Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
én is amikor megláttam, csak úgy lestem 😄 gondoltam meg kéne rakni a mainz-ot, de végül semmit nem raktam

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tigristank
Nagyon jól tudom, hogy nem volt akkora papír forma, mint amit a szemét irodák adtak, én inkább 2.5, 3, 2.5-ös oddsokat adtam volna. (Úgy se raktam volna semmit arra a meccsre, mert nagyon 3 esélyes volt.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Keroz1n
Hagyjad békén a Lyont..<#gonosz3><#idiota>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Az szépen hozott volna 😄😄

Keroz1n
Ennyi erõvel akkor meg kellett volna tenned west-et X2-vel 100-al ha már ennyire könnyû utólag okosnak lenni.

rooney8
az egy dolog hogy mi az odds, de egyáltalán nem volt akkora papír a bayern gyõzelem, hogy 6,7 legyen a mainz-ra 😄 bayern idei formáját és a mainz idei formáját megnézed és tudod mért lett annyi az eredmény amennyi 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tigristank
W77d tegnap nyert, azóta is valamelyik árokban fekszik. 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
egymás után 2 kapufa, szó szerint uralják a meccset, 1kapuznak, de a kaput nem tudják eltalálni..

falábú barmok komolyan..

Weed tegnap nyert, ha kicsit ivott fel is tolta mint Bayernre XD

Keroz1n
Lyon miket hagy ki xD ..kéne már az a gól.

😄😄😄

dragon11
lyon kapufa, jól van..

ez meg van írva fenn, én is el vagyok átkozva mint w77d.. mi nem nyerhetünk..

CokeLair
Ma elég messze vóótam attól, hogy nyerjek bármit is.
Holnap a Juventusban és a Young Boys-ban bízom, hogy hozzanak vmit.
.... azér az milyen szar: a juvéban bízni <#wilting> - szóval sok esélyem nincs <#szomoru2>

Tigristank
2.5 gól fölött 1.45
3.5 gól fölött 2.20
Hendis Samp gyõzelem: 1.55

Csak még nem tudom, melyiket tegyem. <#vigyor1>

Jaja, ott majd 6-ot kapnak 😄

Tigristank
Na igen, 2-0-ás siófoki vezetésnél még reménykedtem, hogy a Chelsea kihozza x-re, 3-0-nál meg úgy voltam, hogy már cseszhetném akkor is, ha a Chelsea vezetne 1-5-re. 😄DD

Biztos tartalékoltak a Sampdoria elleni meccsre <#vigyor1>

REAL MADRID

Idén most néztem rá elõszöt a Ligue 1 tabellájára. Franciaországban mi folyik? :S

REAL MADRID

DVSC is nagy volt ma láttam végeredmény 😄

Tigristank
Nekem is elment a Chelsean + Debrecenen. 😊

dragon11
Temetem elõre ezt a Lyon gyõzelmet, egy kapuznak végig és mindent mellé lõnek, kaput nem találják el..

áh, utolsó volt hogy franciákra raktam..

Tigristank
Aha, szerinted nem, de a fogadó irodák szerint mégis a Bayern gyõzelem volt a papírforma...

Nem akarja elbaxni ezt a szép napot, szóval leixel vagy kikap XD

dragon11
Mit mûvel ez a Lyon😞

Nekem mondod? 10k ment el chelsean 😄

rooney8
bayern - mainz h pont hogy nem papírforma volt 😄

Tigristank
Papírforma szerint de, mégis rengeteg ilyen meccs van, ahol ez megdõl, lásd Barca-Hercules, Bayern-Mainz...
De ennyi erõvel a Chelseanek is illett volna legalább 1 gólt rúgnia a Citynek. 😊

Tigristank
Nem kezdte azért olyan rosszul a szezont a West Brom, hogy 1.20-as szorzót adjanak az Arsenalra. 😊

Mert szerinted nem lett volna alap ennek az Arsenalnak a west bromot elverni hazai pályán, akire 14-es szorzó volt?

Keroz1n
Hát egy idegenbeli X után egy west szar ellen alap lett volna.

Tigristank
Ezt az alap lett volna dumát már sokszor hallottam. 😄

Mert alap lett volna, hogy a nagy Arsenal rúg 3-4 gólt ma..... és kap 0 max 1-et....

Keroz1n
Nem,csak ha nyer az Arsenal akkor nem lettem volna beszarva 10k-t kockáztatni egy igencsak necces dolgon...😛

Tigristank
Na de minek tette rá?

Effe88
na egy bilbao gólt csak megtettem kemény 713Ft-vel<#vigyor2>

Hát gondolom rajta volt a szelóján az Arsenal gyõzelem....

Tigristank
És mi köze van ehhez az Arsenalnak? 😄

Tigristank
Levante még csak kapu mellé se lõtt. 😄

Keroz1n
,,Én a hétvégén tuti hogy barca és real ellen fogok feltenni egy 10-est kétesélybe."
Real.: 10-->37.5
Barca.:10-->22.5

Kár h ebbõl nem lett semmi búza arsenal miatt xD DE azé megmondtam NA.

szomferi
pusztuljon a csicska Inter, nyerjen a Romaaaaaa 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok
142 Cardiff-Milwall H 1,77
149 QPR-Doncaster H 1,70
169 Celtic-Hibernian H 1,30
194 Montpellier-Arles H 1,50
200 Genk-Zulte-Waregem H 1,51
tét: 200 Ft
nyeremény: 1770 Ft

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gyönyörû......NC -20K mai nap 😄

a roma inter meccs igen csak hajaz a city - chelsea-ra. remélem most V lesz, és nem a roma fog rugni egy gólt.

aki nézi a real mccset az mondja már meg 😄 valóban jól látom a staton,hogy a levantenak 1 kapuralövése se volt?
am vki mondta h 10-10kv-val megteszi a real és barca 1X et 😄 egyik jön már jön kis apró rá 😄
hát bánhatja...
Szép ez a mai nap továbbra is 😄😄 Real leixel 😄😄

240 Bröndby - Silkeborg 1.50/3.50/6.25 V Rohadjak meg,ezt holnap rárakom a szelvényre 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
jöhetne már az a lyon gól még a félidõ elõtt..

uralják a meccset, körbelövik Etienne kapuját..(:

ajj Lyon-Lyon..

rooney8
hát befosok magamon 😄

tegnap nem adtam föl a szelót, jött volna... ma nem adtam föl a szelót és ha nyer a barca jött volna... hnap megraknám amit akarok tuti elmenne xDD

Alap 😄😄

Effe88
és mi lesz a barcával???bilbao gól ezek után??