Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom jómagam is milyen nehéz a szerencsejáték világa, ismerem az „utolsó percben elment meccseket”, a „kis oddsos meccs elviszi a mixemet” érzéseket, mert nekem is nagy szenvedélyemmé vált a sportfogadás. Talán amit most ajánlok, elveszi egy kicsit a sportfogadás élvezetét, de a nyereség kárpótolja. Egy korrekt, emberséges csapatról beszélek, akik a biztosra mennek, és nekik az eddigi tapasztalatim alapján ez elég eredményesen mûködik. Na de egy szó mint száz, érdemes megtekinteni õket. http://tippmixworld.blogspot.hu/
Remélem hasznotokra válik, tudtam segíteni. Sok sikert kívánok mindenkinek!
ha egy meccsre azt fogadom h 2,5 gól felett akkor beleszámít a hosszabítás is vagy csak a rendes játékidõ?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Brynas + Linköping gyõzelemrõl mit gondoltok?
Továbbra is megkérek minden fórumozót, hogy tartsa magát a házirendhez. Továbbá megkérem a házigazdát (Dean Winchester), hogy ha valaki nem bír magával, akkor szóljon neki, ha ezután sem hajlandó a kulturált kommunikációra, akkor keressen meg a moderátor topikban.
Köszönöm a figyelmet.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
akkor minek csinálod??
ahhoz képest egész nap ezzel foglalkozol
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
7k-al ez volt rakva
Barca B szerez legalább 2 gólt
M.United szerez legalább 2 gólt
Barca szerez legalább 2 gólt
Sociedad szerez legalább 2 gólt
jöhetett volna 41k így -7 ezer ezzel én is befejztem a fogadást mert ez nagyon felbaszott , hogy a sociedad nem bírt 2 gólt verni , a realnak meg vert 3-at a Santiagoba
most épp nyerõ szériában vagyok, bár ez a hétvége elég pocsék volt, mint írtam, csupán 2ezret csináltam 2 nap alatt
mondjuk amennyi pénzzel én játszom, abból nem lehet "meggazdagodni". ennél többet meg nem szánok rá, mert nem pénzkereseti lehetõségként tekintek a fogadásra
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
229 Kosice - Poprad H 1,53
173 N. Robertson - D. Junhui H 1,62
3.200 > 7.930
121 Parma - Juventus: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,69
173 N. Robertson - D. Junhui H 1,62
109 Malaga - Barcelona: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,56
2.000 > 8.540
213 Las Palmas - Murcia H 1,73
205 Malaga - Barcelona: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,41
252 Benfica - Porto: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
5.000 > 21.100
mekkora ez az Atlanta meccs!
ha 20-0ról kiestek volna szerintem besózzák a pályát
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a kérdésre válaszolva:egy szerencsétlen szerencsejátékos függõ vagyok,aki már pénzét beleölte ebbe a szarba...
tegnapi magyar kézimeccs -3.5 hendi 1.48, bet365 1.70
pedig mostanság néhány meccsen jobb oddsot az az szrt...