Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Inzaghi 5 méterrõl fölélõtte 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Köszi.😊

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

w77d
tudhatnátok hogy innen élve nincs kiszállás XXXXXD

tetrodotoxin
Én valahogy sosem tudnék 1000 Ft feletti összeggel fogadni, szerintem sokkal jobb a kis tét kis nyeremény...mondjuk én a "játékélményért" játszom, nem hogy meggazdagodjak, vagy hû de nagyot nyerjek. Persze ettõl még én is ideges vagyok, ha bukok, még akkor is ha csak 200 Ft-ot 😄

3 perce kiszálltál nem?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Matthew Prosac
elõbb írtad, hogy kiszállsz. most akkor mi van?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
persze, szokás szerint éjszaka írok majd egy posztot a betway-re. ahogy nézegettem, most egész szépen jöttek a tegnapi tippek.

dragon11
Holnapra van valakinek valami tippje?

a mai napot már tuti nem hozom 0ra, nem még az egész fogadásom.. de legalább minél kevesebb deák legyen a bukóm..

w77d
hát ecsém kitartás... én tudod mennyi minuszba vagyok??? a pofám vöröslik ha rágondolok hogy miket lehett volna abból venni még lízing nélkül is... de érzem hogy egyszer még visszahozom

Matthew Prosac
Catania egyelõre jobban nyomja, nagyon szép kis támadásokat vezetnek

Jószar érv volt...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Így van, én is ezt írtam, de aztán eltûnt a hsz.😄

Attól még nem kellene baromságokat írkálni!

dragon11
forintra annyit, hogy kiszálljak.

ez lett volna az a szeló, ami ha bejön akkor 0n vagyok a fogadást illetõen, de most 2szer akkora a mínusz.

reménytelen az egész.

Várható tõled 2-3 ötlet holnapra? A héten is sikerült pár jó ötletet adnod😊. Köszi.😊

Matthew Prosac
mennyit? múltkor még csak 15ezred volt

dragon11
Kicsit többet buktam rajta, mint Te haversrác

marad a holnap.. valakinek tipp holnapra?
banok
Genk szinte eldõlt. Marseille gól kéne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szegény nem bírja elviselni elbukta utsó 200-át! Én 20K buktam arsenalon mégse rinyálok....

Ti mirõl beszélsz?😄

SimonUUUR
szerintetek a milan behúzza otthon vagy a bl-tõl fáradtak lesznek?

Chelsea FC

dragon11
végülis leszarom, 54.perc óta emberhátrányban voltak és lexeltek az utolsó támadásból.

szar az arsenal, bár sose voltak jók.. nem is értem miért raktam rájuk.

max a játékukról lettek híresek, de nem az eredményrõl.

örök tiltólistára hozzáadva..

volt védõhálós szelvényem is .
rangers-dundee: h
parndorf-sturm: v
mosley-s mora:h
sunderland-arsenal: v. és itt a bibi, ez már rajtam átok.😞
Effe88
köszi a választ
arlest én is megteszem sociedadot nem merem bár a madridnak is illene már gólt kapnia szóval hajrá!!!

Forza Italia
azért hosszabított annyit mert cserénként 30 mp rá kell neki számolni az 6 csere 3 perc + ápolás 11 es körüli herce hurca még kevés is a 4 perc

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
passz, elég reménytelen csapatok.

nem engem kérdezel de nálam menni fog az arles(1.88)-sociedad(1.62) gólt lõ duó
3,05ért
dragon11
sztem hagyjátok ti is abba, esélytelen a nyerés ezen a szaron..

Effe88
ja és az arles otthon még nem is lõtt gólt😮

Effe88
Matt arles és willem II gólokhoz mit mondanál??
arles 2 meccs nem rugott gólt 5 forduló alatt csak 2 gól pedig nem rossz játékosaik vannak pl,basinas-meriem-charisteas

Az igen...<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
4.50 Newbury
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre élõ fogadás)
Élõ közvetítés Fury 3.50

4.35 Listowel
Élõ közvetítés Jack Cool 3.00

2.20 Newmarket
Élõ közvetítés Calatrava Cape 4.50

1.55 Listowel
Élõ közvetítés Shirley Blake 4.50

2.25 Listowel
Élõ közvetítés Cloud Fire 8.00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
ok, mai nap ismét bukó

fasznak kell 4percet hosszabbítani

Effe88
köszi
volt közöd megerõsítettél benne szal köszi😉

Matthew Prosac
grat! volt közöm ahhoz a motherwell döntetlenhez, vagy saját ötlet volt?

4perc hosszabbítás most 3:59ben kb beívelték hogy fujná le akkor?
Shep
Nem, 1 -> 3,6

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem azért...összeségében nullák voltunk nem azért..hanem ez a faszkalap bíró addig várt...mikor már rég le kellett volna fújni...
Effe88
inkább leírom nem tudtam belinkelni
betclickes akció 6000 ft-motherwell-aberdeen 1-1 X3.30 19800ft

expekt
2810-4411 ft
boro-reading h gól 2-1
siena-atalanta h gól 1-0

Matthew Prosac
Nancy 0 - 1 Brest

Matthew Prosac
ott volt Rosicky lábában, azt be kellett volna rúgni, aztán kalap kabát

miért is?
grat én nem mertem bevállalni (lehet az elfogultság miatt ,meg h arsenalnak drukkolok ,de rohadtul reális volt)

#89254: grat 10 ft-ra nyertél 36 forintot XD

tudjátok miért lett 1-1 ?
dragon már kipipálta a meccset megint elõre 😄DDD
gg

MrSpock
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el!Arsenal meccs:-( Miért nincs nekem szerencsém?:-(500ft-ra 16600,és ezen megy el:-( Elegem van már..meddig hosszabított már,meg a 11-est is bekellene lõni..:-(

Go Jeff Go!!!!

Szerencsétek volt... a bíró adta oda az xet a Sun-nak...
na ja meg a sunderland küzdött , hiába az elkurt büntetõ az arsenalnak siman jogos az 1-1 ,nem csináltak a fiuk semmit! ezzel jött a 1.5 over de éppenhogy :S
jobban örültem volna ha Rosicky belövi a büntetõt és úgy jön
Shep
Sunderland v Arsenal
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.60

vezet a valenciennes. de a fradi bazmeg vitte a mixem,😞 pedig nyert mallorca és az ipswich is