Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers - Inverness CT H
Manchester City - Leicester H
Wolverhampton - Doncaster H
Vélemény/ellenvetés?
Next PC upgrade: 2022
Gyors összedobtam egy teniszt, mindjárt lesz, remélem jól kezdem a napot 😊
Honda - The Power of Dreams
Jordánia - Szíria 1X - 1.45
@2.18
Mehet kora délutánra?
"olyan esemény következett, ami emberemlékezet óta nem volt, Tom Brady az ellenfél egyik játékosát, David Harrist találta meg passzával (interception)."
"október 17. óta elsõ Brady rontás"
Ehhh 😄 Én nem nagyon követem az NFL-t, de ez elég dúrva, hogy október 17. óta....
Végül csak meglett, de elég necc volt ahogy nézem 😄 A negyedik negyed 14. percében lett TD, azzal lett 42 pont. És aztán 1 perc alatt valahogy összehoztak még1 TD 😄😄😄😄
Azt meg lehet simán bármelyik banktól, mert egyszerû banki utalásnak számít.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
anno 1987
Dean: szexuáljalak szájba, mondtam már hogy tedd be a streamek közé ezt 😄 --> stream
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
most ezzel is promlémám van, nem részletezem majd megpróbálom megoldani valahogy, de köszönöm :]
anno 1987
meg ne próbáld 😄
hozz létre egy MoneyBookers számlát, oda egybõl tudsz feltolni BÁRMILYEN bank kártyájával, ahol van 3 számjegyû bizt. azonosító
és expekten belül kiválasztod hogy MB feltöltés, 2mp és ott a pénz :]
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
azért köszi
anno 1987
mellé mehet majd az oberhausen , mallorca gól is
esetleg jordánia gólt lõ
japan 1.5 over meg elég halványan
Mar tervezem h mi legyen xD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
odavágón 3-2re nyert 😄 sztem jó szaftos 2-2 lesz holnap (-> aztán jön a nagy 0-0 😄
You\'ll Never Walk Alone
idegenben 1-2re nyrnek otthon meg kikapnak 😄
benfica meg emberelõnyben nem tud 1 gólt lõni 😄 annyira kemény ez már xD
a lényeg h legalább minden tippem buktam volna erre a meccsre
mindkét csapt gólt lõ
hazai gól
1.5 over
dnb hazai
1x
x
minden XD
am 93.percben a kapus is elõre jött de hát sajnos nem lett meg az eredménye
You\'ll Never Walk Alone
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ritka alkalmak egyike 😄
tuti jön majd meglátod😄😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
kösz 😊
még ötletem sincs, holnap van az utolsó vizsgám, utána alszom vagy 1.5 napot, és lesz idõm hasonló dolgokra 😄
egyébként academica találjon már egy potya gólt pls!!44
annyira örülnék az X-nek 😄