Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval mit érne, ha a srác elõre beírna egy tuti 1,25x oddszot? Tök jó lenne, mert az idejáró emberek 95% megrakhatná az ezresével és máris gazdagabb lenne 250 forinttal! Wow! Tehát mégegyszer (sokadszor):
1) Nem azzal van a baj, hogy cinikus és nagyarcú
2) Nem azzal van a baj, hogy nem írja be elõre a tippjeit
3) Nem azzal van a baj, hogy a vesztes szelvényeket nem látjuk
Azzal van a baj, itt senkinek* nincs ennyi pénze fogadni, így senki nem tud mit kezdeni ezekkel a képekkel és módszerrel. Lezárhatjuk a témát végre?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mondasz valamit...
Énse kockáztatnák ám pl 50kt 1.15X ért de lehet neki folyamatosan bevált módszer és csinálja...CB Sniper,meg demon meg shep ,matt ... ti is a nyereségért játszotok szerintem és jobban becsülek titeket mert ugymond aprópénzbõl elértek különbözõ összegeket de ez olyan mint a sex 😄 ki igy ki ugy 😄 kinek mekora kinek milyen 😛
Inkáb azon agyaljunk hogy mi lesz a hétvégén nem egy fitaforum ez😄 DE igaz rám nem figyel senki nincs a nevem melet jell nem irok be minden nap nem nyalok senkinek 😄 csak egy olvasó vagyok na mind1 😛 Továbi jó fogadást ZDR OBICAM...
azóta utálom az Intert 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
83 Bayern München - Freiburg H 1.27
85 Plzen - Teplice H 1.68
78 Debrecen - Kaposvár H 1.57
79 Videoton - Honvéd H 1.34
110 Bohemians - Dundalk H 1.30
116 Benfica - Pacos Ferreira H 1.20
66 Salzburg - Linz H 1.36
69 Jesenice - Alba Volán H 1.80
Eredõ odds: 17.14168
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 5145 Ft
A fogadás ára: 300 Ft
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Én örülök hogy beteszed a képeket,meg hogy nyersz és azért lehet tanulni ebõl.
Nem kell feltétlen birkának leni hogy mindig megrakd mások tippjét nemigaz?
Am énis mégcsak tanulom a tippeléseket de néha ha magamra halgatam volna többet nyerek,nemlesz mindig ott valaki hogy lemásold szerintem azért a tippmixbe idõt kell beleölni és szerencse is kell hozá.... Fõleg a mostani pénzért focizok idõszakban.
Bayern München - Freiburg H
Zwolle - Almere City H
Bohemians - Dundalk H
Benfica - Pacos Ferreira H
ODDS: 3.7
Megjátszott tét: 500ft
Várható Nyeremény: 1866ft
Légyszííí Írjatok Véleményt Mert Indulnék Megrakni???
fotográfik kolomp edisön :D
fotográfik kolomp edisön :D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Debreceni VSC – Kaposvári RFC
Háromesélyes fogadás
Tipp: Debreceni VSC 1.45
Bray Wanderers – Shamrock Rovers
Hány gólt szereznek?
Tipp: Több mint 1,5 1.18
Bohemians – Dundalk
Hány gólt szereznek?
Tipp: Több mint 1,5 1.22
Genoa – Inter
Háromesélyes fogadás
Tipp: Inter 1.90
FC Bayern München – Freiburg
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Bayern München 1.28
PSV Eindhoven – FC Twente
Hány gólt szereznek?
Tipp: Több mint 1,5 1.22
6.19össz odds
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Te ezeket megraktad??
Mert énis gondolkozok rajtuk!
Néztem szerintem csak a bayern necces😞
"Hazaiak utolsó 6 meccsükön 6 döntetlen 2-2-es gólarány azért nem gyenge..."
fogadoprtalon nézd meg! klikk
ha a 7. meccset hozzáveszed akkor 7 döntetlen és 3-3 gk 😄
egyébként valóban ha tippet ad és jön akkor lehet elismert és nem ugy h utolag rak be vki 1.25os szorzós képeket!
Matt.:
tavaly a b2 over az szivacs volt
az RKC döntetlent meg indokoltam már,de még1szer
tavaly 0 ikszet játszottak! Megfigyeltem ha egyik szezonban adott csapat kevés ikszet játszik akkor következõben jönni szoktak. nos rkc-nál nem faragatam be hiszem fele-fele arányban jött az iksz! amikor nem jött (pl. multkor almere ellen) ott vártam is h nem ikszelnek 😊
azt is mondtam még tavaly,hogy az RKC az elsõ 5 fordulóban minimum 2 döntetlent fog játszani! ha jól emlékszem 3 jött 😄
szóval nem mindig merem megjátszani de nálam alap hiszen ha mindig rakok a döntetlenre akkor nem fogok velük bukni! ez évben kb 12 döntetetlen várok!
Vidi-Kispest V 7.15
Bayern-Freiburg H 1.27
Boulogne-Reims H 1.9
Genoa-Inter V 2.09
Bursaspor-Fener D 3.00
108-as eredõ 😄
Hazaiak utolsó 6 meccsükön 6 döntetlen 2-2-es gólarány azért nem gyenge...
Épp ezért ez nálam ma hazai gyõzelem, csak úgy mint a Sedan-Vannes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
116 Benfica - Pacos Ferreira H 1.20
110 Bohemians - Dundalk H 1.30
Eredõ odds: 1.98120
Tét: 2100 Ft
Várható nyeremény: 4160 Ft
vélemény?
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Bayern 1X-be lehet mellérakom 1.06-ért😊
Benfica 1.20 X5.25 Pacos Ferreira 13.00
Over 1.5-re bwin-en 1.25-ös szorzó van,unibeten 1.22
+
A lényeg; Egy olyan statisztikát sem találtam ahol under 1.5-öt játszottak volna...sõt over 2.5 is simának TÛNIK.
081H FSV Frankfurt - Paderborn 1.98
128H Bremen - Nürnberg 1.49
162H Szpartak Moszkva - Rosztov 1.34
189H Zenit Szentpétervár - Alanyija Vlagyikavkaz 1.20
200H Aston Villa - Birmingham 1.79
207H Hoffenheim - Hannover 1.60
Eredõ odds:13.58
Ez egy 3napos mix,szerintem jó lehet,bár az elsõ necces,szerintetek?
elõtte nem irod be, csak jössz nagyolni hogy nyertél. a tippjeidet irjad, és ha jönnek, akkor a népnek le fog esni hogy komoly fogadó vagy, és fel fogják használni.
Faj, hogy beteszem? (csak a miheztartas vegett)
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Fogadjon most kockázat nélkül 5.000 Ft értékben! Ha október 30-ig fogadást tesz minimum 5.000 Ft (EUR 18.-, USD 24.-) értékben a Schalke - Bayern Leverkusen mérkõzésre és veszít, számláján egy 5.000 Ft-os (EUR 18.-, USD 24.-) ingyenes fogadást írunk jóvá (2010.11.01), melyet bármely fogadásra feltehet november 6-ig.
Használja ki ezt a nagyszerû lehetõséget és fogadjon a Schalke - Bayern Leverkusen mérkõzésre!
Szerintem én bepróbálom rá a Schalkét 2.45ért.
01110000 01110010 00110000
20K-->39K, szóval +9k a nap 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||