Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 Düsseldorf - Hamburg V 1,97
Eredõ odds: 3,86120
errõl mi vélemény nagyobb tétel mehet
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintetek lesznek meglepik?
van 10 hiányzó a csapatba, szerintem ezt így kezelik
lényeg a lényeg, 7 óra körül kiderül
én bízom benne, sok pénzem van rajtuk, 2 szelvény is attól a meccstõl függ
mentem, majd éjszaka kiderül, hogy jó húzás volt-e
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
St. Etienne - Toulouse H 2,00
PSG - Ajaccio H 1,16
Angers - Clermont H 2,00
Dijon - Le Mans H 1,95
Le Havre - Guingamp H 2,18
Nantes - Nimes H 1,68
Eredõ odds: 33,13740
Várható nyeremény : 16.570.-Ft
Tipp: -2,5 HC 2
Odds: 1.95
Hát érdekes meccs lesz az tény. A hazaiaknál nagyon nagy gond van. Nem kapnak a játékosok fizetést, az utolsó 5 meccsükbõl 5 öt vesztettek, szóval minden. A vendég együttes 4. helyen áll jelenleg a tabellán, de lehet ez még jobb is, hiszen csak 5 ponttal vannak lemaradva a 3. helyezettõl.
A hazaiaknál nem fog pályára lépni egy kulcsjátékos se, akik a fizetés hiányába nem játszanak. Akik kimaradnak a hazaiaktól: Mikusovic, Racek, Zukal, Horsky, Murcek, Hús, és Vartovník se fog jégre lépni ma.
Vendégeknél mindenki játszhat ma, így teljes kerettel állhatnak ki erre a meccsre.
Az összes fogadó iroda lezárta, és levette a kínálatáról a meccset, kivéve egyet. Nem is lehet kérdés, hogy kik fognak ma itt nyerni. Sokkal inkább, hogy mennyivel? Most gondoljunk bele. Nem kapnak fizetést a játékosok, sorra verik el õket 0-6, 5-1, 2-4, 1-7, 6-5. Ezek voltak az utolsó 5 meccsei, és itt még játszottak a fent említett játékosok is.
Ha csak itt ma nem fog valami isteni csoda történni, akkor 5-6 gólos sima vendég gyõzelemnek kell születni így a tippem: 0-8 a vendégeknek
Átnéztem így már világos és igazad van lehet jobban járok ha 3 kéteséllyel játszok hibapont nélkül.majd nézek valamit mellé fixre.Mégegyszer köszi
1 Paris SG - Ajaccio H 1,16
32 Slavia Praha - Ceske Budejovice (hosszabbítással) H 1,50
35 Jokerit - Turku PS (hosszabbítással) H 1,19
21 Real Madrid - Zalgiris Kaunas (hosszabbítással) H 1,24
Eredõ odds: 2,56754
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
H H H H H H H H D D D D D D D D
H H H H D D D D H H H H D D D D
H H D D H H D D H H D D H H D D
H D H D H D H D H D H D H D H D
így,ha hibátlan a 2esélyes tipped,akkor biztosan van nyerõ.
a hibapont azt jelenti,ezek közül marad ki szelvény,tehát nem fog tartalmazni minden lehetõséget,estedben a 16 szelvény helyett csak 8db lesz és hibátlan 2esélyes tippnél sem biztos,hogy nyersz,ha éppen az a lehetõség maradt ki.érdemesebb 3kéteséllyel játszani hibapont nélkül,az 8 szelvény,esetleg teszel hozzá fixet,amelyik minden szelvényen rajta van.a hibapontos,vezetéses forma totóra jó,tippmixnél nem az igazi.
062 Karlovy Vary-Kladno H1.65 D4.20 V3.30.
nem értem az oddsokat...
amúgy a Pardubice még nagyon tetszik mára 2.25ért, meg a Zürich szintén 2.2 körül