Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Valencia - Zaragoza. Várjunk még azzal az elsõ gyõzelemmel.."
hát én látok benne potenciált...
bajnokin a betissel hazai pályán 0-0ra volt képes a zaragoza majd kupában idegenben verte 1-0ra!
valencia ugye multkor meglepetésre kikapott -> mivan ha egy gödörbe került? (szóval nálam nem lehetetlen a vendég gyõzelem

"Newcastle - Sunderland. Hazai szorzó 2,1x."
hát igen ezzel egyetértek hiszen a newcastle ha jobban összpontosít akkor akár el is verhette volna az arsenalt! szó mi szó nem volt 4 gólós különbség a két csapat tudása alapján!

MU-Spurs -el egyetértünk 😄 ott én is vendég sikert várok, de mindenképpen egy max ikszet, tehát a mu sikert én kizárom! (vagyis ha hernandezbe nem botlik bele a labda a 90.percben 😄DD

mainztól én várom az ikszet de nagyon! Múltkor vártam a leverkusen ellen, de sztem most jönni fog! 1-1et tippelnék oda

freiburg meg ma játszik, én ma várom az ikszet de hát ezt már én indokoltam.
szóval jó kis tippsorod van, valószínû ahol az ember hazait vár oda vagy 1Xet rakok vagy hazai gólra! (de utóbbiban valahogy nincs szerencsém 😞
Shep
A te blogodba pl. nem lehet betenni egy sg fórumot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a gond ,hogy az ember alapvetõen kényelmes és ha megszokott valamit akkor arról nehezen vált. Itt is ez van ezt szoktuk meg ezért ide járunk. A másik meg, hogy a blogodnál nem olyan jó a fórum. Viszont lehet ,hogy érdemes lenne összedobni egy full egyszerû dizájnnal rendelkezõ oldalt feltolnánk valami ingyenes tárhelyre és lenne rajta egy SG fórummotor hogy a kényelem meglegyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
lassan nekilátok a hétvégi tippek bejegyzésnek 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

én pl. szívesen nézek szelvényeket, fõleg ha valaki eltalál 5-6 meccset! illetve tippmix szelvényt mutat bárki is nekem az tetszik...
de igen az kéne h elõre írják be a meccseket az emberkék és hát picit indokolni kéne , ki mire miért tesz... (csak az a gond,hogy vannak olyan emberek akik az indokokat csak fikázzák , közben õ maguk meg nem is tudnak jobbal elõállni adott mérkõzéssel kapcsolatban!

na most meg nekilátok és elolvasom a blogot (matt blogját)<#nezze>
(gyors ránézésre rohadt jó lett a hétvégi "kínálat")
Matthew Prosac
erre próbáltam "válaszolni" azzal, hogy nyitottam egy blogot. gondoltam hogy majd átjönnek oda azok, akiknek elege van már ebbõl (nem vagy egyedül), de hát tévedni emberi dolog 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Fogjátok rám, elviszem a balhét 😊

w77d
igazság szerint már régebben kezdõdött a rohadás... onnantól mondhatjuk, hogy elkezdett romlani, hogy a csak nyertes szelvények megjelentek elõzmény nélkül. Ennek a topicnak pont az lenne a lényege hogy segítsük egymást és szarni kéne arra kinek mi jött. Ha elõre nincs beírva a szelvény, utólag már a halál sem kíváncsi rá...

Shep
Mert, mintha lett volna bármikor is fölötte 😊

Igy vegigporgetve nehany nap esemenyeit azt kell mondanim ennek a topicnak a szinvonala a beka segge ala csuszott 😞

REAL MADRID

Shep
És ott a második Rubin gól!!!

Shep
Na nem mintha én sokat játszottam volna, ilyen ingyen pénzeket szoktam elpörgetni a semmibe 😊

Matthew Prosac
soha életemben nem ruletteztem. még kaszinóban sem voltam 😉

Shep
Pedig hát a ruletten is odd meg even van 😊

Matthew Prosac
az jó, mert azt a meccset én is kinéztem magamnak párosra.
további nagy esélyes páros meccsek a hétvégére:
Bruges-Liege, Genclerbirligi-Manisaspor, Ergotelis-PAOK.
De még keresek tovább 😉

aha,bár ezt a kettõt én is keverem 😄
Matthew Prosac
oké, az even kifejezést eddig csak úgy ismertem, mint "egyenlõ" 😊

even páros odd páratlan

szomferi
na hallod ezt én se tudom 😄
sose tudtam hogy mi ez az even meg odd

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Matthew Prosac
a Frankfurt meccsre ez párost akar jelenteni ? 😄

szomferi
szerintem a Genoa nyer, vagy X lesz mint tavaly 😄
bár akkor az Internél voltak

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én ezekkel szállok ma harcba 😄

szomferi
116 Benfica - Pacos Ferreira H 1.20
110 Bohemians - Dundalk H 1.30
90 Altach - FC Lustenau H 1.40
79 Videoton - Honvéd H 1.34
83 Bayern München - Freiburg H 1.27

Eredõ odds: 3.71673
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3715 Ft

majd kiderül

lolmár
ossasuna miatt idegeskedtem , aztán most nézem h a sociedad is 2-0ról leadta és 2-3 lett a végeredmény 😄DD
bazzz komolyan lehet roszabb élmény lett volna ha jön az ossasuna mert akkor én már elkönyveltem volna a sociedad gyõzelmet XD

"éjjelre.:
Atletico GO - Ceará X
Sao Paulo - Atletico-PR V
Fluminense - Gremio H"

hehh most nézem éjjelre amit beírtam tippeket ,abból 2 jött is 😄
Mai tippek:

Boulougne gól 1.25
Bielefeld gól 1.30
Istres gól 1.42
Charleroi gól 1.33
GKS Belchatow gól 1.30
Huelva gól 1.45

