Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tippmixre bár ez amit néztem egy régi totós könyvbe volt (kétesélyes meccsek hibapontos variációk...)Csak nem tudom milyen szelvényen lehetne ezt feladni.Ha fel lehet egyáltalán.
totóra v tippmixre gondolsz?
Én is ettõl tartottam hogy csak neten lehet.Köszönöm szépen
bakkerman
hát ilyet max neten tudnál,ha jól értem kombiba akarsz rakni 4 darab kétesélyt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Villachot szerintem megrakom,7-ig van rá határidõ,a Slavia Praha meccs 18:15-kor indul,ha ott jól állok,akkor leugrok és megtolom az osztrákokat is

Szevasztok urak!!
Segítséget szeretnék kérni!Szeretnék olyat tenni a hétvégére, hogy 4 kétesélyes meccs 1 hibapontos 8 tipposzlopban,csak nem értem ezt hogyan lehet feladni.Tudna vki segíteni??Ismeri ezt vki??
Légyszíves írjatok.Elõre is köszi
WuFraZselic
Ajaccionál Faty (16/1), Medjani (19/1), Mostefa (16/1), Diawara(14/1) Diarra (14/1) és Belghazouani (12/4) sem lép pályára (PSGnél Sissoko, van der Wiel és Nene hiányzik, de õk nem számítanak alapembernek)

hendis gyõzelem (1.51) vagy over (1.48) elég jónak tûnik

ebelben ma van pár jó vétel

74 Dornbirn - Klagenfurt V 1,65
75 Villach - Salzburg H 2,15

ez a kettõ kimondottan tetszik, a Salzburgtól távoztak 5en, és 2 sérültjük is van. a Villach bombaformában van, akárcsak Derek Ryan, aki 23 gól 31 gólpassz mutatóval vezeti a kanadai táblázatot, legutóbb épp a Viennát verték magabiztosan idegenben
Klagenfurt szintén nagy menetelésben van, utolsó 5 meccsüket megnyerték, furcsa lenne, ha a Dornbirn szakítaná ezt meg

77 Olimpija Ljubljana - Vienna Capitals V 2,00

ezt meg alacsonyabb téttel rakom inkább, a Ljubljana támadósora meggyengült Mursak nélkül, nem egyértelmû a vendéggyõzelem, de 2es szorzóért megéri megpróbálni a Capitalst.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A Kaszas
és igeen megint 11340ft:D

WuFraZselic
raktál portland gyõzelmet?
akkor meg ne pattogj

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
á te vagy a vagyXD
darts,hoki,nba te egy zseni vagy
és példakép<#eljen><#taps>

WuFraZselic
hál isten te mindenhez

Effe88
látszik nem értesz a kosárhoz

HBD Weed :D
bakkerman
Slavia Praha-Cesce Budejovice elég jónak tûnik 1.85-ért,mellécsapva egy PSG gyõzelmet megvan a 2-es odds,vagy esetleg még jó lehet egy St. Etienne-Toulouse 2 vagy 3 gól is

bakkerman
még tegnapról
Granollers-Seppi V 1.70
2000-->3400

Granollers-Seppi V 1.70
Szalavat UFA-SZKA Szentpétervár V 1.93
CSZKA Moszkva-Brose Baskets (0-16,5) V 1.74

500-->2850

mára valami tipp?

w77d
nnna ma játszok valamit, de ma tuti nyernem kell, nem lehet másként :D

WuFraZselic
ehh, korán örültem, pedig mikor leléptem még 4 ponttal mentek az utolsó percben :D

James folytatja a pocsék formáját, pedig azt hittem a 10/24nél jobbat fog produkálni, hát nem sikerült

mindegy, a lényeg a szlovák hoki, az kárpótolhat :D

WuFraZselic
és meg is van

WuFraZselic
reggelt

Miami hozott 11ezret, a brazil u20at pedig éreztem, hogy ki kell hagyni

Bryan fivérek teniszmeccse ment rá helyettük, azt hittem már vége lesz, mire felébredek, 1-0ra vezetnek, bizakodó vagyok. õk mentek a szlovák hoki mellé

A Kaszas
buktam 4600:(

A Kaszas
15. meg 11300ft-ot

A Kaszas
na 11. szöglet hozott 3400 ft-ot

Effe88
régen kedvenc elfoglaltságom voltXD
nyomjátok
http://users.atw.hu/getsometree/doubleDice.html

