Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
jaj ne, már rég el volt felejtve a téma, most meg bedobod a csontot megint...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Nem baj az, nekem ez jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyébként csak, hogy végre hátha lesz egy kis rend (és újra én kerülhetek a középpontba valami vitával 😊) Azt kellene végre megérten FRG-nek ,hogy az mind szép és jó, hogy 1 hét alatt nyert 70-80e-t de és itt jön a nagy DE azt kellene inkább megnézni ,hogy a kezdõtõtéthez képest hányszoros a profit. Hát akárhogy nézzük nem olyan marha sok. Az egész azért tánik olyan nagyszerûnek ,mert nagy téttel lett megjátszva a dolog és a magyar viszonyokhoz képest ez komoly összeg. Viszont ha nem az összeget nézzük hanem azt amit az elõbb említett, hogy az alaptéthez képest mekkora a profit akkor máris nem olyan csodálatra méltó a dolog. Úgyhogy szerintem FRG leszállhatna a magas székrõl és felfoghatná, hogy mirõl is beszélünk és elismerhetné, hogy van benne igazság! A többiek meg elfogadhatnák ,hogy õ ezt játssza és neki ez jó! Na béke veletek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt mondod? Lehet 😄

Matthew Prosac
meccs végén már örülni fogsz neki, hogy így történt 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
az már biztos nem 😄

Ó hogy a faxom 😄 Már ment a csík élõ fogadásba, hogy arsenal win 1,95x-ért és közbe lett gól, így nem köttetett meg a fogadás 😄

Shep
Hát nem lepõdnék meg ha lenne egy Arsenal piros is és a vége 0-0 maradna.

Shep
Arsenal egy ilyen helyzetet így elbaltázni áááááááááá.

Matthew Prosac
City piros, nice 😄

Tigristank
PSG - Auxerre 1-1 (4. perc) 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Matthew Prosac
szép kerek nagycsöcsû döntetlent kérek a City meccsre 😄

WuFraZselic
á, Juve =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Dortmund-on bukok megint ! :@

♥ ► I.Love Inter ◄ ♥

Igaz! 😄

Ma minden elmegy faszom már kivan.
koder
+662Ft-ot nézd.😄SA

+1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

WuFraZselic
Juve valahogy mákolja be a 3 pontot...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na akkor most:
Vitesse gól <#worship>l
Matthew Prosac
bmeg, most lehetett volna 2-2 a Lazio meccs (nagy helyzet volt). és akkor még maradt volna szûk 20 perc a 2-3-ra 😞

Na mivel nyertem egy:
MU DNB
Cagliari gól szelóval...
ezért a nyeremény nagy részébõl (700ból 500at "feláldozva") tettem 1 bátrat:

Matthew Prosac
de igen 😄 ezért örültem hogy szépítettek - maradt egy halovány esély.

haha revans valakin...bocs xd

most akartam irni hogy zenit jol eljuvéskodta 1-0ról 1-3 aztán 3-3 pff részvétem...de jól kiütöttél Xd

Matthew Prosac
az FC United of Manchester? a hetedosztályban 😉
ManUtd szurkolók alapították, mikor Glazerék megvették a csapatot.

Ja ZENIT MEG KAPJA BE 😄😄

😞

PSV Eindhoven - Feyenoord H
Anzhi Makhachkala - Zenit Szentpétervár V
5000-->9650

AZ Alkmaar - Willem II H
Duisburg - Karlsruher SC H

Gela - Viareggio H
2170-->10000

AZ Alkmaar - Willem II H
Stoke - MU over 1,5
7832-->15664

Magyarul nem csináltam semmit 😄 Buktam 7170 Ft, nyertem 7832 😞😞

Matthew Prosac
Helsingborg 3 - 0 Åtvidabergs
pipa <#idiota>

ForRedGlory
Zenit <#nevetes2> pedig majdnem megtettem

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

tudom az én szegénységi bízonyítványom de hanyadosztályban szerepel a Manchester ?
FA kupa ->
United of Manchester
0 - 0
Barrow
banok
fordíthatna a Dortmund

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cagliari góóóóóóóóóóól 😄
Tigristank
Nem a gyõzelmükre tettél?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Gyerünk már Juventus! PLS!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BAZD meg ZENIT!!!!!!

Matthew Prosac
Anzhi Makhachkala 3 - 3 Zenit Szentpétervár

Matthew Prosac
Cagliari gól is megvan!!!

Tigristank
Pont ezt akartam én is bemásolni, ráadásul a Brno idáig összesen lõtt 12 gólt. 😄

PSV: 10-0 😄DD

Matthew Prosac
Stoke 1 - 2 Manchester United

Mu 1-2 <#eljen>
azért ez se gyenge 😮
Brno
7 - 0
Slovacko
De már igazán szépíthetne a Cagliari 😄
9csöves9
de,behúzzuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Még jó h nem láttam h azt írták h 1-1 xD
Matthew Prosac
Rohadjon meg az eredmények.com. Kiírják hogy Lazio - Cagliari 1-1, örülök mint állat, erre "Javítás: 2-0"... G*dfg*jfg*sf*as*fdf!

Mármeg Zenit fog leixelni megmarom magam xD

Anzhi Makhachkala GÓL 2 - 3 Zenit Szentpétervár

Majd fog Eindhovenben!!! 😄

Stoke!!!!!!!!!!!!! Igennn 😄😄

javítás 😄 de meglesz az 😄
tessék mndtam én h a stoke gólra jobban megéri fogadni mint a mU gólra 😄
utolsó 10percet nem bírja ki kapott gól nélkül a MU! a kérdés vajon meglesz a fordítás is?
Matthew Prosac
Stoke 1 - 1 Manchester United