Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
ha nem lép pályára az adott játékos törlik a fogadásodat én úgy tudom.
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Frank Lampard has not travelled with the squad to Bolton and will sit out tonight's Premier League game due to the minor calf injury he sustained last week.
Manager Carlo Ancelotti felt it would be more beneficial to rest the 32-year-old midfielder, who missed three months through injury before Christmas, than to risk him at the Reebok Stadium.
After tonight's game we have an FA Cup fourth round away tie at Everton on Saturday lunchtime before travelling to Sunderland in the league a week tomorrow, games in which Lampard will be expected to play.
Frank Lampard szerez gólt Igen Nem Nem 1,25
Lampard sérülése miatt nem fog játszani. Eddig mindenhol ezt olvastam!!!
sakkban nem nagyon bízom 😊
\"Erről van szó!\"
Én Veszprém megyében sakkozom Pápai SE-nél!!!
De az én tippem Anand és Carlsen GYÕZELEM 😊
Mára tippjeim:
EthnikoszAszterasz:Kallithea H 1,40
Kayserispor:IstanbulBüyüksehirspor H 1,88
Hapoel IrKS:HapoelTA V 1,65
Veendam:Volendam D 3,00
Pisa:ternana D 2,68
4/5 Kombináció
Max Nyeremény: 8935Ft
Megjátszott Tét: 5* 100,-Ft
poén báttya , nyugi ,de komolyan gondolom h így legyen igazad 😛
Honda - The Power of Dreams
Schalke(H) - Nurnberg(V) jut tovább H 1.25
Blackpool - MU V 1.35
Sampdoria - Milan 1. félidõ D 1.99
Aachen - Bayern M. V 1.29
Barca - Almeria H 1.07
Utrecht(H) - Groningen(V) jut tovább H 1.53
Southampton - MU V 1.37
Arsenal - Huddersfield H 1.14
Notts Country - Manchester City V 1.44
Hercules - Barcelona V 1.17
Osasuna - Real Madrid V 1.25
Odds : 23,32
plusz megrakom még ugyanezt 2 sakkmeccsel és egy focimeccsel kiegészítve 98szoros oddsért.
a plusz 3 "meccs":
Catania - Milan 4.60 / 3.30 / 1.70 V
Sakk :
H. Nakamura - V. Anand 4.85 / 1.47 / 3.80 D
M. Vachier-Lagrave - M. Carlsen 4.85 / 1.55 / 3.35 D
\"Erről van szó!\"
Premier League, január 24.,hétfõ, 21.00, Reebok Stadium
Nat Lofthouse a klubhûség mintaképe volt: egész pályafutását a Wanderersnél töltötte, egyes források szerint 452, mások szerint 503 meccset játszott a Boltonban. Sehol máshol nem lépett pályára, kivéve az angol válogatottban persze, ahol 33 fellépésen 30 gólt szerzett. Fõszerepet vállalt a klub utolsó nagy sikerében, amikor az 1958-as FA kupa döntõben mindkét gólt õ lõtte a Manchester Unitednek. Ma este az õ emlékéhez méltóan szeretne játszani a hazai csapat, és Owen Coyle menedzsernek több okból is elhisszük, hogy gyõzelemre készülnek a bajnok Chelsea ellen.
Igaz, a korábbi remek formát egy ideje már csak keresik a vándorok (legutóbbi kilenc bajnokiból csak nyolc pont), de a londoniak idénye is hasonló ívet ír le. Múlt héten ugyan 2-0-ra verték otthon a Blackburnt, de legutóbbi vendégszereplésük során az utolsó elõtti Wolverhampton otthonában kaptak ki. Márpedig, a forduló elõtt hetedik helyen álló Bolton egy magasabb klasszist képvisel, mint a Wolves; ezt épp nemrég a Stamford Bridge-n is bizonyította, amikor December 29-én jól megszorította a kékeket.
Coyle csapata végül 1-0-ra kikapott, de Malouda találata bizony lesgyanús helyzetbõl született, és a vendégek egy elmaradt tizenegyest is számon kértek a bírón. Miután tavaly is hasonló körülmények között kaptak ki 1-0-ra, jogosan érezhetik úgy, hogy érik már egy siker az Abramovics csapat ellen.
A Lofthouse lelátó népe elõtt ráadásul nagyon nehéz megverni a Wandererst: eddig idén csak a Liverpoolnak jött össze (0-1), míg a nagyok közül a ManU csak ikszelt (2-2), a Spurs pedig kikapott (4-2). Carlo Ancelotti mester dolgát nehezíti még továbbá, hogy míg a hazaiaknál a kulcsemberek közül csak Klasnic szereplése kérdéses, addig õ lehet, hogy Lampard és Terry játékáról is kénytelen lesz lemondani.
Érthetõ, hogy a magasabb bajnoki helyezés és az erõsebb keret miatt még vendégként is a Chelsea a favorit, de ha a fentiekhez hozzáadjuk még a londoniak közepes idegenbeli formáját, akkor máris nem olyan vonzó a gyõzelmük mellett álló 1.60-as szorzó. Érdemes lehet inkább elgondolkozni a 3.60-szoros nyereménnyel járó döntetlenen, vagy akár az ötszörös kifizetéssel járó hazai sikeren is.
Ezt raktad?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
most vagy mindenki szív a bolton gól miatt és weeed is mert chelseara rak ->lesz egy jó 0:0
vagy mi örülünk mert lesz hazai gól , viszont chelsea nem nyer - weed szív egyedül
-> 1-2re nyer a chelsea és mindenki örül
én félek h 0-0 lesz 😄DDD
Athletic Bilbao - Hercules vendég gól Igen 1,53
Kayserispor - Buyuksehir hazai gól Igen 1,22
Eindhoven - Roosendaal H 1,72
Meg mellé esetleg német kézilabda gyõzelem 1,30-ért, vagy Chelsea gyõzelem 1,75-ért. De a # 118836 elbizonytalanított, na meg mellé vissza olvastam egy kicsit, és láttam, hogy Weed is a Chelsea-re rakott...😄
Bolton-chelsea
Vitibet: 1-1
Goal.com: 0-0
Windrawin: 2-2
the90thminute.com: 2-2
Soccervista: 1-1
Szerintem a bolton gól, esetleg mindekettõ rúg lehet a legjobb tipp 😄
# Fölött(+0.5) 1.50
+ Maritimo v Sporting CP 1-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
# Fölött(+0.5) 1.533
* Összes tét: 5.000 HUF
* Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt): 11.500 HUF
Na hajrá.. (expekten nagyobbak voltak az oddszok.. 1,6 és 1,59)
ezért is utáltam meg :S
szóval ha baráttal regizel betlcikhez akkor 7500ft-os ingyenes fogadást kapsz
azaz az egészet felrakhatod és ha bukod akkor visszatérítik a pénzed!
ezt követõen 10 fogadást kell tenned 1.5os 3esélyes meccsekre ami annyit jelnet,hogy ha a 7500at pl. 2es szorzóra felrakod és nyerz akkor lesz 7500ft + pénzed
ergo aztán kötsz 10 fogadást pl. szelvényenként 100ft-al és kész tkp 1000ft-ra is van + pénzed, végülis így nem rossz ez!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.