Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
24' Bray Wanderers 1 - 0 Shamrock
hopp, ez érdekes 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lollll
bray vezet igy jelenleg a bohemians a bajnok!
Figyelj,ha reménytelennek éreztem volna nem teszem bele a mixembe,most sok minden a Honvéd mellett szólt<#hamm>
híjjj messze még a vége 😄

fotográfik kolomp edisön :D

koder
Neved alapján nem csodálom XD

Matthew Prosac
Bohemians Dublin 1 - 0 Dundalk <#eljen>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vidi-KISPEST vendéggyõzelem megvan 7.15-ért<#worship>
létezik BWIN GADGET win7-re?

drogheda gól is pipa
na huelva remélem nem cseszik ki velem és 1 gólt fog találni...

szerk.: genoa és huelva gól kell ,erre nem raktam hazai gólt 😞

Dinamo Bucuresti v Gaz Metan Medias
3,5 gól fölött
1.40
Huelva v Celta Vigo
Féidõ 0,5 gól fölött
1.533
Genoa v Inter
Féidõ 0,5 gól fölött
1.70

Tét.: 500 HUF
Lehetséges nyeremény 1.825 HUF
no freiburg lõjje az elsõ gólt 😄
Azt én is eltaláltam, kombiban azzal, hogy David Villa gólkirály lesz. 😄

Megnyertem a kombit, mert gólkirály lett még ha megosztva is (a kupát pedig az kapta akinek a legtöbb assistja volt).

Szerintetek holnapra a Brest - St. Etienne D-be jó lenne??
Mert én nagyon X-re tenném..
Del Bosque
Jól tette, aki nem fogadott a Videoton-ra, az az eredmény elég csúnya. Én már régebben megfogadtam, hogy nem teszek magyar bajnokikra, mert nem értek hozzá.
Nekem a VB elõtt sikerült megtippelnem, hogy a spanyolok fogják nyerni, 20 ezret tettem rájuk összesen, és 100 ezret nyertem. Csináltam egy screenshot-ot is:

Viva Espa&#241;a!

koder
Na hajrá bajorok.

koder
Videotont majdnem ráraktam a szelómra 1X-be 1.05ért xD

tmp
nah az összes szelóm elúszott. köszi ViktorFC

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Shep
Na a románok meg is csinálták az over 2,5-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Videoton gól rendel

bursaspor gól is pipa!
na még meglehet a fordítás...
rooney8
leírnád még egyszer? 😄 valahogy lemaradtam róla, de viszont érdekelne :$

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
látod Dean, ezért kell párosra kell rakni azokat a meccseket, ahova döntetlent szagolsz 😊 legalább van egy menekülõút 😄

sportingbeten mikor bepirosulnak a mezõk akkor reménykedek 😄 (88.percben ez megtörtént na mondom mivan? gól? (akkor kiirták h szöglet a vendégeknek 😄
most meg ugye gól, szal picit máknak érzem ,de a lényeg h jött!
Matthew Prosac
Frankfurt 2-0 😄DDDDDDDDDD

és 2-0 😄DDDDDDD ohjeeeeeeeeeeeeeeeeee
Shep
Nem azért változik de errõl már nem 1x beszéltem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja igen, egy észrevétel: a meccsek elõtt nem sokkal rohadtul megváltoznak az occ-ok az online irodáknál! Nyilván így is befolyásolják a fogadókat...

Bayern X-et én még 5x szorzóval tettem meg ma reggel.

plzen-teplice 3-0
-> mondom 4.gól teplice lesz és jön a 3-0 után 3-1 😄
nem mertem megrakni , a 3.5 overre meg csak 1.35os szorzó volt

rumkola.: hát én sztem mindjart rakok egy 500ast a döntetlenre (2500 jöhet)

de nekem most egy gól kéne a frankfurt meccsen de izibe!
Akkor a tippjeim és az indoklások, legközelebb korábban fogom leírni, hogy lehessen rajta vitázni, tök jó lenne, ha más is így tenne:

Bayern-Freiburg X
Bayernben rengeteg a hiányzó, de ami még durvább: a Freiburg Május óta (16meccs)!!! nem játszott döntetlent!

Genoa-Inter X
Igazából annyi az indokom, hogy össze-vissza eredményeik vannak, nem tudtam dönteni. Inter erõsebb nyilván, de Genoa viszont otthon van.

