Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is ennyire tuti vagy shaktar golban? x2 nemjobb? nemvágom miért adnak 1.73at fos roma ellen X2-re

szerintetek a Fulham fog ma gólt lõni?statisztika alapján simán benne van a pakliban...
Aztán ez lett belõle:
Apoel Nicosia-Ethnik.Ahn H 1,19
Fenerbache-Kayserispor H 1,42
Hapoel Tel Aviv-Macc-Pet.aht H 1,30
Valencia-Schalke H 1,71

Eredõ odds:3,75643
Tét:500 Ft
várható nyeremény:1.880 Ft

Szerintetek?
erre is rakni kéne faszom :S
vagy erre 3k :S nemtudom de eléggé érzem 😄 azért bebaszna ha ez a schalke akár pontot is tudna rabolni idegenben :S
majd nyerjenek otthon 😄

101 Milan - Tottenham H 1.68
191 *(1-0) Arsenal - Barcelona H 1.85
110 Valencia - Schalke H 1.71
Eredõ odds: 5.31468

ui.: nézem faszért nem látom a lyon-realt a kínálatban???? 😄 azt most esett le h az meg jövõhéten lesz xD (így mnden héten lesz bl) yep XD
mixen sztem ezt fogom bepróbálni 😄
eléggé bíztos vagyok ebben a szelóban!
papírban van 3k-m sztem erre rakom ! bár az arsenal hendis siker 1.9ért jobban csábít és mégbíztosabbnak is tûnik :S

107 Milan - Tottenham: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
195 Arsenal - Barcelona: Arsenal szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.33
205 Roma - Sahtar Doneck: Sahtar Doneck szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.50
Eredõ odds: 2.25435
G man
Rosszul tudod.:

Wed 10/11/10 PRL Chelsea 1 - 0 Fulham
Mon 28/12/09 PRL Chelsea 2 - 1 Fulham
Sun 23/08/09 PRL Fulham 0 - 2 Chelsea
Sat 02/05/09 PRL Chelsea 3 - 1 Fulham

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

G man
Azert elgondolkoztam most a milanon..most neztem meg a parma elleni összefoglalot,es finoman szolva atjarohazuk van hatul.😄 Es a 4-0 valojaban 4-3 minimum...viszont pozitivum hogy bale legalabb nem lesz ott.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

megraktam de a chelsea-t kivettem 😄 azért hazai pályán is kikapott a fulhamtõl (de ha rosszul emlékszek akkor szóljatok) ill. azér a spurs is beégett fulhamban 😄
lofaszt nemcsinált de lehetett volna x ha fél méterröl üres kapuba belövi..ezért szidjuk...tudjuk hogy az inter lofszt nem csinált...

Felesleges így nézni, mert az elsõ 60-70 percben amit láttam köze nem volt az Internek a meccshez. A végén meg 10 csatárral mentek. Nem beszélve arról, hogy az 50-55 perc között Matri 2-t vághatott volna, meg 1-et még valaki... Úgyhogy ne az Eto'o-t szidja itt mindenki. Lófaszt nem csinált az Inter.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

300...inkább..

dragon11
ezen a fórumon több mint 200ezerrel gazdagítottuk a mixet/ fogadóirodákat tolószékes fekaniggR miatt.

ezt muszáj volt? ok kapufa ,de most igy ezt látva mérges vagyok mert ezen mult az ikszem 😄 és ez borzasztóan bosszantó h ilyenen megy el 😄 mármint llyen marad ki 😄

peki: a szelód poén 😄DD de ezt megtolom most,bár szted mekkora az esély h két egymást követõ szelód is nyerjen? 😄
dragon11
jah mondtam hogy õk is esélyesek!😊 õk is megérdemelnék simán!!

de az inter nem csak a tegnapi alakítása miatt NEM..

G man
Fu most felbaszott megint etoo..

napolyé inkább...nem akarok ilyen fiatalon halni...

