Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát lõttek

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na bazd+ kezdek olyan lenni, mint weed 😄 mostanában bármelyik meccsnál gyõzelemre teszek sose akar jönni 😄😄

szomferi
te ezeket mennyi pénzzel teszed? mert ha nagyobb téttel nyomod dolgoznod se kell jó ideig

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hát azt én is remélem. Félidõben megtettem 1,75-ért real gyõzelem.

5/0 vs 10/5 😄
remélem mostmár a sociedad nem lõ gólt ha már az arles se bírt 😞
szomferi
te, lepjél már meg egy 40c650-nel, vagy 46c650-nel 😄😄

ha lejössz Debrecenbe iszunk pár Kwakkot a belgában 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Godoy Cruz v CA Tigre
(Játékidõ eredménye) CA Tigre 4.80

ATL Braves @ NY Mets
(Pontot szerez ebben az inningben) 2. inning - igen 2.20

7.50 Wolverhampton
(Gyõztesre és gyõztesre/helyre élõ fogadás)
Élõ közvetítés Perfect Friend 5.50

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SimonUUUR
Botafogo-Cruzeiro
Szerintetek? Nagyon gondolkodom a V-n!!
Valaki ismeri jobban a brazil bajnokságot?

Chelsea FC

SimonUUUR
Eddig nagyon kiegyenlített a meccs!

Chelsea FC

Real meccset nézi valaki? Real esélyes?

w77d
hát erre a most megjelenõ iPhone-ra tuti beruházok, nagyon fasza masina 😊

Vagy egy puncikabriót 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szomferi
jó de te belenyúlsz a hátsó zsebedbe és az összeg töredékébõl veszel egy iPhone4-et 😄😄

Effe88
hm:S
jött a mai mixem is csak megint nem a nagy pénz:S
3/4 400ft-3200ft
oberhausen-bochum d 3-1
motherwell.aberdeen d 1-1
crystal-burnley d 0-0
sp gijon-bilbao d 2-2

Egy Arles gólt még azért szeretnék!!!

banok
0-2 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Köszi Pippo!!!

AC Milan - Catania Mindkét csapat szerez gólt? Igen 2,1x
1768 huf -> 3712 huf

Ennek a Cataniának már tavaly is nagyon jó támadósora volt, nem is igazán értettem a szorzót.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

és 1-1 😄 a milan talált egy gólt? 😄
estére mlb tippek??
Matthew Prosac
Elsõ félidõt nézve elkezdtem félni, hogy ez a Milan ma gólt sem fog rúgni, pedig a mérkõzés elõtt inkább attól féltem, hogy a Catania lesz balf*sz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

milan-catania
2/0 vs 10/6
tényleg itt is az lesz mint a citynél 😄 túl sok jójátékos egy helyen semmire se jó
nem lepõdnék meg ha a catania lõne még1 gólt
Matthew Prosac
akkor holnap teszek vagy 30db 200 forintos szelvényt úgy, hogy mindegyiknél kb 200.000 ezer legyen a várható nyeremény 😄 valami durvát illene mutatni a végén, azt meg még össze kell hozni. mondjuk ez a mai döntetlenes szelvény nagyon szép lett volna ha bejön 😊 nem sokon múlt, mert csak a 3 angol meccsben voltam biztos, az utolsó kettõt nem gondoltam át teljesen 😞

és a páralecsapódás nem teszi tönkre?

" lehet hogy csak több részletben tudom majd "leadni" 😊"
én jobban örülök ha több részletben jön le mert igy olyan mint egy "minisorozat"
elkezded és alig várjuk ,hogy jöjjön a következõ rész 😄
csak a végére tegyél vmi brutálisat ,hogy megörüljenek a rajongók 😄
banok
már csak a Marseille kell. Gyerünk OM!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
nagyon zsír 😊 megraktam 1700-el hogy mindkét csapat gólt lõ. 3700 jöhet 😊

Ne is emlitsd, szegeny samsung e720-am 😞 <#vigyor1>

REAL MADRID

várjuk <#worship>

cesc fábregas

Forza Italia
képzeld igen, mert elaludtam pisálás közben teló kezemben volt és arra riadtam fel h beleesett😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
nem a kádba teszem, hanem a kád mellett van rajta a szennyeskosáron 😊 szóval esélytelen hogy elázzon, vigyázok rá.

Forza Italia
Milan - Catania 0-1 de tudtam h nem szabad 3 esélyre fogadni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Milan hozza a formáját megint XD

w77d
hallod és mobilt ejtettél már WC-be? az a legkellemesebb XXXD

Matthew Prosac
amúgy már elkezdtem a fogadási szisztémámat mondatokba önteni, jövõhét keddig fel fog kerülni a blogra, mert egész jól haladok vele 😊 elég hosszú bejegyzés lesz, lehet hogy csak több részletben tudom majd "leadni" 😊

dragon11
ok, köszi elõre is..

Forza Italia
én is xd

w77d
bammeg én áztattam már el a notimat, szóval ügyesen XXXXXD

Csak nehogy razos elmenyed legyen 😄

REAL MADRID

SimonUUUR
nem dobnád majd fel ide is, h mit tudtál kitalálni?

Chelsea FC

Matthew Prosac
most megyek fürdeni és közben kiötlöm a holnapi dolgokat (mindig ott a laptop a kád mellett 😊). ez kb másfél óra, ha nem merülök bele nagyon. a lényeg hogy éjfélig biztos.

én pl. azt mondtam h sima gyõzelem lesz hiszen 4 egymás ellenin nem nyert a vendég most meg jó az arsenal ,hát közel volt még ezzel a nulla játékkal is :S tényleg a szerencsén múlt minden
dragon11
Rendben.

Privátban elküldheted majd.. kb mikor fogod?

Forza Italia
magyarul esélytelen xd

Matthew Prosac
csak két feltétetellel:
1) ha olyan meccs(ek)et találok, amire a fél karomat is fel merném rakni
2) nincs visszakérdezés, hezitálás, tökölõdés, stb.

Forza Italia
😄

Hiába állít össze valamit,úgyis össze kevered a ge*ibe...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

THeArrow
vicc ez a gyerek xdd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

dragon11
Nem írtam azt.😊

forintra annyit, hogy kiszálljak.

de folytattam, hogy a szeló célja mi lett volna.

Nem szállok ki.. még.

Holnapra össze tudnál állítani a tippmix kínálatából nekem egy 1,8as eredõs szelvényt? Ha 1,7 sem baj.

Forza Italia
De nem értem minek raktál az Arsenalra egyáltalán??? Volt írva h a Sun egy-kétszer már odaszúrt az ágyúsoknak és várható volt h ma is odateszik magukat. Elõtte lévõ hozzászólásoddal se értek egyet h szarok meg sose voltak jók, mert ez kamu. NE feledjük veretlenül lettek bajnokok meg stb.
Amúgy meg ha most 2x akkora a mínuszod amekkora eddig volt, ahhoz meg már nem is tudok mit mondani... Shepel próbáltunk múltkor is erre rávezetni hát látom nem sikerült

Matthew Prosac
3 percre 😄

de ne 1 nap akard visszahozni a bukást ,miért nem örülsz ha keveset is de visszanyersz?
#89291: nem én töröltem ha arra gondolsz!
Biztos talált utsó 200 Ft-ot 😄