Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még egy kérdés bet365höz: a "2-es gyûjtõ 3@ TÉT " , ez takarja a 2/3 systemet?

Tigristank
Hááát, baj, mert kurva nagy arb volt benne... jelenleg 2.50 Simon...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Itt ülök a szelvény fölött és a Malagán vacilálok.Bár pár nappal ezelõtt azt írtam hogy szerintem behúzzák,most mégis tartok tõle.
lehet,a las palmas nálam favorit,a NHL.még lutri,de majd alakul!
Ma szerintem ezek elég jók lehetnek egy szelvényen

Lorient Gyõzelem
Malaga Gyõzelem
Panathinaikos Gyõzelem
WestBrom Gyõzelem
Tigristank
Jah, mostmár látom. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

WuFraZselic
mindkettõ haldoklik, nem baj, hogy kihagytad

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szevasztok!Próbálok ma egy ilyen kombiszelvényt:
Magyaro.-algéria v(5.5 hendi)
Wolfsburg H
Mainz H
Mönchengladbach V
Peterborough H

Sok sikert mára mindenkinek!
köszönöm!!

Tigristank
Úgy van írva, hogy "kapott gól nélkül játssza le a mérkõzést: igen-nem".

Tigristank
Lehet mégis meg kellett volna. <#rinya>

bet365ön tényleg nincs olyan mint pl. bwinen hogy "1-es csapat szerez gólt igen - nem" vagy csak én vagyok láma és nem találom ?!

WuFraZselic
mondjuk ez a hendis algír gyõzelem is elég jónak tûnik 1.74ért, nagytéttel

ha nyerünk, akkor Dániával játszunk, ami valljuk be, minden csak nem jó. ha kikapunk, akkor az orosz-brazil egyikével, az nem szabadna problémát jelentsen. Algéria oddsa 7.00rõl már csak 3.80 😊 szerintem az 5.5 gólos hendi ajándék rájuk ma

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tigristank
De nem eléggé, meg ne rakjátok. 😄

Tigristank
Élõben Monfilst érdemes lehet bepróbálni 4.50-ért, Simon elvileg megsérült.

WuFraZselic
szerintem a Metallurg nem éri meg ennyiért jelenleg, no meg az Atletico is elõbb-utóbb hibázni fog, talán még a Barcánál is jobb formában vannak jelenleg

tippmaxon ezeket jónak gondolom:
74 Atl. Madrid - Levante H 1,28
129 Metallurg Magnitogorszk - Nyeftehimik Nyizsnyekamszk H 1,40
171 Las Palmas - R. Santander H 1,58
181 Nashville - Columbus H 1,81
183 Vancouver - Anaheim H 1,85
WuFraZselic
én Udine gólon gondolkodom all-in 1.72ért. vagy még hozzácsapni a City - Fulham over 2.5öt, és az egy 2.5ös oddsot ad ki (tippmaxon nem igen van más, amit Udine gól mellé tennék, talán ez)

4/5 kombinak meg 5*600 forinttal valami ilyesmit tervezek

148 *(0-5,5) Magyarország - Algéria V 1,74
196 *(0-1) Juventus - Udinese V 2,69
194 Palermo - Lazio H 2,80
164 Newcastle - Reading H 1,71
???

talán Marseille - Montpellier X, vagy Malaga - Celta Vigo H, esetleg Mainz - Freiburg H 2.10ért

BBeno2
ja és del piero 4-et vállalt a reggeli sydney meccsen:

http://www.eredmenyek.com/merkozes/ziMgeKul/#osszefoglalas

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
én mára két 100%os meccset mondok:

juve - udinese (0-3) V 1,28
pool - norwich (0-3) V 1,33

ezekben biztos vagyok. aztán persze lehet megviccel a pool de nem hiszem

másik amit hozzá lehet csapni az a porto - ferreira 0-3 V ez picit neccesebb.

