Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hetvegen nem raktal semmit,erre mindenkinek szinte minden jött..nem erzed az összefüggest?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
és mekkora hulladék az egész betclick, azelõtt azt írják h a tenisz beletartozik a 3esélybe ha két teniszmeccsre raksz most meg azt h nem tartozik bele 😄DDDD
Az ajánlott játékosnak minimum 7500 Ft-tal kell feltöltenie számláját, és legkevesebb 10 különbözõ fogadást szükséges kötnie. Mindegyik fogadást legalább három kimenetellel rendelkezõ eseményre kell megkötni – tehát például a tenisz nem felel meg a fent említett feltételnek – és a szorzónak nagyobbnak kell lennie mint 1.5. A rendszer azután regisztrálja az ajánlott személyt a meghívó barátjaként, miután megkötötte a 10. fogadását.
Weed megrakta, és máris kezdõdik az átok. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Múltkor egy lóversenyt bemákoltam 5.0-ért 😊 Bnõm mondott egy számot, én meg kiszámoltam 😄
Honda - The Power of Dreams
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BAGS Cards / HGrn 24th Jan / 11:48 A6 480m 4. Blonde Alfie @ 8
BAGS Cards / Sheff 24th Jan / 11:28 A6 500m 6. Wiguagainduck @ 8.4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak nekem bassza a szemem az,hogy a Boltonon 1,80-as odds van,ha minimum 11x szabálytalankodnak???? ha ez nem elírás,asszem megrakom egy ötössel...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
legközelebb a kérdést a fenti helyen tedd fel ,vagy a vv off topicba 😄
kurva álmos vok
na hajrá XD
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Bolton - Chelsea 1:0
Marítimo-Sportingon is gondolkozok a mind2 csapat gólon.. 1,9ért
vendég statja a londoniaknak nagyon gáz!
#118800 kihagyom a kézit beirtam a szelómat csak három tenisz :d
nemhogy a meleg tescoba addig szétnéztél volna 😄
Chelsea mind2 csapat 1,77
Marítimo 1,59
@2,81
Szerintem ezt teszem majd... de csak estefele teszem meg, hátha lesz valami biztosabb xD
a TESCO-s lottozok meg rohadjanak le hogy aztirják 9töl nyitva vannak és full betegen elsétálok a 10 centis hóban odáig erre még zárva vannak remélem az összes nyanyát aki ott dolgozik elviszi a hóhér...a fullos barnát meg hozzám hozza... -.-
pedig a twentét akartam ,de nem mertem megrakni,mert a groningen még veretlen volt otthon,erre tessék az amsterdmiak leszopatnak...
egyébként meg ha van bónusz és háromesélyesre kell tenni akkor is lehet gólt lõre tenni hiszen ha megraksz 3db gólt lõ a hazai az már 6esélynek számít 😄 ezt onnan tudom,hogy múltkor kérdeztem tõlük és mondták h 3esélyre az is jó ha két tenisz meccsre raksz hiszen az már négyesély!
2 vagy több gól
1,25
50 Ath. Bilbao - Hercules H 1.64
57 Marítimo - Sporting CP: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.84
Eredõ odds: 4.64710
Next PC upgrade: 2022
34 Bochum - Erzgebirge Aue D 3.20
47 Bolton - Chelsea: Bolton szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.54
Eredõ odds: 17.24800
martimo helyett nagyon szemezek a 2.5overrel
jó xar a mai meg a holnapi nap 😄
Magyarország - Németország 3.85 / 11.00 / 1.25 V
R. Nadal - M. Cilic 1.07 / --- / 5.80 V
T. Berdych - N. Djokovic 2.59 / --- / 1.31 V
S. Wawrinka - R. Federer 3.30 / --- / 1.18 V