Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
errõl nem találok semmit neten mintha nem is lett volna és ezen buktam el mindent.óvott már meg valaki fogadást?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ahogy a 2 EBEL is, amit legjobbnak véltem
Slavia Prahaért kár, éreztem, hogy X lesz, miután levitték az oddsokat... kb fél órával késõbb rakom a szelvényt, akkor tuti kihagyom
66 Slavia Praha - Ceske Budejovice H 1,85 1-1
75 Villach - Salzburg H 2,15 2-0
74 Dornbirn - Klagenfurt V 1,65 3-5
89 Rapperswil - Zürich Lions V 2,15 1-3
4*1.000 > 7.625
69 Martin - Piestany V 1,55 1-2
3 Bryan-Bryan - M. Granollers-M. Lopez H 1,35 2-0
40.000 > 83.700
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
wolves-blackburn X,st.etienne-toulouse X,bilbao-vallecano over 2.5,psg hendi ment el most
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
holnap berakom,most már nincs kedvem
mondom most 1.5-ért jó lesz a tartalékos ajaccio ellen,erre tessék 😄
93 Real Madrid - Zalgiris Kaunas H 1,25
80 Düsseldorf - Hamburg V 1,97
Eredõ odds: 3,20125
Tét: 10000 Ft
Várható nyeremény: 32010 Ft
ez lett mára
2,37x
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.