Fabio Capello
Minnyá este hat oszt még egy tisztességes szelót se raktam össze. Hol vagy ilyenkor Dean a csodajavaslataiddal? 😄

Effe88
mára
fulham-chelsea v gól(fulham uccsó 3 hazai meccsén nem kapott gólt szerintem most fog😊)
mallorca-bilbao h gól(v 3m.n.k.gólt és jól is megy otthon a mallorcának a bilbao ellen)
dordrecht-veendam v gól
neccesebb
novara-torino v gól

dragon11
Én mondom hawer, Inter ássa el magát Miláné vagy Nápolyé már a scudetto=)

adta a jó Isten😊

Fiorentina - Inter 1x

tuti csak Eto'o kezdjen!!!!

AlieN911
30 mpre, eto mester meg luftot rúgott..
fú de megfájdult a fejem.. kellett nekem megnézni..

Honda - The Power of Dreams

volt egy másik is...az egy icipivel nehezebb volt mint ez mert hát ezt is borzasztoan nehéz lett volna belöni akkor meg LUFTOT rugott -.-

Effe88
😄😄
ezt nem is tudtam hogy ilyenek maradtak ki az internél😄😄

büdös nigger...

AlieN911
<#banplz><#banplz><#banplz>

dragon11
tudjátok mi a menõ skacok?😄

FORZAA INTER BAJNOKCSAPAT!!!!! ETOOOOOOO

FERNANDINHO1997
xD

AlieN911
remélem jönni fog, mivel az elsõ 5öt én is megtettem, plusz még mellé 4 meccset xD 118 oddsz xDD

FERNANDINHO1997
szentem a milan az veszélyes

DeerHunter01
Arisz - Manchester City 5.20 / 3.40 / 1.60 V
Milan - Tottenham 1.68 / 3.35 / 4.60 H
Fulham - Chelsea 4.45 / 3.35 / 1.70 V

ez mehet 2 ezerrel ?

\"Erről van szó!\"

FERNANDINHO1997
13 Apoel Nicosia - Ethnikosz Ahnasz H 1.19
14 Ermisz Aradippou - Omonia Nicosia V 1.40
12 Ethnikosz Pireusz - Kallithea H 1.50
37 Fulham - Chelsea V 1.70
Eredõ odds: 4.24830 vagy ez?

FERNANDINHO1997
ez milyen szerintetek?

FERNANDINHO1997
9 St. Louis - Vancouver V 2.13
40 Fulham - Chelsea: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.79
49 Mallorca - Ath. Bilbao V 2.95
Eredõ odds: 11.24747

zsolt176
Remélem azért nyerni fogol ha már ennyit áldoztál rá én kívánom neked <#eljen><#wave>

Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.

kispeki
én ezeket gondoltam mára...
??? 😄

és egy poén:
015 1 H Fenerbahce - Kayserispor 1.42
020 3 H Samsunspor - Kartalspor 1.53
021 3 H Hapoel TA - Maccabi Petah Tikva 1.30
022 3 H Den Bosch - F. Sittard 1.45
037 1 V Fulham - Chelsea 1.70
048 3 H Verona - Reggiana 1.72

Eredõ odds: 11,97480
Tét: 500,-Ft
Várhaqtó nyeremény: 5985,-Ft

vélemény??? 😊

(azért írtam be így, mert tegnap bejött, szóval ez mostmár nálam hagyomány lesz, hogy így írom be a szelókat 😄)

SoF II: C4z0rla

fsgh
Jut eszembe😄 Én még január közepén raktam egy ilyet😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kispeki
profifogadas.hu-ról elemzések:
Fulham - Chelsea
Premier League, február 14., hétfõ, 21.00, Craven Cottage
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy árat fizethet a Liverpooltól elszenvedett vereségért a Chelsea, hiszen ezzel már tíz pontra nõtt a hátránya a listavezetõ Manchester Unitedhez képest. A Kékek támadója, Didier Drogba is elkeseredetten nyilatkozott, nagyon távolinak érzi a bajnoki cím megvédésének lehetõségét. A Valentin-napi nyugat-londoni derbin már nem hibázhat Carlo Ancelotti csapata, csak a gyõzelem lenne elfogadható. Két-három hónappal ezelõtt egyértelmû is lett volna a helyzet, ugyanis a Fulham gyengén kezdte a szezont, s olykor már a kiesés réme is fel-felbukkant a Craven Cottage-on. Az utóbbi hetekben azonban magához tért az együttes, s 2011-ben még hibátlan a hazai bajnokikon, ráadásul kapott gól nélkül hozta le ezeket. A londoni csapatok ellen azonban már nem megy ennyire jól: hat meccsen egy pontot szerzett mindössze ebben a szezonban.

