Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anzhi Makhachkala 1 - 1 GÓL Zenit Szentpétervár
Mondanál 1 véleményt ezekrõl a meccsekrõl? #95691
Jöhet privibe is .
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Dragon: a Helsingborgot a következõk miatt biztosítottam be:
1) A Helsingborg elég régen játszott döntetlent
2) A vendégcsapat osztályozós helyen áll, tehát nekik sem mindegy hogy mi lesz.
3) Ha nem nyer a Malmö és az AIK, akkor az 1 pont igazából a Helsingbornak és az Atvidabergnek is jó (mindkettõ 1 helyet lépne vele elõre).
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
GÓL Anzhi Makhachkala 1 - 0 Zenit Szentpétervár
Inter lehet nem hozza?😮
Gondolkodom a CFR Cluj-on, csak azt mondták páran a Román bajnokság bundás, így bármi megtörténhet.😞
miluu92: KÖszi szépen, de tényleg nem ismerem õket, vakon pedig nem szeretnék rájuk rakni.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
miluu92: Inkább csak valami nevesebbre akarok rakni, ezeket nem is ismerem.
REAL MADRID
Inter gyõzelem
Villarreal - Atletico Madrid mindkét csapat szerez gólt: igen
Bocs, hogy ennyi szelvényt másolgatok, de most tényleg sok pénzzel menne..
Írjatok már egy véleményt, hogy mi lehet rossz benne, vagy jó-e így..
köszi szépen mindenkinek.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de még mindig ugy vagyok, hogy kéne egyesiteni az összes fogadós oldalt, és 1 nagy központot csinálni egy saját sg-s forummal, több topikkal 😊 100% hogy beindulna és kurvasokan látogatnák az oldalt, a szerzõk cikkjeit.
A "nagymenõk" ugye csak azt írják be, ami nyert, ugye megy a zöldítés ezerrel ( persze csak meccs vége után...hmm).Nevetséges...kb. 3 ember tippjeiért járok ide...abból most Matt is kiakar szállni. 😞
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
cesc fábregas
MU DNB 1.22
Stuttgart DNB 1.31
Bruges x2 1.34
Vitesse gól 1.30
Osasuna gól 1.30
Maritimo gól 1.22
Cagliari gól 1.60
A.Madrid gól 1.30
innentõl nem írok semmit Neked, megköszönném, ha ez fordítva is így lenne. Semmi kedvem ilyen hülyeségekre reagálni. A 130.000 Ft engem igazol, a többit tartsd meg, peace
...
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Nem néztem végig, de eddig mára (amit bemerek írni😄):
Hull gól 1.30
Burnley - Reading 1,5 over 1.31
Bordó gól 1.18
Monaco gól 1.30
Neccesebb:
Villa gól 1.38[/szin]
Tottenham - Everton 1.5over 1.30
Nancy DNB H 1.57
Ha folytatod -aminek örülnénk- szerintem fogsz kapni visszajelzéseket.. legalábbis tõlem biztosan.😊
Stoke - MU V
Man City - Arsenal H
Liverpool - Blackburn H
Genoa - Catania H
Persze ezeket nem teszem meg mind 😊
Maradok az élõ fogadásnák
Real Murcia-Real Madrid 9,00-5,00-1,27 V
Jogos...<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ehelyett te mit csinálsz már 3napja? 1.01-ekre veregeted a melled,ráadásul mindig egy kis apró történetet is kapunk mellé hogy te milyen kib*aszott jó vagy hogy még a kínai kis pingpong szarra is mersz pénzt rakni,hiszen te vagy a mindenttudómikulás.Az nem érdekes hogy a 90%-át még csak látásból sem ismered,és csak a szorzó "motivál" vagyis inkább a tiszta 800Ft.
mindenkinek köszi, aki olvasta és hasznosnak találna. még elgondolkozom rajta..
én is rendszeres olvasója voltam a blognak 😊
cesc fábregas
csak azzal volt problémám ha elkezdted a túlkombinálást. tudod, lezongoráztuk már egyszer-kétszer itt is 😊 de nem haragszom én senkire, nincs rá semmilyen alapom.
ne haragudj..
RedGlory! Ha megkérhetlek ne húzd az idióták fejét, jó? Ha nem kell a feszkó, akkor minek csinálod? Tulajdonképpen mit vársz? Boruljon mindenki térdre az utolsó emberig elõtted? Hagyd már ezt a cinikus hangvételû permanens önigazolást. Unalmas!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
én is olvastam a tippeket mindig és ha vmi nem tetszett akkor simán szóvá tettem itt amire kaptam is választ! Csak sztem a gáz az volt,hogy én nem említettem meg adott meccset onnan szedtem elõ 😞
Na látod, ezért húzom itt az idióták fejét, mert nem képesek örülni más sikerének. Ékes példa Ferrari23. Persze savanyú a szõlõ, tisztában vagyok vele.
Minden esetre ezentúl finomabban kommentálok, nem szeretem a feszkót, viszont azt kifejezetten utálom, ha valaki szerint csak szerencse kérdése az egész. Persze az is van benne, mint minden az életben.
Ferrari23: ha visszaolvasol tudnád, hogy kivel beszéltünk errõl a napi 10.000 Ft-ról, hogy tegyem be minden nap. Persze ne aggódj, nem fogok minden nap játszani