Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ Alkmaar 1 - 0 Willem II

Gyors egyenlítés, remélem nyeri zenit, kellene nekem....

Anzhi Makhachkala 1 - 1 GÓL Zenit Szentpétervár

az is márcsak 1.11...jókor tetted meg 😄
Mondanál 1 véleményt ezekrõl a meccsekrõl? #95691
Jöhet privibe is .
Na akkor ez pipa, csak kár, hogy már nem megyek vele semmire:S

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Matthew Prosac
elnézést, könnyelmûen írtam: nem 1X-rõl van szó, hanem DrawNoBet hazairól.

Dragon: a Helsingborgot a következõk miatt biztosítottam be:
1) A Helsingborg elég régen játszott döntetlent
2) A vendégcsapat osztályozós helyen áll, tehát nekik sem mindegy hogy mi lesz.
3) Ha nem nyer a Malmö és az AIK, akkor az 1 pont igazából a Helsingbornak és az Atvidabergnek is jó (mindkettõ 1 helyet lépne vele elõre).

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
egyébként pont ez a baj a fogadói lélekkel. pl aki a Saint-Etienne meccsen bukott a Lyonon (én is), és elhatározta hogy a büdös életben többet nem rak rájuk (én nem fogadtam meg ilyet), az most szív rendesen, mert azóta 4 meccset nyertek zsinórban és mind a 4 esetében nagyon jó szorzójuk volt. ezt látva emberünk ismét ráveszi magát (5-6 meccs múlva), hogy tegyen a Lyonra, és nagy eséllyel megint pont rossz pillanatban teszi... és akkor megint jön a "soha többé..." 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LOL

GÓL Anzhi Makhachkala 1 - 0 Zenit Szentpétervár

dragon11
Megkérdezhetem, hogy Helsingborgot miért biztosítottad be egy döntetlennel?
Inter lehet nem hozza?😮

Gondolkodom a CFR Cluj-on, csak azt mondták páran a Román bajnokság bundás, így bármi megtörténhet.😞

miluu92: KÖszi szépen, de tényleg nem ismerem õket, vakon pedig nem szeretnék rájuk rakni.

Helsongborg 1x hol fizet 1.20at?😮 Bwinen 1.03
Inter szerintem hozni fogja. Volt egy "erõs"😄 fél órájuk 10 ember ellen a hétközbe, a második félidõre talán ki se jöttek, plusz most otthon vannak, Eto bombaformába, a Samp viszont igencsak megizzadt Ukrajnában, és nem keveset utazott. Szerintem most nagy blama lenne az Intertõl az X/V.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Azért elég nevesek😄 A Barcelona a világ 5 legjobb férfi-kézilabda csapata között van, a Caja Laboral nagyon jó spanyol élcsapat kosárlabdában, a Flensburg is igen erõs német kézilabda csapat. De ha nem ismered õket, akkor ne rakd be.

Matthew Prosac
helsingborg 1x-re nekem is meg van rakva (1,2x), Atletico meccs 1-2 lesz szerintem, az Internél pedig nincs semmilyen megérzés. Ha ez segít 😊

dragon11
Franciára, fõleg a Lyonra soha a büdös életbe nem teszek😊 de azért köszi szépen!😊

miluu92: Inkább csak valami nevesebbre akarok rakni, ezeket nem is ismerem.

A fenébe pedig milyen jól jött volna ha nyer az Exelcior 😊

REAL MADRID

tens1on
Villarreal - Atletico Madrid helyett inkább a Lyon.. és azt már én is merném tenni nagy téttel..

Barca, Caja Laboral, Flensburg valamelyikét?

dragon11
Köszi a reakciót.. Ha 1-1 lenne, már jönne a szelvény.. én is attól tartok csak.. de helyette nem tudom mit tegyek.

Helsingborg ok szerintem, Inter is. Atletico sem tûnik rossznak, de én rájuk sose fogadok már...

dragon11
Helsingborg gyõzelem
Inter gyõzelem
Villarreal - Atletico Madrid mindkét csapat szerez gólt: igen

Bocs, hogy ennyi szelvényt másolgatok, de most tényleg sok pénzzel menne..