Ha a szorzókra vetünk egy pillantást megállapíthatjuk, hogy már a döntetlen is nem várt eredménynek számítana, mivel ez esetben is majd' három és félszeres nyereményt osztanának. A két csapat közös múltját figyelembe véve valóban kicsi az esélye annak, hogy nem a Chelsea gyõz ma este. A Fulham ugyanis az elmúlt 31 évben csupán egyszer tudta legyûrni a városi vetélytársat – 28 próbálkozásból. Ez a bizonyos kivétel egyébként öt éve esett meg, amikor Boa Morte góljának köszönhetõen ünnepelhetett a Craven Cottage közönsége.

Az õsszel lábát törõ Bobby Zamora ma még nem szórakoztathatja a nézõket, de újra láthatjuk a pályán, mihelyt visszanyeri erejét. A tartalékcsapatban már kipróbálta a lábát, amely ugyanolyan jól muzsikál, mint annak elõtte, góllal tudatosította mindenkiben, hogy továbbra is érzi a kaput. Pár hét múlva tehát már vele is számolni kell, de vannak azért néhányan a hazaiaknál, akik kettõzött erõvel mennek csatába ma este. Steve Sidwell, Eidur Gudjohnsen és Damien Duff hosszabb-rövidebb ideig megfordult a Chelsea-ben, s gólokkal bizonyítaná, hogy korán mondtak le róla. Egyébként ha már itt tartunk: a Fulhamet irányító Mark Hughes is népszerû figura volt játékosként a Stamford Bridge-en. Gael Kakutáról ugyanez még nem mondható el, a Chelsea éppen ezért adta kölcsön a Fulhamnek, de a szabályok értelmében ma este nem léphet pályára.

A Kékeknél egy hete Fernando Torres kiábrándító bemutatkozása a fõ téma. A spanyol egykori csapattársai ellen olykor még motiválatlanságról is tanúbizonyságot tett, pedig az érte kiadott 50 millió font tudatában ezt aligha engedhetné meg magának. Kérdés, hogy Ancelotti újra együtt játszatja-e Anelkával és Drogbával, mert a három ék a Liverpool ellen nagyon nem találta a helyét. Ha nem, akkor a francia szorulhat a perifériára, mert az elefántcsontparti nagyon érzi a Fulham elleni játékot: az utolsó négy mérkõzésen három alkalommal is betalált a mai rivális kapujába. A mai gólja majdnem két és félszeres pénzt érne. Ami viszont bizonyos: a Benficától igazolt David Luiz elõször kap lehetõséget kezdõként a védelemben.

Fenerbahce - Kayserispor
Süper Lig, február 14., hétfõ, 19.00, Isztambul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két kiváló formában lévõ gárda feszül egymásnak a török bajnokság hétfõ esti rangadóján. A harmadik Fenerbahce és a negyedik Kayserispor között mindössze három pont a távolság a táblázaton, s bár a gólkülönbség miatt a helycsere ma este még biztosan nem valósulhat meg, egy idegenbeli gyõzelem összerázhatja a bajnokságot. De lényegében egy hazai siker is, hiszen ebben az esetben a Fenerbahce azonos pontszámmal – de jobb gólkülönbséggel – megelõzné a jelenleg második Bursasport, s felmászna a listavezetõ Trabzonspor nyakára. S hogy miért is tart ez a két csapat ott ahol tart? A Fenerbahce az utolsó öt mérkõzését egytõl egyig megnyerte, december tizenkettedike óta nem szenvedett vereséget a bajnokságban. A Kayserispor pedig legutóbbi négy találkozójából húzott be hármat, szóval derbi lesz ez a javából.

