Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malaga-hercules-udinese
Mi az a 3 nagy meccs?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

azért raktam meg ,de utánanéztem és az alapján mégbíztosabb voltam benne , mind1 semmi gond benne van. néha bejön ha vki felhívja a figyelmem vmire néha meg nem, szóval no para 😄
fõleg h hétközben kikapott a marseille most meg 0-3 után ugye elvileg a szabály szerint is jönnie kellett volna a 3-1nek szal mind1.
csak ma jöjjön a 3 "nagy" meccs 😄
Effe88
tegnap elment az arles gólunk::S:S
sorry hogy ha azért tetted meg mert én beírtam biztosnak gondoltam pedig:S

Effe88
szerintem nyerni fog az inter

sztem esélyes de a 2.5 over is szimpi de kihagyom (ilyen 2-1es eredményt várok kb)
Effe88
Betis-valladolid h gól 1.25 12:00???

Stoke City - West Ham 2. csapat lõ gólt 1.48
WBA - Birmingham City 1. csapat lõ gólt 1.30
Ipswich - Cardiff 1. csapat lõ gólt 1.33
Leicester - QPR 1.csapat lõ gólt 1.33
Middlesborough - Reading 1.csapat lõ gólt 1.25
Karlsruhe - Paderborn DNB H 1.37
Oberhausen - Vfl Bochum 2. csapat lõ gólt 1.25
Espanyol - Almeria 1.csapat lõ gólt 1.22
AS Nancy - Brest 1.csapat lõ gólt 1.25

Nem jött rosszul,de kár hogy a pont a "napi tuti" ment el, ami az 1000s szelón volt!😞

Na majd mait késõbb írom!😊
loofy
ezt benézték,mert szerintem 3:0-ra nyert a st'etienne.
mondjuk nem ezen mnent el,de azért furcsa.
nektek már volt ilyen?

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

rooney8
ez jóak? 😄

213 1 Feyenoord - Ajax 3.95 / 3.30 / 1.80 V
217 3 Heracles - Twente 4.85 / 3.35 / 1.65 V
242 1 Atl. Madrid -Barcelona 4.35 / 3.40 / 1.77 V

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csabeda
inter meccsre ki mit mond?

Atlético Madrid - FC Barcelona
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 (1,30)
Hercules - Valencia
1 (1,35)
Malaga - Sevilla
1 (1,30)
Feyenoord - Ajax
1 (1,33)
Udinese - Juventus
1 (1,30)
Teljes nyereményszorzó táblázat: 3,94
+1,22 ért a brann gólt lõ, csak ez utólag jutott eszembe :S
így a szorzó 4.8-ra emelkedik!
---------
poén, de esélyes szelvény:

Malaga - Sevilla
1 3,05
Hercules - Valencia
1 3,35
Udinese - Juventus
1 2,85
--- > 29,12 < ---
S. Mosley - S. Mora - / 22.50 / -

aztapicsa O.o jobb is arsenalon ment el mert ha felkelek és ezt meglátom szétbszom a fél szobát 😄

hát gyerekek tegnapi nap kemény volt majdnem elbögtem magam amikor rosicky kihagyta a 11-est....hát amikor a 95 percben meg kaptak egy gólt 😄 mondhatnám hogy meglepödtem 😄 de kicsit sem...lol...vicc volt... Real meccs meg kurvajo bár nem ilyen szabadrugással kellett volna nyernie realnak :o

Üdv!
Ma egy ilyennel indulok! ^^
205 Cesena - Lecce H 1.98

Casena nagyon meggyõzõ kis csapat,ahhoz képest,hogy feljutó. És az odds is finom rá.

212 Sampdoria - Napoli H 2.18
219 *( 0-1 ) Sahtar Doneck - Tavrija Szimferopol H 1.49
210 Udinese - Juventus H 2.67

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gratula srácok!
matt akkor MU ügyben te mire teszed le a voksod?
persze olvatam " United meccsen bármi lehet, " de azért vmi halvány sejtésed csak van,nem?

"Norvégiában ismét megpróbálom "megverni" a Rosenborgot, 2,35x-ért jól hangzik az a fogadási lehetõség, hogy a hazaiak (Brann Bergen) a félidõben vezetnek, vagy a végén megnyerik a mérkõzést. "

nagyon jó ez hallod! én inkább félidõre meg is raknám hiszen hányszor volt h a hazai lõtte az elsõ gólt illetve visszafordítota a meccset majd végül nyert a rosenborg vagy ikszre hozta.
sztem vállalható rendesen, félidõ H vége D -t várok , bár az egymás elleni miatt most is jöhet a vendég siker!
rosenborgnak 7 mérkõzése maradt hátra a szezonból és én félek h ezek veretlenül lesznek bajonokok 😄
loofy
ez jogos...
de mégiscsak tõlük vártam,hogy átmentik a formát a bl-bõl...mondjuk 10 emberrel voltak..na mindegy...ez van

Matthew Prosac
2 gól kellett volna még arra a meccsre, szóval nem feltétlenül csak az Arsenal-t kellene csak szidnod.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loofy
Qrva arsenal...

loofy
na csak sikerül.

