Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hopp, ez érdekes 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
bray vezet igy jelenleg a bohemians a bajnok!
fotográfik kolomp edisön :D
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
na huelva remélem nem cseszik ki velem és 1 gólt fog találni...
szerk.: genoa és huelva gól kell ,erre nem raktam hazai gólt 😞
Dinamo Bucuresti v Gaz Metan Medias
3,5 gól fölött
1.40
Huelva v Celta Vigo
Féidõ 0,5 gól fölött
1.533
Genoa v Inter
Féidõ 0,5 gól fölött
1.70
Tét.: 500 HUF
Lehetséges nyeremény 1.825 HUF
Megnyertem a kombit, mert gólkirály lett még ha megosztva is (a kupát pedig az kapta akinek a legtöbb assistja volt).
Mert én nagyon X-re tenném..
Nekem a VB elõtt sikerült megtippelnem, hogy a spanyolok fogják nyerni, 20 ezret tettem rájuk összesen, és 100 ezret nyertem. Csináltam egy screenshot-ot is:

Viva España!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na még meglehet a fordítás...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
most meg ugye gól, szal picit máknak érzem ,de a lényeg h jött!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bayern X-et én még 5x szorzóval tettem meg ma reggel.
-> mondom 4.gól teplice lesz és jön a 3-0 után 3-1 😄
nem mertem megrakni , a 3.5 overre meg csak 1.35os szorzó volt
rumkola.: hát én sztem mindjart rakok egy 500ast a döntetlenre (2500 jöhet)
de nekem most egy gól kéne a frankfurt meccsen de izibe!
Bayern-Freiburg X
Bayernben rengeteg a hiányzó, de ami még durvább: a Freiburg Május óta (16meccs)!!! nem játszott döntetlent!
Genoa-Inter X
Igazából annyi az indokom, hogy össze-vissza eredményeik vannak, nem tudtam dönteni. Inter erõsebb nyilván, de Genoa viszont otthon van.
Recreativo-Celta Vigo 1
Recre 10!! meccs óta nyeretlen, itt az ideje, ráadásul otthon vannak, a Celta az utóbbi 8 meccsébõl 6-ot nyert és 2 döntetlenje van, itt az ideje hogy kikapjanak.
NAGYON szeretném, ha ez így mehetne mindenkitõl, szépen indokolva.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
fürt meg fordítson? esély van rá!
bursaspor fener 0-1
no itt se lesz hazai siker 😞 hazai gól viszont jöhetne
frankfurt legalább ikszeljen már le :S
PM-ment :S küldés után jutott eszembe h köszönés elmaradt ,bocs
Shep-en meg Red-en kívül szinte mindenki meg szokta osztani a véleményét..kivéve mikor túl nagy a tét és akkor inkább hallgat😊.
De én is pl ma érdeklõdtem a benfica over 1.5 felõl /debrecen-re is rákérdeztem.Ebbõl ki lehet következtetni hogy mire raktam.
REAL MADRID
Csak regisztrált felhasználó nyithat új témát
Csak regisztrált, témanyitási joggal rendelkezõ felhasználó nyithat új témát
Csak regisztrált felhasználó szólhat hozzá
A fórumokat csak regisztrált, bejelentkezett felhasználó olvashatja
Új felhasználó regisztrálásának tiltása
Felhasználó-regisztráció adminisztrátori jóváhagyással
(Ha egy felhasználó regisztrál, mindaddig nem lesz aktív a regisztrációja,
míg a regisztrációt az admin jóvá nem hagyja)
Pl. barki olvashatja (vagy nem <#vigyor1>#vigyor1>), de csak azok irhatnak akik regelve vannak. Illetve regisztracio is csak azoknak lehetseges akinek visszaigazol az admin.
REAL MADRID
bazz ennek örülök ,mert nagyon kéne vmit nyerni hétvégén,hogy tudjak venni egy gumiabroncsot 😊
de mostmár akkor ha vmi überbaromság megy akkor folyamatban törlök a fenébe... (FRG ügye is kilett tárgyalva , szóval vmi "nagy" "újonc" nem hiszem h jönni fog 😄