Írjatok már egy véleményt, hogy mi lehet rossz benne, vagy jó-e így..

köszi szépen mindenkinek.

HANCOCK
2-2 ajax

WuFraZselic
részvét Bordeaux gól miatt, én nagy nehezen meggyõztem magam, hogy nem kell az a szelvényre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
na csak regisztráltam, írtam is 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

9csöves9
én is örülnék ha folytatnád.részemrõl nem igazán pörög most a fogadás téma,ezért nem is nagyon írogattam,de mindig ránéztem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az is rátesz, hogy a kommenteléshez regelni kell, amit szerintem sok embernek nehezére esik, és inkább nem ir. ha csak be kéne írni a felhasználónevet és a szöveget, sokkal több kommentet kapnál.

de még mindig ugy vagyok, hogy kéne egyesiteni az összes fogadós oldalt, és 1 nagy központot csinálni egy saját sg-s forummal, több topikkal 😊 100% hogy beindulna és kurvasokan látogatnák az oldalt, a szerzõk cikkjeit.

Természetesen nem teszem meg mindet és pláne nem 1 szelvényen 😄
Mattnak igaza van, ez tényleg óvoda...ennek a fórumnak annyi lenne a lényege, hogy segítsük egymást tippjeinkkel! Erre mi megy: nagyképûsködés, fellengzés, bunkózás, és mindenki azt hiszi magáról, hogy õ a jani.

A "nagymenõk" ugye csak azt írják be, ami nyert, ugye megy a zöldítés ezerrel ( persze csak meccs vége után...hmm).Nevetséges...kb. 3 ember tippjeiért járok ide...abból most Matt is kiakar szállni. 😞
rooney8
én írtam volna, csak nem volt kedvem regisztrálni, így a topikba tettem fel a kérdést, de nem válaszoltál, csak mikor másodjára, harmadjára kérdeztem meg 😄 (nyilván nem akartál 300+ üzenetet visszaolvasni...)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Azért reménykedj😊. Bár én ma már beletrafáltam egybe😄:S CSZKA továbbra is képtelen gólt kapni😄:S Így már el is ment a szelom, igaz 200 Ft volt csak. Kiváncsi leszek az Anzsira a Zenit ellen, mivel nekik meg már nem ártana gólt rúgni. Otthon is vannak, a Zenitbe meg bent egy EL meccs.

ForRedGlory
Nyilván Te fogod megmondani. Aki baszogat, azt én is baszogatom, ilyen egyszerû. Aki nem baszogat, azzal semmi bajom. Ha ezt valaki nem tudja felfogni, az ne csodálkozzon.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Szerintem az lenne a legjobb, ha ide nem írnál többet.

cesc fábregas

Mai tippek,remélem jobbak mint tegnap 😄 De az összes tuti nem fog jönni:
MU DNB 1.22
Stuttgart DNB 1.31
Bruges x2 1.34
Vitesse gól 1.30
Osasuna gól 1.30
Maritimo gól 1.22
Cagliari gól 1.60
A.Madrid gól 1.30
ForRedGlory
...

innentõl nem írok semmit Neked, megköszönném, ha ez fordítva is így lenne. Semmi kedvem ilyen hülyeségekre reagálni. A 130.000 Ft engem igazol, a többit tartsd meg, peace

...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Hát ez nem sikerült túl jól..remélem senkit nem húztam bele vmi rosszba 😞

Nem néztem végig, de eddig mára (amit bemerek írni😄):

Hull gól 1.30
Burnley - Reading 1,5 over 1.31
Bordó gól 1.18
Monaco gól 1.30

Neccesebb:

Villa gól 1.38[/szin]
Tottenham - Everton 1.5over 1.30
Nancy DNB H 1.57

dragon11
Jaok.