WuFraZselic
a házigazda argentinok hibáztak, szóval nem tudom :D pedig tetszik az odds

nem néztem utána,gondoltam ez tuti,bár tegnap az argentínok buktak,brazilok csak nem fognak!
WuFraZselic
hát, jönnie kéne... de kik vannak a brazil keretben?

nant vagy U20 brazil?
WuFraZselic
ezek közül kéne egyet választani mellé, és egy 2es oddsot kiad

76 Innsbruck - Linz V 1,25
68 Nitra - Trencin H 1,65
93 Real Madrid - Zalgiris Kaunas H 1,25
106 Paris SG - Ajaccio: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,48

már lehet nem is lehet rá fogadni. de aki megrakta már, annak is törlik vajon?

facebook, bet hunter

WuFraZselic
hát, meggondolom, 1.55 azért nem akkora odds, hogy házat tegyek rá, kéne még mellé valami :D

amúgy honnan van az az írás?

gyorsan rakd meg, már csak tippmixen lehet megrakni. minden fogadóiroda törölte ezt a meccset! tippmixen 1,88ról 1,5re levitték a vendégek szorzóját. lehet holnap már tippmixen se lehet rakni!

A Kaszas
hol nyomják a meccseket?

wufra!
a Miami mostanában igencsak sebezhetõ idegenben,a Portland pedig otthon legyõzhetetlen mostanában,nagyon szoros meccs lesz,akár hazai gyõzelemmel is!
a Knicks-ben viszont eltiltás miatt nem lesz Carmelo Anthony,J.R. Smith pedig sérülten fog játszani,az Indiana pedig otthon bivalyerõs.nem azt mondom hogy biztosan nyer a Pacers,hiszen láttuk már Melo nélkül nyerni a Knicks-et Miami-ban is,de szerintem ez hazai lesz.
a Dallas Sacramento-ba megy és ennyi szoros idegenbeli vereség után(Miami,LA Clippers) szerintem most simán verik a Sacramento-t!

WuFraZselic
ez felkeltette az érdeklõdésem :D

A Kaszas
barca rúg 3 gólt?ez itt a kérdés.na meg a betis 2

na erre kiváncsi leszek.. :D

Szörnyû csapás egy csapatnak, mikor a folyamatos bukások, a szurkolók hurrogása, valamint a fizetés hiánya egyszerre 'tör ki'. HOLNAP lesz egy ilyen mérkõzés !!! A játékosok nyeltek, de mikor közölték velük, hogy csökkenteni kell a fizetésüket felmondtak! Ez ma történt! 7 játékos mondott fel e napon, ezenkívül 3 játékos (köztük a legjobb és a 3. legjobb játékos) sérült lesz.
Ellenfelüknek van meglátásom szerint a legjobb védelme a ligában. Kötelezõ a gyõzelem! A hazai gárda szurkolói is ebben reménykednek, hisz mint kiderült, túlnyomó részük saját csapatuk ELLEN fogadott!! Ezenkívül a fogadóirodák úgy nyomják le az oddsot ahogy csak tudják.

Holnapi 'házat rá' tipp, amirõl az elõbb beszéltem:
069 Martin - Piestany 2 (1,55)
Fogadási határidõ: 16:45

Hát ez a buzi Madrid engem is megszopatott, csak látva a kezdõt, hogy milyen erõs tettem over 1,5, de mi a faxnak állnak fel így ha nem csinálnak semmit.

3 nap alatt amit nyertem ma el is buktam. na majd holnap visszaszedem magam

FERNANDINHO1997
<#eljen>

Tegnapiért meg sorry, végülis az eredeti tippem Push lett, de liveba tuti raktam volna a gólt. Na ezért nem fogadok most 2-3 hónapig..

WuFraZselic
éreztem, hogy ez lesz :D

mind1, a tétem felét buktam csak, így -11k a mai nap.

éjjelre gondolkodom all-in Miamin, 1.55ért eresztik, masszív pluszba ránthatnám amgam

A Kaszas
köcsög atletico:(

bukta :/

WuFraZselic
hosszabbításban be kell húzniuk...

atletico-n se lesz már 2.5 over. fasza.. ma buktam mind a 4 szelvényt

WuFraZselic
hihetetlen, hogy elkúrja a Plzen

jégkorong most jól alakulnak remélem a Betis hozza
2 linköping gól :D

nekemis kellenének ezek, meg hv 71 gyõzelem

WuFraZselic
na, Plzen, Skelleftea és Lulea is jó jelen pillanatban. Linköping gólokat kérnék :D