Ebbõl lehet mind jön, ha 1 elmegy az reális, ha 2 az nagy meglepi.
Ez a kiegészítés.
Teljesen egyetértek. Smile használat nem nehéz feladat.
A másik,meg az aki pénzért árul ilyen oldalakon tuti tippeket,na az a gusztustalan.Gondolod az is tud valamit?Mert ha tudna nem kéne árulni a tippeket.Szóval aki ilyen emberhez fordul a tutihoz annak gratulálok,fizessen csak.De szolok elõre,ne tedd fel a pénzed mások tippjeire,fõleg ha pénzért árulja.Jó tanács.
én is komolynak vettem 😊
ha poénból írsz valamit akkor egy smile-t tegyél oda !
egy ilyet pl. -> 😄
vagy bármi smile jó ami arra utalhat amire...
(de megfigyeltem h ujabban nekem nem is válaszolsz , de nem értem miért?
volt h te idegesítettél fel engem aztán mégse tartottam haragot, vagy mattel összetüztél akkor õ se ,erre te meg haragtartó vagy 😄 mind1 végülis megvagyok nélküled csak akkor szólj h nem szólsz hozzám és megprobálok én is így cselekedni!
Nem akarok veled vitatkozni,de nem értek veled egyet.Aki ebbõl akar megélni ahhoz nagyon sok minden kell.Nem nagy tét.Ráadásul egy 10 éves kisgyerek is feltesz ekkora nagy oddsra ennyi pénzt.
tökéletesen csinálja, csak sajna nem látom a bukó szelvényeit

ha valaki ebbõl akar megélni, akkor így kell csinálni és ezt nem benyalásból mondom

fotográfik kolomp edisön :D

egyetértek, utólag megkérdezni nagyon gyermeteg és totál oktalan dolog
elõtte lehetne róla értekezni, de utólag már tökmindegy
mellesleg hogy válasz is legyen:

Van Bommel, Robben, Ribéry, Klose nem lesz a meccsen, szerintem X-es a Bayern

fotográfik kolomp edisön :D

Hát igen,sok kis nemis tudom,hobbi fogado még isteniti is mert nagy téttel nyer pár ezret.Majd ha 1 milliot feltesz egymeccsre szoljatok.
Shep
Szevasz, poén volt nem sértés! Kész ez a topic. Itt mindenki azt hiszi ,hogy minden egyes mondat ellene irányuló támadás? Egyébként ennek nem sok értelme van. Megraksz egy szelvényt és kérdezed, hogy na milyen? Ha a megrakás elõtt kérdezed annak van értelme, ha meg attól félsz, hogy más véleménye tévútra visz akkor nem mindegy, hogy mit gondol?

München az egyik kedvenc csapatom de a támadójátékuk mostanában... A nagyecsedi gimnázium B csapatáéval vetekszik

buldozer99
attól még lehet véleményed róla-.- szevasz.

Forca Barca

Shep
Ha már megtetted akkor mindegy mit mondunk nem?

buldozer99
104 Zwolle - Almere City H 1.20
66 Salzburg - Linz H 1.36
83 Bayern München - Freiburg H 1.27
86 FC Vienna - Hartberg H 1.78
Eredõ odds: 3.68930

én egy ilyet tettem ma. szerintetek?😊

Forca Barca

Sziasztok,tudnátok ajánlaniegy online fogadoirodát?most a sportingbetet figyelem éskezdö 10ezer bonusz is van.
csipa11
tudom, hogy SOK(K) de úgy érzem jönni fog 😊

*bocs a nagy képért de nem enged linket beszúrni

Egyébként Benfica, Zwolle néztem még ki mára.

Én meg akartam, csak tippmixen mellé kellene tenni még négyet.... 😄

Mai tippek(nem az összes):

Boulougne gól 1.25
Bielefeld gól 1.30
Istres gól 1.42
Charleroi gól 1.33
GKS Belchatow gól 1.30

Ebbõl lehet mind jön, ha 1 elmegy az reális, ha 2 az nagy meglepi.
koder
Nem tudok megjegyezni 4 külön fajta betût amiben még csak összefüggés sincs xD.

😄 <#eljen> az interes csávo meg fsgh 😊

koder
1.2.3-as pont nem igaz.A többi igen,kivéve az hogy a interes csávó,ferrari,meg vpörsi is nagyban játszik néha...mondjuk az igaz h nem feltétlen napi szinten.

Debrecent ma meg mernétek rakni? ( annak ellenére h magyarokra nem rakunk?)

Chelsea
Bréma
Roma

Gyõzelem

2,8 ért korrektnek érzem

Shep
1:50 Newmarket – Win Dogs May Bark @ Guaranteed Price (19.00) 3@1/5 Won

Speciel, én is szívesebben játszanék 50ezerrel mint 500-zal,de ilyenek a
lehetõségeim per/pill.Attól függetlenül, én örülök ha bármelyikünk nyer,
és nem zavar a nyerõ szelvénye,örülök neki hogy sikert ért el
<#taps><#awink>
hát matt meg shep se "apropénzböl" játszik szerintem bár ford red gloryhoz képest igen...és 50k-t meg miért ne lehetne 1.15re rakni nemértem 1.06 annyival biztosabb? D inkább kockáztatok 50kt egy jo kis meccsre barca pl(1.20-1.35ig) amiröl van fogalmam mint hogy olyanra rakjak aminek nincs de 1.04es szorzoja van és találjak ebböl 8-9et mire ottvagyok az 1.20-as oddsnál...szerintem ez kockázatosabb de izlések és pofonok...és szerintem itt nemszoktak egymásnak nyalni az emberek kivéve most 1-2 ember ford-nak lol...és igen lezárhatjuk...