Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
hajrá
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
na igy iggen örülök 😄
no mivel azt hittem elbukom igy kéne egy gól a al akhdar meccsen :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
remélem azért az egyeníltés meglesz még félidõben 😄
AEL Limassol FC - En Paralimniou
Mindkét csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.88
Nantes - AC Troyes
Mindkét csapat szerez gólt? (Csak azért, mert külön V gólt nem lehet tenni Bwin-en 😞 )
Tipp: igen 1.95
Crotone - Reggina
Hány gólt szereznek?
Tipp: Kevesebb mint 3,5 1.20
;DD😄😄: 😊 de amugy én csak ilyenkor azszokott lenni hogy amikor 1 ilyen meccset játszanak egy nap és adja a tv az valahogy mindig egy uncsi 0-0 1-0ra szokott végzödni majd a kommentátor benyögi hát nem volt részünk tul sok izgalomban az elmult másfél orában köszönjük a figyelmet atletico madrid mallorca 0-0 😄:d D
madrid elég sok gólgazdag mecset szokott játszani meg a mallorca is szal vmi 4-5 gólt várok
mallorca tuti bevállal egyet
atleticonak hazai pályán illene gólt lõni de h 1-2 vagy 3-2 lesz azt már nemtudom xD
Atl. Madrid - Mallorca A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 1.88 / --- / 1.73 V
mallorca elég gólgazdag mérközéseket játszott utobbi alkalmakkor mondjuk..
Várhatóan KEI szerint 14:00 -tól lesz újra elérhetõ." Remélem 2-ig tényleg végeznek...<#miaz>#miaz>
Készülõdõm rám lassan
<#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>
vélemények? :o
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A Jordán meccs izgibb lesz sztem 😄
Honda - The Power of Dreams
crotone-reggina h gól
nantes-troyes h gól
oberhausen-herta h gól
annagennisi-etnikos h gók-mind 2cs.gól(h 6m.n.l.gólt de ezt a meccset nem találtam a bwin kínálatában pedig fel van tüntetve pl,eredmenyek.comon hogy ma lesz 14:00kor)
Én Japánt és Jordán 1X tettem. Japánt azért mert japán fan vagyok (logó..) Jordán meg sztem vagy nyer vagy X-el, amit láttam a csapatoktól..
Honda - The Power of Dreams
Mára valami tuti fogadható labdarúgás ?
Amiket én mára kinéztem azok a következök: (összes labdarúgás)
Jordánia - Sziría
Szaúd-Arábia -Japán
Nantes - Troyes
És az este csucspontja amire biztosan fogadok csak nemtudom még hogy 😊
Atlético Madrid -Mallorca
Tippek ? ti ezek közzül melyikre fogadnátok és mért ?
Köszi