Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
inkább mix kéne haver

w77d
inkább 1-2 óra

LOL 2:0-ás hendivel elbuktam 2 szelón a manchester city-n
<#kocsog>

fotográfik kolomp edisön :D

koder
Mi történt már megint? Ellopták a kocsidat vagy ma nagyot buktál?:d

ugyfelszolgalat de en azt mondom,hogy 1.6 a minimum szorzó! (volt rá példa h nem volt irva ez de én rákérdeztem és hát ott megmondták h igen 1.6 a min. szorzó!
a befizetett összeget nem veheted ki mig nem forgattad mg a bónuszt ugytudom de ez viszont nem 100% (csak 90%) - várj hátha más tud okosabbat!
Félrevezetni meg nem szeretnélek!

weed.: én mindjárt megnézem akkor a kedvedért a holnapi napot!(elsõ körben b2re 2.5 over! de a szorzó hol kéne? neten vagy tippmixen?
de holnap meddig írjam be a tippeket? 4-5 óra?
balintka
Sziasztok! Kerestem a FAQ-ban a kérdésemre a választ, de nem találtam így titeket kérdeznélek. Sportingbeten van az új tag búnusz elolvastam 15 feltételt, viszont egy dolog nem világos. Ha egyszer megforgatom a befizetésem, itt nem írnak szorzó minimumot, tehát lehet teszem azt 1.01 is? A másik hogy ezután meg kell forgatni 3x 1,5 szorzójú fogadásokon a bónuszt . A bónusz forgatása elõtt levehetem a számláról a befizetett összeget? Elõre is köszönöm a válaszokat!

w77d
hát én holnap szeretnék feltolni egy fél életet hogy minél hamarabb meglegyen a tervezett összeg

WuFraZselic
hétfõ estére tuti? 😄 ugyanmár 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

meddig kellenek a tippek?
WuFraZselic
ez így igaz, de mindegyikbõl lehet "ihletet" meríteni 😊 pl Hansen-féle hihetetlen agresszió elég kifizetõdõ cash gameben 😊 fõleg online

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
Gyerekek segítség kéne!!! kérlek mondjatok nekem holnapra valami tutit!!! olyan 3-as szorzót akarnék összeszedni de nem akarok bukni, mert az naggyon fájna.... szóval pls help és komolyság!!!!

Shep
Jók azok a pókeres könyvek csak mióta azok megíródtak a játék teljesen átalakult azokkal a technikákkal amik azokban szerepelnek ma már igen nehéz nyerõnek lenni, persze kiindulási alapnak jók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszi. amit a legszívesebben elolvasnék az Cash game I-II. kötet (Harrington). viszont ennek elég borsos ára van, így ezt a legvégére hagyom, de mindenképp beszerzem majd 😊
nah off vége 😄 (azért még Matt véleményére is kíváncsi vagyok 😉)

cesc fábregas

Egyelõre nagyon boldog vagyok! 😄😄

Most jöttem haza, és azt "kell" látnom h megvan a:
Osasuna gól 1.25
Maritimo gól 1.22
Stuttgart DNB 1.31
Vitesse gól 1.30
<#eljen><#eljen>
Na még Bruges x2, és A. Madrid gól <#worship>
WuFraZselic
nem rossz kezdetnek 😊 Doyle Brunson - Super System 1/2 is hasznos. valamint ami szerintem kihagyhatatlan, az Gus Hansen - Nyílt lapokkal címû könyve. meg pl Harrington on Hold'em - Versenystratégia I / II

Felteszem itt, remélem a házigazda elnézi nekem, hogy nem spoilerbe írtam 😛
Szóval annyi lenne a kérdésem, hogy mely póker könyveket ajánljátok, amikbõl sok hasznos dolgot lehet tanulni. Az alapokkal nagyjából tisztában vagyok. Én arra gondoltam, hogy elõször a "Póker kis zöld, kék illetve fekete könyvét" olvasnám el. Szerintetek? 😄

cesc fábregas

WuFraZselic
tedd fel itt, hátha én is tudok segíteni

Matt lenne egy pókerrel kapcsolatos kérdésem, feltehetem neked privátba vagy esetleg itt spoilerbe?

cesc fábregas

kraawz
bet365, múltkor mutattam pont.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ez a "kapott gól nélkül" melyik irodában van? Egyikben sem láttam még.

