Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Elõre nem iszunk a medve bõrére😄
Akkor nem az egész szelvényhez grat csak ehhez a meccshez olyat szabad?😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Milan rúg gólt 1,13x
500 Ft 😄D:😄😄
Dögöljek meg ebben a hónapban nem utalok be több pénzt, semmi értelme, csak elbuknám úgyis 😄😄
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
muszáj volt bassza meg :S pedig 0:0 lesz v kihagynak egy büntetõ a 95.percben 😞
Beira-Mar v Vitoria de Setubal 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)3.00
Összes tét: 1.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt): 3.000 HUF
Cselzi x2...egy olyen szelvenyen hogy HÜÜÜ MEG HAAAA,annyit mondok h be kellett telefonalni a bankba hogy oldjak fel a korlatozasomat me nem eleg a havi keret ra xDD basszus... es a legjobb.. hogy 90. perc utan lemerült a laptopom,aztan mar arra tertem vissza hogy latom ahogy kihagyta a 11-est ADS::ADS
93.percben 😄d áááááááááááh
+2k helyett -2k lesz ha a chelsea meccsen 1 gól nem lesz xD miattatok reménykedtem h a végén talál egy gólt a chelsea de így fasza...
Athletic Bilbao gól rendel!
110 Valencia - Schalke H 1.71
189 Arsenal - Barcelona V 1.80
198 Roma - Sahtar Doneck H 1.90
183 Hamburg - St. Pauli H 1.62
212 Benfica - VfB Stuttgart H 1.57
224 Lille - PSV H 2.00
Eredõ odds: 49.97769
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 9995 Ft
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
eldõl a mai nap +2k v +4.2k
2-2 lett ugy egyenlített a celtic,hogy emberhátrányba voltak 😊
jobbak voltak a rangerstõl akkor megfogadtam h hazai pályán megrakom õket, csodálkozom,hogy nem 1.85a szorzó!
am ha bárki kérdi mit ajánlok ,nekem a hét legbíztosabb tippje ez!
de ha már szidod hogy nem fog nyerni a city, a celtic se fog nyerni, csak mert múltkor nem hagytad hogy tegyük rájuk és nyertek 3-1-re <#banplz>#banplz>
SoF II: C4z0rla
a poén az poén 😄DDDDD
238 1 Celtic - Rangers
H 2.11
😄DD
eléggé finom ,erre siman ratolok nagyobb összeget is!
szóval remélem jön holnap a milan-valencia és megvan,hogy a 3k bónuszt tuti erre megy elsõkézbõl!
097 1 V Arisz - Manchester City 1.60
110 1 H Valencia - Schalke 1.71
Eredõ odds: 2,736
Tét: 3000,-Ft
Várható nyeremény: 8210,-Ft
és egy poén:
097 1 V Arisz - Manchester City 1.60
106 1 V Milan - Tottenham 2,5over 1.78
110 1 H Valencia - Schalke 1.71
123 1 V Birmingham - Newcastle 2,5over 1.94
127 1 H Watford - Preston 1.63
Eredõ odds: 15,40016
Tét: 500,-Ft
Várhaqtó nyeremény: 7700,-Ft
vélemény??? 😊
😄
jó megraktam az intert egy 200ft-os szelón de miután elment még az inter meccs elõtt már akkor tudtam h itt vereség lesz 😄
\"Erről van szó!\"
den bosch + metz meccsre 1-1 gól kéne
thx......
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
én nagyon bíztos vagyok a milan sikerben és remélem nem fognak csalódást okozni -.-
mostmár a valencia-schalketól félek de nincs mit tenni 😄
hol a szerencséd?:S emberelõnyben és 0:0 , mit csináltál?????????? -.-
"Újra itt a Szuperdupla sorozat, ahol most a Bajnokok Ligája felé vesszük az irányt. Ez a különleges fogadás a Labdarúgáson belül, a Speaciális, majd a Szuperdupla szövegre kattintva érhetõ el. 9 fogadási lehetõség közül választhatunk a Milan - Tottenham és a Valencia - Schalke meccsek kombinációival. Azon játékosok, akik min. 799Ft-ért fogadnak és fogadásuk nyertes, a nyereményük felett, még 3.000Ft bónuszban részesülnek."
én megraktam a valencia-milan nyer duo-t
800 ft -> 2400 ft
hapoelnek és den boschnak se kéne sokat várnia vele, de egyelõre fontosabb lenne a samsunspor 😊
Linköping fordíts
aztén
Hapoel TA 1et kérek
Den Bosh nyerj te is
Metz...
Chelsea
Setubal
Atl Bilbao nyerjenek még
Honda - The Power of Dreams