Recreativo-Celta Vigo 1
Recre 10!! meccs óta nyeretlen, itt az ideje, ráadásul otthon vannak, a Celta az utóbbi 8 meccsébõl 6-ot nyert és 2 döntetlenje van, itt az ideje hogy kikapjanak.

NAGYON szeretném, ha ez így mehetne mindenkitõl, szépen indokolva.

Forza Italia
Bielefeld gól meg is van

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ya jóóó , most nézem az ikszet nem is raktam meg csak a páros gólszámot..
fürt meg fordítson? esély van rá!

bursaspor fener 0-1
no itt se lesz hazai siker 😞 hazai gól viszont jöhetne
Matthew Prosac
vagy nyerjen 2-0-ra 😄

fürth 1-2 😞
frankfurt legalább ikszeljen már le :S
Effe88
istres
sorry

Effe88
mára egyébként
clermont h gól
nimes h gól
ister h gól
mvv h gól
ezeket érzem ma elég biztosra

Effe88
Jó ötlet lenne szerintem!!!

tmp
Videoton streamet tud valaki?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

koder
<#wave>

hát a bannlistel meglehet oldani 😄
PM-ment :S küldés után jutott eszembe h köszönés elmaradt ,bocs
Shep
Hát akkor ugyanarról beszélünk 😊

koder
Miért nem jó így ahogy most van?
Shep-en meg Red-en kívül szinte mindenki meg szokta osztani a véleményét..kivéve mikor túl nagy a tét és akkor inkább hallgat😊.
De én is pl ma érdeklõdtem a benfica over 1.5 felõl /debrecen-re is rákérdeztem.Ebbõl ki lehet következtetni hogy mire raktam.

Matthew Prosac
itt nem veled és nem ezzel van a baj. ha minden egyes értelmetlen vitatkozást törölni akarnánk, akkor oldalakat kellene semmissé tenni. az meg embertelen meló, hogy mindig itt õrködjön és takarítson az ember. egy saját fórumon legalább csak azok szólhatnának hozzá, akinek meg van engedve. ott még talán rendet sem kellene tartani, menne minden magától problémamentesen. értelmes emberek között legalábbis így szokott történni

közben Fürth gól már meg is van! (bár a gyõzlem veszélyben hisz 1-1 az állás 😞 de remélem sikerül fordítani!
de mondom ha akarsz legyél hg vagy ha kell odaadom a jelszavam (persze akkor módosítom vmi olyanra) azt amikor te vagy itt akkor törölheted a faszságokat ha ezen múlik...!
Matthew Prosac
töröltem szinte mindent, de amúgy ez volt az a saját fórum, amit egyszer elindítottam

Latom ugyanarra gondoltunk 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
ennek ugybár ilyen elõnyei vannak (avagy ezeket tudja bepipálni az admin)

Csak regisztrált felhasználó nyithat új témát
Csak regisztrált, témanyitási joggal rendelkezõ felhasználó nyithat új témát
Csak regisztrált felhasználó szólhat hozzá
A fórumokat csak regisztrált, bejelentkezett felhasználó olvashatja
Új felhasználó regisztrálásának tiltása
Felhasználó-regisztráció adminisztrátori jóváhagyással
(Ha egy felhasználó regisztrál, mindaddig nem lesz aktív a regisztrációja,
míg a regisztrációt az admin jóvá nem hagyja)

Vagy egy saját fórum nyitása amit csak korlátozott ember ér el.
Pl. barki olvashatja (vagy nem <#vigyor1>), de csak azok irhatnak akik regelve vannak. Illetve regisztracio is csak azoknak lehetseges akinek visszaigazol az admin.

REAL MADRID

<#worship>
bazz ennek örülök ,mert nagyon kéne vmit nyerni hétvégén,hogy tudjak venni egy gumiabroncsot 😊

de mostmár akkor ha vmi überbaromság megy akkor folyamatban törlök a fenébe... (FRG ügye is kilett tárgyalva , szóval vmi "nagy" "újonc" nem hiszem h jönni fog 😄
Matthew Prosac
Van még egy megoldás, én azt már 2 éve megpróbáltam elindítani, de ott sem volt túl nagy érdeklõdés. Egy SG saját fórumról van szó. Pill és megmutatom.

Matthew Prosac
persze, sajnos nem olyan jó a fórum. ezt adom.
az ötletet is amúgy <#eljen>