Az odds-ok egyértelmû Fener-diadalt vetítenek elõre, hiszen a hazai gyõzelemre felvehetõ nyeremény még az elõre feltett összeg másfélszeresét sem éri el. Ha az eddig lejátszott isztambuli találkozóikat nézzük, akkor nagyjából reálisnak mondható a leosztás, mivel tíz meccsbõl nyolcszor a Fenerbahce nyert. Ebben a szezonban pedig még veretlen a Sükrü Saracoglu-stadionban, ahonnan pontot is csak a Galatasaray és a Besiktas tudott elvinni.

Õsszel viszont a Kayserispor 2-0-ra gyõzött Santana és Furkan Ozcal góljával. Mivel egyikük sem vérbeli mesterlövész „kiválóan fizetnének”, ha ezúttal is betalálnának. A vendégeknél a bajnokságban eddig az ex-juventusos Marcelo Zalayeta a legeredményesebb öt találattal. A Fenerbahcéban ennél hárman is többet lõttek: a brazil Alex (képünkön) tizenhárom, a tavalyi francia gólkirály Mahamadou Niang tizenegy és a török válogatott Semih Sentürk hét gólnál jár ezidáig. De vajon ki örülhet közülük ma este?

néztem azt a meccset...az még a benitez féle volt ha jol emlékszem... láttam azt a meccset benitez féléhéez meg nem kell nagy kunszt hogy ugy rugjanak golokat..és én 2-3 honappal ezelötti meccs eredményekre semmit nemadok mint egyesek itt akik a 3-4 évvel ezelötti x-csapat-y csapat összehasonlitásokra is adnak :o 3-4 honap az már rég volt...az számit ami most van de azért kedves hogy aggodsz 😄 😊

Nem lehetetlen, nem azt mondtam! 😊 Logikai is van benne, de nagy összeggel biztos nem tennék rá... 😊

www.smart-bus.hu

Forza Italia
csak azért raktam a chelseara mert a liverpool elleni blamát javítani kell, a Fener meg jobb kerettel rendelkezik ezért csak behúzzák

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zsolt176
bátor vagy a múltkor Tottenham 3 - Inter 1 ennyit játszottak itt a link :

http://www.youtube.com/watch?v=Tjrbg6_6SD8

Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.

Milan - Tottenham 1.68 / 3.35 / 4.60 H
25.000--->42.000
nah aztán leszophat mindenki ha otthon se tudnak nyerni ilyen makker ibrakkal meg ezekkel -.-

Szerintem az X2 a Bilbao meccsen biztosabb, és arra 1.6 körüli szorzó van... 😊 Este kiderül...

www.smart-bus.hu

kispeki
nyerniük kell.. egyébként a fener otthon nagyon jól nyomja, 1.40ért érdemes megrakni, persze születtek már meglepetések... én ma fener, hapoel, den bosch, chelsea és verona gyõzepmet várok.... össz-vissz 8.6 körüli szorzó 😉

No meg a Fener meccsben is benne van az x... a 3. játszik a 4. ellen, bár az igaz, hogy a Fener otthon nagyon erõs.

www.smart-bus.hu

A cselzííí meccs szerintem nem annyira egyértelmû...

www.smart-bus.hu

Forza Italia
APOEL Nicosia - Ethnikosz Ahnasz H
Fenerbahce - Kayserispor H
Fulham - Chelsea V
Hapoel Tel Aviv - Maccabi Petah H

szerintetek???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ja és a Fenerbache meccsen a hazai!!
azt elfelejtettem hogy nem muszály hogy foci legyen! köszi!
APOEL Nicosia - Ethnikosz Ahnasz 1.19 / 4.85 / 9.70 H
Fenerbahce - Kayserispor 1.48 / 3.35 / 5.70 V
Samsunspor - Kartalspor 1.53 / 3.30 / 5.25 H
Den Bosch - F. Sittard 1.45 / 3.40 / 6.05 H
Fulham - Chelsea 4.45 / 3.35 / 1.70 V
Arisz - Manchester City 5.20 / 3.40 / 1.60 V

500 FT-ot raknák rá.. Kezdõ vagyok. Vélemények esetleg miket vegyek ki vagy miket tegyek be??
kispeki
még akár a Verona is jöhet... 3 fele összerakoma szelót 😉