X! (indokoltam már korábban)
bwinen vagyok de nincs semmi az egész oldalon,és sokkal rosszabbak az oddsok mint a tippmixen már szinte... tobet átvágott már és azért 1 megbízható céget keresnék ahol jó oddsok vannak esetleg valamikor kockázatmentes fogadás vagy valami + ami nem csak abból áll hogy felmész fogadsz azt pá...

TheGrinder
Sziasztok! Mit gondoltok errõl a szelvényrõl??? sz.tem bejövõs 😄
Real Sociedad - Real Madrid V 1.4x
Atl. Madrid - Barcelona H 4.6x
Malaga - Sevilla D 3.3x
Debrecen - Újpest H 1.78x
*(0-1) Chelsea - Blackpool H 1.26x
47.66x szorzó 200ft-ból 9532ft

erre valaki tudna egy rohadt jó korrekt választ adni?
és ezt komolyan gondolom mert berakom a FAQ-ba hiszen egyre sürübben elõjön ez a kérdés 😊
"Liverpoolra is rangadó vár a hét végén, a Vörösök a Manchester United ellen játszanak így nagy kérdés, hogy Roy Hodgson milyen kezdõ tizenegyet küld pályára Bukarestben a Steaua ellen. A szakember nem kertelt: "Az a dolgom, hogy olyan csapatot játszassak, amely képes a gyõzelemre, ugyanakkor pihenõt adjak néhány focistámnak, akire mindenképpen szükségem lesz az Old Traffordon. Az Európa Liga és a ligakupa mérkõzéseit arra fogom használni, hogy még jobban megismerjen a játékosokat, és idõvel kialakuljon az ideális kezdõ tizenegy" - magyarázta a tréner. "

ez fasza, igy jobban hiszen,hogy a liverpool nyerni fog hiszen a tarcsik jobban hajtanak ,megakarják mutatni mire képesek és a kezdõ 11be akarnak kerülni...
de ez egy cikk,hogy mi igaz belõle és mi nem az más tészta!

csak egy példa.: pár éve nemzetisportot megvettem
ugye totóelemzés
"x" csapatnál "y" személy hiányozni fog sérülés miatt, de "g" személy meg eltiltását tölti 😄
másnap meccs és "y" meg "g" is a pályán volt...
írtak olyat,hogy mert jövõhéten bl akkor a legjobbak pihenni fognak -> legerõsebb felállással lépet pályára "x" csapat.
szóval azóta az ilyen hírekre nem nagyon szoktam adni 😊
melyik netes sportfogadócég a legjobb? jó oddsok megbízhatóak nem vágnak át stb...