Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#kocsog>#kocsog>
fotográfik kolomp edisön :D
a befizetett összeget nem veheted ki mig nem forgattad mg a bónuszt ugytudom de ez viszont nem 100% (csak 90%) - várj hátha más tud okosabbat!
Félrevezetni meg nem szeretnélek!
weed.: én mindjárt megnézem akkor a kedvedért a holnapi napot!(elsõ körben b2re 2.5 over! de a szorzó hol kéne? neten vagy tippmixen?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nah off vége 😄 (azért még Matt véleményére is kíváncsi vagyok 😉)
cesc fábregas
Most jöttem haza, és azt "kell" látnom h megvan a:
Osasuna gól 1.25
Maritimo gól 1.22
Stuttgart DNB 1.31
Vitesse gól 1.30
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Na még Bruges x2, és A. Madrid gól <#worship>#worship>
Szóval annyi lenne a kérdésem, hogy mely póker könyveket ajánljátok, amikbõl sok hasznos dolgot lehet tanulni. Az alapokkal nagyjából tisztában vagyok. Én arra gondoltam, hogy elõször a "Póker kis zöld, kék illetve fekete könyvét" olvasnám el. Szerintetek? 😄
cesc fábregas
cesc fábregas
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
(Kapott gól nélkül) Blackburn - nem 1.14
Man City v Arsenal
(Kapott gól nélkül) Man City - nem 1.33
össz: 1,52
Man City v Arsenal
(Játékidõ eredménye) Arsenal 3.00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Simán raktam Real-Barca-Chelsea kombót, Lyon volt a 4. , végül õket csak DNBvel mertem. Nyertes szeló, így viszont csak 6500 körül hoz 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Van egy 5/4 fun szeló is mára, arról már elment a Zenit gyõzelem (1-3ról elqrni...), de a többi még simán jó lehet.
mi ütött beléjük 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1,48
1,48
Meccs eredmény : ATL Falcons
CHI Bears - WAS Redskins
1,55
1,55
Meccs eredmény : CHI Bears
Valaki vélemény amerikai focival kapcsolatban??
bassza meg, most láttam hogy amit tegnap beírtam szelót - Arsenal és Atl. Madrid gyõzelem -, nem tettem meg<#ijedt>#ijedt><#falbav>#falbav>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
50.000 Ft kezdõtõkére 1 hét alatt jött majdnem 150.000 Ft tisztán. Úgyhogy tudod mit? Legyen igazatok...
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
KEZDÕÕÕDIK 😊