Ha folytatod -aminek örülnénk- szerintem fogsz kapni visszajelzéseket.. legalábbis tõlem biztosan.😊

ForRedGlory
Na mára, este ígértem, ez full megérzés semmi logika:
Stoke - MU V
Man City - Arsenal H
Liverpool - Blackburn H
Genoa - Catania H

Persze ezeket nem teszem meg mind 😊
Maradok az élõ fogadásnák

Egy kötelezõ, Mourinho mondata után:

Real Murcia-Real Madrid 9,00-5,00-1,27 V

😊
Jogos...<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

koder
Hagyjad már ezt a savanyú a szõlõ dumát b+..korán reggel felbaszod az ember agyát ilyen szöveggel.És elárulok valamit..mindenki tud örülni más sikerének,pl itt van wufra,itt van a másik interes csávó,itt van w77d akik nagy téttel játszanak,a nagy tét , ugyanúgy mint nálad 100k körül van..ha bejön a szelvény,beírja vagy nyom róla egy képet mindenki boldog.
Ehelyett te mit csinálsz már 3napja? 1.01-ekre veregeted a melled,ráadásul mindig egy kis apró történetet is kapunk mellé hogy te milyen kib*aszott jó vagy hogy még a kínai kis pingpong szarra is mersz pénzt rakni,hiszen te vagy a mindenttudómikulás.Az nem érdekes hogy a 90%-át még csak látásból sem ismered,és csak a szorzó "motivál" vagyis inkább a tiszta 800Ft.

Matthew Prosac
egyébként nagyon kíváncsi voltam, hogy legalább az utolsó bejegyzéshez érkezik-e valami, egy "miért" vagy "ezt most hogy képzelem", hasonló.. de még oda sem. mi ez, ha nem totális érdektelenség? 😄
mindenkinek köszi, aki olvasta és hasznosnak találna. még elgondolkozom rajta..

De=Te😊

Egyébként szerintem is jó dolog volt amit csináltál, úgyhogy ha tudod folytasd😊. Jó pár dologra oda figyeltem azóta amit mondtál/írtál, és azóta +11-kba vagyok, kis téttel. És inkább ez a stílus jön be, mintsem redglory barátunké. De ésszel játszol, õ meg szerencsével.

+1
én is rendszeres olvasója voltam a blognak 😊

cesc fábregas

Matthew Prosac
"mintha nem örülnél neki?" 😄
csak azzal volt problémám ha elkezdted a túlkombinálást. tudod, lezongoráztuk már egyszer-kétszer itt is 😊 de nem haragszom én senkire, nincs rá semmilyen alapom.

rooney8
ha ezen múlik, akkor fogok írni én is 😛

dragon11
Én eleinte mindig írtam, kivétel nélkül minden bejegyzéshez, csak egy idõ után azt vettem észre, mintha nem örülnél neki, s inkább csak olvastam.. de azt rendszeresen.😊

ne haragudj..

Matthew Prosac
nekem fontos a visszajelzés, ennyi. de azért kösz 😊

RedGlory! Ha megkérhetlek ne húzd az idióták fejét, jó? Ha nem kell a feszkó, akkor minek csinálod? Tulajdonképpen mit vársz? Boruljon mindenki térdre az utolsó emberig elõtted? Hagyd már ezt a cinikus hangvételû permanens önigazolást. Unalmas!

A stílusod az ami elég sok embernél itt olyan ellenszenvet vált ki, hogy már már annak drukkolnak bukd el a francba az egészet, nem az, hogy nyersz. De te ezt nem veszed észre, arról én nem tehetek....

Forza Italia
meg hát. Semmit. simán raktam. Másnapos vagyok kurvára 27 órája nem aludtam és sztem rohadtul félrenyomtam xd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

+1
én is olvastam a tippeket mindig és ha vmi nem tetszett akkor simán szóvá tettem itt amire kaptam is választ! Csak sztem a gáz az volt,hogy én nem említettem meg adott meccset onnan szedtem elõ 😞
ForRedGlory
"vki nyert örülünk és kész!"
Na látod, ezért húzom itt az idióták fejét, mert nem képesek örülni más sikerének. Ékes példa Ferrari23. Persze savanyú a szõlõ, tisztában vagyok vele.
Minden esetre ezentúl finomabban kommentálok, nem szeretem a feszkót, viszont azt kifejezetten utálom, ha valaki szerint csak szerencse kérdése az egész. Persze az is van benne, mint minden az életben.

Ferrari23: ha visszaolvasol tudnád, hogy kivel beszéltünk errõl a napi 10.000 Ft-ról, hogy tegyem be minden nap. Persze ne aggódj, nem fogok minden nap játszani