Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én látok benne potenciált...
bajnokin a betissel hazai pályán 0-0ra volt képes a zaragoza majd kupában idegenben verte 1-0ra!
valencia ugye multkor meglepetésre kikapott -> mivan ha egy gödörbe került? (szóval nálam nem lehetetlen a vendég gyõzelem
"Newcastle - Sunderland. Hazai szorzó 2,1x."
hát igen ezzel egyetértek hiszen a newcastle ha jobban összpontosít akkor akár el is verhette volna az arsenalt! szó mi szó nem volt 4 gólós különbség a két csapat tudása alapján!
MU-Spurs -el egyetértünk 😄 ott én is vendég sikert várok, de mindenképpen egy max ikszet, tehát a mu sikert én kizárom! (vagyis ha hernandezbe nem botlik bele a labda a 90.percben 😄DD
mainztól én várom az ikszet de nagyon! Múltkor vártam a leverkusen ellen, de sztem most jönni fog! 1-1et tippelnék oda
freiburg meg ma játszik, én ma várom az ikszet de hát ezt már én indokoltam.
szóval jó kis tippsorod van, valószínû ahol az ember hazait vár oda vagy 1Xet rakok vagy hazai gólra! (de utóbbiban valahogy nincs szerencsém 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de igen az kéne h elõre írják be a meccseket az emberkék és hát picit indokolni kéne , ki mire miért tesz... (csak az a gond,hogy vannak olyan emberek akik az indokokat csak fikázzák , közben õ maguk meg nem is tudnak jobbal elõállni adott mérkõzéssel kapcsolatban!
na most meg nekilátok és elolvasom a blogot (matt blogját)<#nezze>#nezze>
(gyors ránézésre rohadt jó lett a hétvégi "kínálat")
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
további nagy esélyes páros meccsek a hétvégére:
Bruges-Liege, Genclerbirligi-Manisaspor, Ergotelis-PAOK.
De még keresek tovább 😉
sose tudtam hogy mi ez az even meg odd
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
bár akkor az Internél voltak
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

110 Bohemians - Dundalk H 1.30
90 Altach - FC Lustenau H 1.40
79 Videoton - Honvéd H 1.34
83 Bayern München - Freiburg H 1.27
Eredõ odds: 3.71673
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3715 Ft
majd kiderül
ossasuna miatt idegeskedtem , aztán most nézem h a sociedad is 2-0ról leadta és 2-3 lett a végeredmény 😄DD
bazzz komolyan lehet roszabb élmény lett volna ha jön az ossasuna mert akkor én már elkönyveltem volna a sociedad gyõzelmet XD
"éjjelre.:
Atletico GO - Ceará X
Sao Paulo - Atletico-PR V
Fluminense - Gremio H"
hehh most nézem éjjelre amit beírtam tippeket ,abból 2 jött is 😄
Boulougne gól 1.25
Bielefeld gól 1.30
Istres gól 1.42
Charleroi gól 1.33
GKS Belchatow gól 1.30
Huelva gól 1.45
Ebbõl lehet mind jön, ha 1 elmegy az reális, ha 2 az nagy meglepi.
Ez a kiegészítés.
ha poénból írsz valamit akkor egy smile-t tegyél oda !
egy ilyet pl. -> 😄
vagy bármi smile jó ami arra utalhat amire...
(de megfigyeltem h ujabban nekem nem is válaszolsz , de nem értem miért?
volt h te idegesítettél fel engem aztán mégse tartottam haragot, vagy mattel összetüztél akkor õ se ,erre te meg haragtartó vagy 😄 mind1 végülis megvagyok nélküled csak akkor szólj h nem szólsz hozzám és megprobálok én is így cselekedni!
ha valaki ebbõl akar megélni, akkor így kell csinálni és ezt nem benyalásból mondom
fotográfik kolomp edisön :D
elõtte lehetne róla értekezni, de utólag már tökmindegy
mellesleg hogy válasz is legyen:
Van Bommel, Robben, Ribéry, Klose nem lesz a meccsen, szerintem X-es a Bayern
fotográfik kolomp edisön :D
66 Salzburg - Linz H 1.36
83 Bayern München - Freiburg H 1.27
86 FC Vienna - Hartberg H 1.78
Eredõ odds: 3.68930
én egy ilyet tettem ma. szerintetek?😊
Forca Barca
Boulougne gól 1.25
Bielefeld gól 1.30
Istres gól 1.42
Charleroi gól 1.33
GKS Belchatow gól 1.30
Ebbõl lehet mind jön, ha 1 elmegy az reális, ha 2 az nagy meglepi.
Debrecent ma meg mernétek rakni? ( annak ellenére h magyarokra nem rakunk?)
Bréma
Roma
Gyõzelem
2,8 ért korrektnek érzem
lehetõségeim per/pill.Attól függetlenül, én örülök ha bármelyikünk nyer,
és nem zavar a nyerõ szelvénye,örülök neki hogy sikert ért el
<#taps>#taps><#awink>#awink>