Matthew Prosac
tinypic.com <#eljen>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

loofy
no még egyster:

loofy
qrva arsenal :

Matthew Prosac
kolumbiában is imádnak piroslapot kapni 😊 bár most elég sokáig kellett rá várni (87. perc).

Shep
Hát ahogy érzed 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
én azért nekifutnék még egyszer, aztán majd meglátjuk. csak még várok egy kicsit, hogy beinduljanak rendesen a bajnokságok 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Én többször próbáltam, de mindig bejött valami úgyhogy óva intek mindenkit ,hogy hiú ábrándokat fûzzön a dologgal kapcsolatban. Nagyon simán becsúszhat egy hiba és akkor borul az egész. Ja és a zseniális az messze áll tõlem, meg különben is az egy másik illetõt illet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát az betett volna 😄

vajon a real is kap a 94.percben egy gólt? 😄
rooney8
jó csak úgy írtad, mint aki vérig van sértve, hogy megpróbáltam elmagyarázni a zseniálisnak (igen direkt ezt írom 😄), hogy azért nem olyan rossz ez 😄 (én egyszer 5k-ból csináltam 40et és én hülye feltettem 30at és el is ment... na azóta még nem kezdtem el újbol, de ha újra elkezdem ezt akkor biztos megfontoltabban csinálom 😊 )

holnapra csak én érzem 2.8ér ajándéknak az udinese sikrt?
udinese gól meg alap lesz az tuti!
Shep
Nem azért írtam. Annyi csak, hogy fogadok már pár éve és elég sok módszert megnéztem már.

Minden esetre ezeket a nagy odds-okat eltalálni...faszaötös! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

rooney8
bocsánat hogy hozzá mertem szólni a mesterhez 😊

Murinnyó hogy a kispadhoz vágott egy üveget 😄😄😄

Shep
Nem kell nekem magyaráznod, én már szinte mindent kipróbáltam ami létezik aztán többféle vegyítésével alakítottam ki a saját technikáimat.

Real mindjárt elcseszi....😄

amit írtam ha 5k-ig eljutsz akkor köv tét 4 k lesz és kész az alaptõke már nem is lesz veszélyben
Hát persze én se kockáztatnám tuti ha így felküzdeném magam 20-30K-ig. Akkor nem szarakodnék tovább 1,2-vel, hanem vagy kivenném, vagy feltolnám egy min 2x-re 😄

rooney8
ha eljutsz egy bizonyos összegig akkor azután már nem kell all in-ezni, így ha bukóvári is volt, nem ment el az összes pénzed 😊 pl. eljutsz 10k-ig (nekem ez már sok pénz kategória 😄) akkor mondjuk a felét meghagyod és játszol tovább 5k-val... stb így azért nem rossz 😊

10k-nál már az alaptétet tuti nem kockáztatnám
30k-nál meg aztán max 20at tolnék tovább 😄
mert érted 29napig minden fasza azt utsó nap meg buksz XD
elég kellemetlen érzés lehet

realra raktam 3.5 overt 😄 tuti nem fog jönni -.-

#89354: mert eléggé esélyesnek láttam az arles gólt is azért raktam duóba és inkább kevesebb pénzzel!
Hát nem élõben kell, de ha jobban belegondolsz szerintem 1,2x-et össze lehet hozni simán, ha jól meggondolja az ember. Pl két gólvágos meccsen két over 1,5-bõl simán kijön az 1,2x. Na mind1 lehet poénból elkezdem majd 😄 Legrosszabb esetben oda lesz az 1000 ft-om 😄

Real gól!

Shep
Hát ez a módszer nekem mindig beéget, mindig becsúszott valami. Persze vannak akinek sikerült már. Túlságosan nagy a szerencsefaktor ennél a módszernél, meg mikor már eljutottál több tíz ezerig akkor azért már gázos feltenni is. Bwinen próbáltam régen élõben 1,1-eket raktam 20 után buktam vele.

Jó persze ha így eljutnék 60-70 k-ig úgyse kockáztatnám tovább 😄

Minden nap felteszel egy tuti 1,2 1000-ft-tal indulva, 30 nap alatt 284k 😄, 1,3-nál 340k. Egyszer poénból elkezdem meddig jutok 😄

Shep
De ha biztos vagy benne akkor miért nem rakod magába több pénzzel?

Remélem a Real behúzza!

sajna
ebben voltam a legbíztosabb egész hétvégén de én persze mellérakom az arles gólt 😞