Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cesc fábregas
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
0 Kapura lövés 13
0 Kaput eltaláló lövések 4
0 Kaput nem találó lövések 9
ez nem gyenge stat 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Go Jeff Go!!!!
a sajátom (szigorúan csak poén, nem komoly szelvény volt) elment a Birminghamen.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2250-3700
linz+nice gól
tippekért köszönet Andreas barátomnak<#papakacsint>#papakacsint>
még estére egy bilbao gólon gondolkozom a többi 2 spanyol meccs eredményéeitõl függõen
Sparta Rotterdam - Eindhoven
nemértem miért lenne ez annyira hazai, X2 megjátszva.
véleményetek errõl a meccsrõl?
De Szalainak örülök 😄
Én a Mainz ellen többet nem teszek...bár szerencsére most sem tettem xD
Tehát 3 döntetlenbõl 2 megvan 😊 Nagyon reményekkel várom az utolsó 3 meccset, de nem árulom el hogy mik azok 😉 5/5 esetén 200ezer jönne egy ezresbõl.
Én egy olyan all in-t nyomtam h ha bejön akkor bemásolom a szelót..ha elmegy akkor majd olyat fogok írni h ,,na én itt befejeztem" és akkor majd jövõ héten a debrecen meccsnél találkozunk legközelebb.<#idiota>#idiota>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
szerencse, hogy végül 1 szelvényt tettem, Inter és Real gyõzelem, elég szépet hozna, bár látva a mai eredményeket nem fûzök túl sok reményt hozzá
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De legalább vissza jött amit a bilefeld meccs elvitt
1000*3,25 Scunthorpe-Ipswich D 1-1
sajnálom hogy a westham gólt és a mainz gólt nem játszottam meg viszont:S:S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
bolton-mu H
Strømsgodset - Rosenborg H most kell kikapni a rosenbognak mikor ha nem akkor mikor jönnek a papírborító eredmények?
Wolfsburg - Freiburg X2
Sampdoria - Udinese X2
Espanyol - Osasuna 2
Hercules - Sevilla H
megameglepi: ->
Atletico Madrid - Zaragoza 2
arsenal 0-2 :S komolyan 280ftom volt pedig szemeztem vele mondom akko poén lenne ha kikapnánk 12es szorzóért 😄 és enm mertem megjátszani XD
136 1 Bayern München - Mainz 1.48 / 3.80 / 6.70 V
139 1 St. Pauli - Dortmund 3.25 / 3.30 / 2.10 V
172 3 Salzburg - Ried 1.60 / 3.40 / 5.25 V
ha a ried bejön akk lehet falba verem a fejem 😄