Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
malaga-hercules-udinese
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
fõleg h hétközben kikapott a marseille most meg 0-3 után ugye elvileg a szabály szerint is jönnie kellett volna a 3-1nek szal mind1.
csak ma jöjjön a 3 "nagy" meccs 😄
sorry hogy ha azért tetted meg mert én beírtam biztosnak gondoltam pedig:S
WBA - Birmingham City 1. csapat lõ gólt 1.30
Ipswich - Cardiff 1. csapat lõ gólt 1.33
Leicester - QPR 1.csapat lõ gólt 1.33
Middlesborough - Reading 1.csapat lõ gólt 1.25
Karlsruhe - Paderborn DNB H 1.37
Oberhausen - Vfl Bochum 2. csapat lõ gólt 1.25
Espanyol - Almeria 1.csapat lõ gólt 1.22
AS Nancy - Brest 1.csapat lõ gólt 1.25
Nem jött rosszul,de kár hogy a pont a "napi tuti" ment el, ami az 1000s szelón volt!😞
Na majd mait késõbb írom!😊
mondjuk nem ezen mnent el,de azért furcsa.
nektek már volt ilyen?
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
213 1 Feyenoord - Ajax 3.95 / 3.30 / 1.80 V
217 3 Heracles - Twente 4.85 / 3.35 / 1.65 V
242 1 Atl. Madrid -Barcelona 4.35 / 3.40 / 1.77 V
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 (1,30)
Hercules - Valencia
1 (1,35)
Malaga - Sevilla
1 (1,30)
Feyenoord - Ajax
1 (1,33)
Udinese - Juventus
1 (1,30)
Teljes nyereményszorzó táblázat: 3,94
+1,22 ért a brann gólt lõ, csak ez utólag jutott eszembe :S
így a szorzó 4.8-ra emelkedik!
---------
poén, de esélyes szelvény:
Malaga - Sevilla
1 3,05
Hercules - Valencia
1 3,35
Udinese - Juventus
1 2,85
--- > 29,12 < ---
aztapicsa O.o jobb is arsenalon ment el mert ha felkelek és ezt meglátom szétbszom a fél szobát 😄
Ma egy ilyennel indulok! ^^
205 Cesena - Lecce H 1.98
Casena nagyon meggyõzõ kis csapat,ahhoz képest,hogy feljutó. És az odds is finom rá.
212 Sampdoria - Napoli H 2.18
219 *( 0-1 ) Sahtar Doneck - Tavrija Szimferopol H 1.49
210 Udinese - Juventus H 2.67
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
matt akkor MU ügyben te mire teszed le a voksod?
persze olvatam " United meccsen bármi lehet, " de azért vmi halvány sejtésed csak van,nem?
"Norvégiában ismét megpróbálom "megverni" a Rosenborgot, 2,35x-ért jól hangzik az a fogadási lehetõség, hogy a hazaiak (Brann Bergen) a félidõben vezetnek, vagy a végén megnyerik a mérkõzést. "
nagyon jó ez hallod! én inkább félidõre meg is raknám hiszen hányszor volt h a hazai lõtte az elsõ gólt illetve visszafordítota a meccset majd végül nyert a rosenborg vagy ikszre hozta.
sztem vállalható rendesen, félidõ H vége D -t várok , bár az egymás elleni miatt most is jöhet a vendég siker!
rosenborgnak 7 mérkõzése maradt hátra a szezonból és én félek h ezek veretlenül lesznek bajonokok 😄
de mégiscsak tõlük vártam,hogy átmentik a formát a bl-bõl...mondjuk 10 emberrel voltak..na mindegy...ez van
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
udinese gól meg alap lesz az tuti!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
30k-nál meg aztán max 20at tolnék tovább 😄
mert érted 29napig minden fasza azt utsó nap meg buksz XD
elég kellemetlen érzés lehet
realra raktam 3.5 overt 😄 tuti nem fog jönni -.-
#89354: mert eléggé esélyesnek láttam az arles gólt is azért raktam duóba és inkább kevesebb pénzzel!
Remélem a Real behúzza!
ebben voltam a legbíztosabb egész hétvégén de én persze mellérakom az arles gólt 😞