Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes csatársora lesz így Gardiolának... majd Pedro mellé beteszi Bojant, na majd adok aprítják a népet 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
gg Lyon, fasza.. francia bajnokságot elkerülöm inkább, ahogy az oroszt és a törököt is..
holnapra ki mit? vissza kéne nyerni a ma elbukott zsetont mindenkinek 😄
mellesleg: sportingbeten ma lett megforgatva a feltöltött összegem, elküldtem az FDBónusz szót az azonosítómmal email-en, de még nincs meg a bónusz. ez azért van, mert hétvége van, és majd csak hétfõn nézik a leveleket, vagy erre simán csak ennyit kell várnom? valakinek van tapasztalata a sportingbet elsõ befizetéses duplázós dolgával?
holnapra te mit néztél ki? illetve többiekhez is megy a kérdés...
Édes istenem MÉRT LEHET ÍGY MEGNYERNI EGY SZÁJBABASZOTT MECCSETTTTTT?!?!?!?
Ennyi erõvel vegyenek az edzõk 2.20-as négereket állítsanak 6-ot a kapuba + a kapus a maradék meg álja körbe a kaput és lehozzák X-re az összes meccset..ja bocs legyen 1 támadó is hátha odapattan a labda és bemákol egyet ÚRISTEN.
porto vezet 😮 komolyan én ezen meglepõdök, vendég gólt vártam volna 😄
haver mondta,hogy lyon ellen bekéne huzni a st etienne.t XD nemtudom megtette-e.
én holnap tuti rakok olyanokat,hogy kis szorzók ellen 😄 pl. bolton-t gondolkozás nélkül behuzom...
meg ilyen juve ellen (bár lövésem sincs most kivel tolják.
a lényeg 4/3ba rakok nagy szorzókat 😄
egy ilyen nap után komolyan nincs esélytelen szelvény ^^
+ néztem még a Tottenhamet, de aztán õket kihagytam. Arsenalt meg nem is néztem, 1.2-ért kevés volt a szorzó, mert nem tûnt olyan rossznak eddig a West Brom, ennyi...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.