barszát is jól adják 1,28 ért de mivel az elõnyük sajnos tetemet így bármikor közbejöhet egy betli. megtehetik.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

WuFraZselic
ha a Portsmouth meccset törölték, és a Znojmot késõn írtam be, holnapra van egy másik érdekesség

Palermo - Lazio, a hazai odds 3.35rõl már csak 2.7, több mint 300ezer fontot tettek a Palermo gyõzelmére. Lazio 2.05rõl már 2.55
a hazai gól megér egy nagyobb összeget
akárcsak az Udinese gól, nincs Chiellini, Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah, Vucinic. egy X és vendéggyõzelmet is bepróbálok 500-1000 környékén

WuFraZselic
hihetetlen, gondolkoztam is, hogy 1.36ért túl jól néz ki ez a Lyon, és múlt héten egy ocsmány 0-0-át tolt a PSG, lehet nem kéne erõltetni. csak sikerült...

így -800 forint a mai nap, Lyon gyõzelemmel pedig közel 44k plusz lett volna...

pedig 14 tippbõl csak 2 ment el, mégse mentem vele sokra 😄

Hát a francia foci már csak ilyen 😄 Múltkor a PSG 0-0-zott lyon nyert, mos fordítva lesz...

WuFraZselic
ma hokiban elég papír nap volt, több ilyen lehetne

A Kaszas
szerintem kalap kabát

WuFraZselic
nyert a Znojmo, ez a lényeg, de a Lyon gyõzelem nagyon kéne

Lyon is faxa....

A Kaszas
verjem bele az egészbe már😞

ez a schalke meccs is 😄 😄
6 gól a második félidõben XD

hála az égnek nem fogadtam és terveim szerinte nem is fogok,látom megint alkotnak a focisták.😄 😄 😄

Effe88
már 1-3XD

A Kaszas
és a pec vezet a psv ellen.asszem itt vége

buzi sportfogadás

Espanyol H
Effe88
mié😄😄
mi más történhet😄😄
szard le😄😄

w77d
max elmegy XXXXXXXXXD

Effe88
caen-niort páros gól számot rakd meg
1 millióval
max elmegy😄

WuFraZselic
ja, az már megy 19:15 óta, azt hittem 19:45 a kezdés. 0-1 😊

WuFraZselic
osztrák hoki, próbáld meg a Salzburg - Znojmot V-re. még hosszabbításos gyõzelem is 2.97. a Salzburg jövõre úgy néz ki a német bajnokságban indul, és telibeszarják már az EBEL-t, nem fontos nekik a rájátszás, míg a vendégek odaérhetnek a felsõházba

de ne ötven-százezrekkel. én 3 rongyot tettem rá, egy próbát megér

jobb lenne Te választanál és az ellenkezõjére fogadnál<#vigyor4>,ha nyerni akarsz!
w77d
nna akkor mondjatok más hasonló kaliberû tutit, valamivel szarrá kell nyernem magam

értem
Effe88
elhalasztják
mint ahogy más mérkõzéseket is
gondolom idõjárás miatt

w77d
bammeg a betclic is visszaadta a lét...

WuFraZselic
szerintem törölték. amikor beírtam, még 5 irodánál volt fent. most már csak 1nél, amit nem is ismerek, szóval oda nem töltenék fel pénzt

a lényeg, hogy a Portsmouth jelenlegi kerete 14 fõ, ebbõl 3 vagy 4 18 éves meccs nélküli gyerek, ismét csõdközelben vannak

Bwin azt írja,hogy elhalasztva!
w77d
megtéve.. remélem holnap jönni fog

WuFraZselic
aki tudja, tegye meg a Scunthorpe - Portsmoutht hazai gyõzelemre

EL-ban sem indulhatnak?
szerintem ettõl független nyerni fognak, ahogy tették eddig is...
egyébként a srácok számára a 3.hely is szép lehet, az is fényesen csillog , szóval szerintem nyerni fognak
celta idegenben elég gyéren teljesít (1gy-0d-9v)