Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispeki
nem, nem, csúnya Sittard.. nem szabad egyenlíteni.. -.-

SoF II: C4z0rla

kispeki
Den Boooosch!!!! helyes! 😄

DeerHunter01
poénnak jó , elsõ a lényeg nekem 😄

\"Erről van szó!\"

kispeki
Schalke gólon, Liverpoolon és Tottenham félidei vezetésen fog elmenni szerintem.. az elsõ jöhet 😊

kispeki
és hajrá Den Bosch, Hapoel TA-on jöhetne a gól !! 😊

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

kispeki
jólvan már 😄😄 hibáztam, kész 😄 bocs 😄

G man
Ja bocs en kerek elnezest hogy a holnapot te nem ugy ertetted mint minden normalis ember😄DDDDDD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

kispeki
de szerdán még van egy arsenal és roma meccs.. azt a holnapot vedd ki, nem úgy értettem 😄

kispeki
nah akkor hajrá Hapoel Tel Aviv!!! 😉

G man
holnap csak milan es valencia jatszik bl-ben-.-

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

kispeki
hát még én 😄

kispeki
jah igaz, buta vagyok, azt hittem mások is játszanak holnap... neharagudj..

😄

lol neked mekkora mákod van 😄 fener ok eddig
sampsuspor meg emberelõnyben 😄 remélem jön a szelód 😄
G man
MEgbeszeltük mar..milan 5-0 valencia minimum x.

kispeki
kartalspor piros... gyerünk Samsunspor!!!

de sz*r, hogy ilyenen megy el a szelvény..
kispeki
#125906: +1
#125909: +1

😄 nah hajrá, gyerünk gyerekek 😄 (egyébként lassan el lehetne kezdeni beszélni holnapi bl-rõl nem?😛)

G man
Igy van.

szomferi
na az Apoelt temetem, de legalább puttón nyertem 200ft-ot<#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

DeerHunter01
ma Chelseanek nyerni kell !!

\"Erről van szó!\"

Apoel viszi a szelvényem.... :S
szomferi
Apoel egyenlítsen már faszomba

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AlieN911
Fener 1 😊

Honda - The Power of Dreams

és belövik 😄 hubazdmeg 😄DDD
al wehda kihagyja vendégek 4.perc mulva belövik 😄DD
lol
vendég oldalon büntetõ
bár belõnék 😄
al wahda
2.5over kéne persze 85ben büntetõ a hazaiakanak és kihagyják :@
szomferi
na jelen 😄

Apoel - Fener - Hapoel - Tsonga - Fulham over - Athletic over <#eljen>

persze hogy a legkisebb szorzó szopik 😄

kispeki
miért vetted ki a chelseat? ez 100% 😄 amúgy meg a Liverpool elleni égés után bizonyítaniuk kell, hogy ott a helyük a top4-ben, és épp ezért szerintem rúgnak egy 2-t 3-at a Fulhamnek, bár inkább egy 0-2re szavazok 😊

G man
IIGY VAN..kivetelesen igazad van.

sima milan siker 😄 ebbõl lesz majd ne mulass 😄DD
spurs majd nyerjen a visszavágón hazai pályán mikor Bale is játszik meg mindenki!
sztem tökéletes eredmény nekik a 2-1 bõven, nekik is jó , nekünk is és ennyiiiiiiiiiiiii
Golyo69
én is x-re vagy 2 es-re teszek 😄

GGMU

G man
Most mar megraktam nincs mese.

Golyo69
én meg a spusr-tõl 😄

GGMU

G man
Rendben ,de egy minimum X-et elvarnek a milantol ..

Golyo69
hát nemtom mi is lesz 😄 lehet csak taktikázik a spurs és midndenki ott lesz😄 láttunk már ilyet 😄

Az egyik legkiélezettebb párharcra lehet számítani a Milan és a Tottenham között a BL nyolcaddöntõjében, amelynek nem a legjobb elõjelekkel vágnak neki a londoniak. A Spurs valószínûleg nem számíthat a másik milánói csapat ellen parádézó Gareth Bale-re, és Peter Crouch sem lesz ott a Milan ellen.
– Olaszországban mindenki azt kérdezi, hogy Bale egészséges lesz-e – mondta Harry Redknapp, a Spurs menedzsere. – Láthattuk, hogy milyen teljesítményt nyújtott az Inter ellen, egyszerûen terrorizálta az olaszokat. Nincs túl rossz állapotban, de valószínûleg kedden nem lesz bevethetõ. Bale-hez hasonlóan Crouch is hátproblémákkal bajlódik, az õ sérülése kicsit komolyabb, így rá sem számíthatunk, Van der Vaart azonban rendben lesz a Milan elleni találkozóra.

nb1.hu

GGMU

tedd sima milant én is lehet még pakolok rá 😄D

akkor lehet valencia-t kihagyom és csak milan sima gyõzelem + arsenalhendivel nyer-t teszem !
ALLIN !! SIMA H!!

látom elõjöttek a humorheroldok 😄
G man
Na most rakom meg a milant 1x-be..ha ezek utan nem nyernek akkor elmehetnek a büdös retkes ..csaba

"...arról számolt be a minap, hogy a keddi AC Milan-Tottenham mérkõzésen a vendégek színeiben sem Gareth Bale, sem Luka Modric, de még Rafael van der Vaart sem léphet pályára.A londoniak mestere, Harry Redknapp a szombati Sunderland elleni bajnoki találkozó elõtt ismerte el a hírt, miszerint a trió valóban a sérültek listáján szerepel, és valószínûleg a hétvégi összecsapást kihagyják.„Nos, jelen pillanatban teljes a bizonytalanság.Luka az edzésen kocogott, de szombaton nem állhat a rendelkezésemre.Bale lassan épül fel, míg van der Vaart a héten szedett össze egy sérülést” – nyilatkozta a Spurs trénere."

Meg az is hogy fogadtál az Inter meccsre😄😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

dragon11
jah, valószínûleg így van!!!

lol..

Ahha tényleg.😄 Sokat nem nézhetsz focit, ha most láttál elõször ilyet kihagyni😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

G man
Egyaltalan nem tulzas...mindenki berugta volna,meg cr7 is.<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kisegér és az elefánt úgy dönt, öngyilkos lesz, felmennek egy magas toronyra, elõször a kisegér ugrik:
- Viszlát Elefánt,viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, szia 3.viszlát, placss. Az egér szörnyethal.
Most az elefánt jön: - Viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, viszlát 2. emelet, viszlát metró, viszlát bányászok, JÓÓÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁM!

igaza van deannek netulozzmegye |||.-al...mert még öreganyám is belötte volna -.-

na ne túlozzunk!
néha kifog az ember ilyen napot és a legnagyobbak is hibázhatnak ám
dragon11
tiszátban vagyunk vele, de sztem még megye III.ból is bárki belõtte volna..

ja vendég sikert várok 😄 de mivan ha a roma összeszedi magát?:S
szóval ja a gólban eléggé bíztos vagyok 😄
am arsenal nyer erre is rakok de az 1X-et nagyobb összeggel most ugy vagyok vele ha hazai pályán most nem tudunk egy X-et minimum összehozni akkor bl tj esélye eldõlt! és most duplán fogok örülni vagy duplán szomorkodni 😄
szóval holnap hajrá milan és valencia (milan meccsre sztem a 2.5over alap lesz!
2-1es hazai sikert várok
bb
bár törökökre félek én rakni 😄 fenernél inkább vendég gólt tenném,de hát peki bátyánk miatt muszáj volt bevállalni a hazait 😄