REAL MADRID

de kíváncsi lennék mennyivel raktad meg a kobmit illetve a single szelót...
Shep
Liverpool v Blackburn
(Kapott gól nélkül) Blackburn - nem 1.14
Man City v Arsenal
(Kapott gól nélkül) Man City - nem 1.33
össz: 1,52

Man City v Arsenal
(Játékidõ eredménye) Arsenal 3.00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
és köszi, nem kell megmagyarázni, hogy a legszigorúbb bíró vezette a meccset és még csak a 30. perc volt, mikor megtetted 2 sárgánál...

kraawz
89000et feltenni sárgalapokra<#buck>

ForRedGlory
Felejts el, és mindkettõnk élete egyszerûbb lesz, köszi <#idiota>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Na ma is jött bónusszal együtt 34.000 Ft <#wave>
<#beka2>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Shep
Vagyis az alaptétedet megnégyszerezted, erre elég sokan képesek itt is, úgyhogy nem kell az arcoskodás. 😊

Shep
Mondtam én 😊

kraawz
még jó, hogy éreztem valahol 😊

Simán raktam Real-Barca-Chelsea kombót, Lyon volt a 4. , végül õket csak DNBvel mertem. Nyertes szeló, így viszont csak 6500 körül hoz 😊

Matthew Prosac
lyon 😄 na ez teljesítmény 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szomferi
Bendtner szépen bevágta, 0-3 az Arsenalnak <#taps>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kraawz
Ha az Inter és az Anderlecht nyer, akkor rohadt jó napom van. Ha egyikõjük sem kap ki, akkor meg elég jó<#wink>

Inter + Villareal mit mûvel ma??? 😄 Elég jó kis odds van a kettõre 3,38, dehát... 😄

kraawz
gondolkodtam ma a PSG-n és a Dortmundon, de érzésbõl letettem róluk. Jól tettem😊

Van egy 5/4 fun szeló is mára, arról már elment a Zenit gyõzelem (1-3ról elqrni...), de a többi még simán jó lehet.

kraawz
az igazi az lenne, ha nyernének, de az x-el is nyerõ lennék 😊

szomferi
nem mondod?? 😮
mi ütött beléjük 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nocsak,Nocsak..vezet a Bröndby 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ATL Falcons - CIN Bengals

1,48
1,48

Meccs eredmény : ATL Falcons
CHI Bears - WAS Redskins

1,55
1,55

Meccs eredmény : CHI Bears

Valaki vélemény amerikai focival kapcsolatban??
szomferi
szééép Arsenal, szép

bassza meg, most láttam hogy amit tegnap beírtam szelót - Arsenal és Atl. Madrid gyõzelem -, nem tettem meg<#ijedt><#falbav>

w77d
pedig ez csak szimpla különbség. ha lezsírozták volna, akkor ilyen 3-0 körül lenne életszerû

koder
Persze,egy feyenoord elnöknek nincs jobb dolga mint tippmixezni és pár ezer eurot nyerni ami neki a napi fizetése...vagy esetleg órai fizetése.

bakkerman
hehe,PSV-Feyenoordon szépet kaszálhatott az Feyenoord elnöke/tulaja 😊 két ilyen csapat közt vicc ez a 10 gól,érte a tippmix ott kinnt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dragon11
Remélem megfordítják, mert sokaknak kell az a meccs.. de látod, én ezért nem teszek franciára, fõleg nem a Lyonra..

ForRedGlory
Szakadj már le a témáról <#merges3>
50.000 Ft kezdõtõkére 1 hét alatt jött majdnem 150.000 Ft tisztán. Úgyhogy tudod mit? Legyen igazatok...

Matthew Prosac
huhh de jó hogy kimaradt ez az Arsenal tizenegyes!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
krwaaz-nak ez rossz hír de majd egyenlít a Lyon

Matthew Prosac
Arles - Lyon 1-0
KEZDÕÕÕDIK 😊

Shep
Hát lesz itt még piros ha így folytatják.

Shep
Te meg ne jajgass már mindenért, mint a tudod kik! (most olvastam el úgyhogy ...)