Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a DVSC egy szót sem szólhat h csak 1-2re kapott ki XD
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Andreas714: tegnap én is a bordo gólon hasaltam el talán pont a Te javaslatodra tettem be, hogy meg legyen a 2x szorzó de semmi gond ezzel benne van:)
közben PSV 9-0 :O nem semmi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
weed.: ha én raknám most meg tuti nem lenne gól de mivel nem rakom meg igy lesz! én ha tudnék most tennék a vendég gólra is mert sztem nagyon égõ lenne szépítõ nélkül távozni Eindhovenbõl!
azér ennyire nem törhet meg a feyenoord h percenként kapjanak gólt :|
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
bazsitól is várok egy gólt :P
egyébként 1et tuti lõnek!
5-0 már
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
MU gól pipa, folyt köv az Internél
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
pedig szemeztem vele:D de inkább a Romát raktam :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2) meglátjuk
Ennek örülök :)
Más véleményét is várom persze :D
egyébként ha nem copyztál akkor a böngészõ vissza gombjával megtalálod az üzit(legalábbis nálam crome-ban mükszik)
szerk.: látom megvan...
Stuttgart DNB 1.31 --- én is megtettem poénszelvényen
Bruges x2 1.34 --- teljesen jó. én x-et várok, de bennelehet a vendég is. hazai nagyon esélytelen
Vitesse gól 1.30 --- passz, de gondolom meglesz
Osasuna gól 1.30 --- elég valószínû
Maritimo gól 1.22 --- elég valószínû
Cagliari gól 1.60 --- Cagliari gyõzelmet fogadtam egy többezres szelvényen (5x oddsz)
A.Madrid gól 1.30 --- szintén megraktam egy többezres szelvényen
reméljük folytatod a blogot!