Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
1000 -> 2700
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
eldõlt a meccs, minek ennyi.
omg ez az idióta bíró
Willem II v ADO Den Haag
(Játékidõ eredménye) Willem II 3.00
AC Milan v Catania
(Játékidõ eredménye) AC Milan 1.33
Arles v Marseille
(Játékidõ eredménye) Marseille 1.53
Real Sociedad - Real Madrid (Tipp) 2 1,35
Atletico Madrid - FC Barcelona (Tipp) 2 1,70
Bayer 04 Leverkusen - 1. FC Nürnberg (Tipp) 1 1,40
KRC Genk - Sporting Lokeren (Tipp) 1 1,35
Minnesota Vikings - Miami Dolphins (Tipp) 1 1,40
Szerintetek??
Chelsea FC
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
megraktam egyben is és külön!
<#vigyor5>#vigyor5>
Sunderland v Arsenal; Sunderland szerzi a(z) 2. gólt (2.87)
Monaco v Toulouse; (Dupla esély) Monaco vagy Toulouse (1.50)
Lombard Pápa v Kecskeméti TE;(Következõ gól) Kecskeméti TE (2.25)
Fiorentina v Lazio; (Mérkõzés gólok) Felett: 3.5 1.83
kb.17x
részvétem
#89225: ha nem változik az arsenal akkor igen tuti egyenlíteni fog a sunderland ,sõt még meg is fordíthatja a mecset! szóval remélem a fejeket helyre teszik és lõ az arsenal egy szép nem mákos gólt is , ezzel bebíztosítva a 3 pont sorsát
Motherwell 1 - 1 Aberdeen
Exeter 2 - 2 Peterborough
Reggina 4 - 0 Modena
Barcelona B 2 - 0 Elche
Még egy jött volna, és megvan a 20.000 a system miatt :CC
Ráadásul a Lauternre is X-et vártam, csak azért került be helyette a Barca B, mert német meccsre nem fogadunk...
vb óta nem nyertem semmit (ez kb. 3 szelvény... 😄) és most lekéstem amit fel akartam rakni, de ez meg bejött volna<#falbav>#falbav>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem csak azéér mer dühös vagyok, hanem reális fejjel is nézve, ez évi produkciójuk 1 kalap sz@r -> Szégyen
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
88 GÓL Glasgow Rangers 4 - 0 Dundee United
#89207: mikor beírtam akkor még nem volt ott a te hsz-d 😄
hiszen mu-everton-t akart tenni de lebeszéltem róla 😄
a mu-ról is meg az evertonról is! szóval ha akkor azt mondom ok már most bukó lenne igy meg még ott van a pénze 😄
szóval egy köszi a minimum - bár még nincs vége az everton meccsnek