Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Milyen buki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én inkább kivárok pár kört.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
amúgy éjszakai NHL kínálatot nézted már?

nekem a Nashville nagyon tetszik, így, hogy elment Rick Nash a Colombustól

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jAsOn VoOrHeEs
Palermo-Lazio meccs már azt hittem, hogy pofátlan mód 2/1-gyel volt lezsírozva. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
ajándék volt a Sociedad gól 1.8ért 😊 meg eddig a horvát +1.5 1.74ért szintén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Na az angol buki nagyon szívhatja a fogát -250k font <#pias>
w77d
ki nem szarja le, még így is toronymagasan vezeti a tabellát 😄

Shep
El jött hát a nagy nap, úgy fest beég a Barca 😄DDDDD

Shep
Kösz. Nem tudom akkor nálam mit szórakozik.

WuFraZselic
-14k, szép volt City

holnapra jó lehet?

Meggymag
Na jó mostantól a Newcastle tiltólistás nálam....Az meg alap, hogy a kombi az õ "nemgyõzelmükön" megy el... Remélem kiesnek.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

A Kaszas
kolozsvár fradi? tegnap nyert a fradi valamelyik dynamo ellen

ajánld fel nekik a részletfizetési lehetõséget!<#vigyor4>
puttó lóvéd befutott már?
még nem próbáltam,de ezek olyanok,mint a pia,nem lehet bennük csalódni,nem hagynak cserben!<#vigyor4>
valami sporteseményre inkább,csak elõtte írja meg és akkor mi is jól járunk!<#vigyor4>
Tigristank
Lehetõleg a pirosra. <#nevetes1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
hát ha ezt nem akarják kifizetni, a dupláját miért akarnák? 😄

tedd föl valamire,hagy szaporodjon!
w77d
és ez tuti? XXXXD

kalapács,csavarhúzó és ki tudod szedni a gépbõl!<#vigyor4>
w77d
Nna Betathome-on nyertem egy faszányos kis összeget kaszinón még délelõtt, de a kifizetési kérelmemre azóta sem reagáltak... Eljátszák vajon azt, amit a Bwin már eljátszott velem anno, hogy nem tudnak kifizetni valami kreált ok miatt? 😄

Effe88
nálam megy

Shep
A retkes bwin nektek is azt csinálja ,hogy betölt az oldal rendesen aztán elkezdi középen pörgetni a töltését és inaktívvá válik az egész? Érdemes volt szarrá flashelni az egészet.

szívják magukba a titkokat!<#vigyor4>
Effe88
XD
nyilván😄

lehet az SZRT. is olvassa az oldalt???
ezek közül választanék,a kézi nagyon adja magát,ha van eszünk elkerüljük a dánokat!
148 *(0-5,5) Magyarország - Algéria V 1,74
147 Szerbia - Szlovénia D 7,90
196 *(0-1) Juventus - Udinese V 2,69
187 Ajaccio - Valenciennes H 2,46
202 *(0-1) Porto - Pacos Ferreira D 3,80
WuFraZselic
QPR nem kap ki
(vagy de)

Remy kezdõ, sokat várok tõle

A Kaszas
tuti tipp amire nagyobb összeget lehet rakni?

ki tudja mi történt a Leverkusen meccsen?
már javítottak<#vigyor4>,csúcs,aki írja a beharangozókat.megfigyeltem,95%-a elmegy,ha ellene fogadtam vna mindig,már gazdag lennék,lehet ww77 õ <#vigyor4>!ma a Portót favorizálja,remélem nem fog elmenni!
WuFraZselic
kicsiben felesleges csinálni

ReszegKoldus
Hülyeséget írnak, de kézilabdában is szokott lenni ilyesmi, amikor 2. csoportkör van, de itt nem lesz.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
5 alreggel nyomtad?😄😄
az igen😄

WuFraZselic
jaja, jól benyaltam, pláne mivel én trollkodom a topikban 5 alreggel

Effe88
😄😄
nagy nyalógép😄

Nyaljunk be az elnyomóknak , jó Stratégia
mit irkál az SZRT.,ha már egyenes kiesés következik miért kellene pontokat vinnünk???keveri a kézilabdát a vízilabdával,vagy a fogadók szándékos megtévesztése?

"A mieink a legutóbbi két, elrontott párharc ellenére is továbbjutottak már a középdöntõbe, ám hogy pontokat is vigyen magával, feltétlenül le kell gyõznie a nálánál alacsonyabban jegyzett észak-afrikai nemzeti csapatot."
gyakorló szelvény<#vigyor4>
WuFraZselic
lássuk a tétet, uram 😄

én a helyedben a Malaga-Cityt tettem volna duplázónak...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ma raktam egy ilyet

és egy ilyet:

Ja értem, így már világos!! 😊

WuFraZselic
egyikét*

WuFraZselic
ps: lemaradt, de egyértelmû, az említett hármast minden bizonnyal megverjük

WuFraZselic
igen, de utána a Dánok jönnének minden bizonnyal, míg ha negyedikként megyünk tovább, akkor az Oroszország-Brazília gyõztese

Amúgy szerintem a Szlovén - Lengyel - Szerb hármas valamelyikével játszunk, mert ha jól tudom akkor az "A" csoport játszik a "B" csoporttal, valamint a "C" a "D"-vel.

WuFraZselic
a Las Palmas valóban jó lehet, de a múltheti gyõzelmük után nem szívesen tennék rájuk

Tigristank
Fél órája Monfilson volt 8.00 is, jelenleg Simon 4.50 (bár az tény, hogy most direkt kiengedett), igen magas profitot ki lehetett volna hozni belõle. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.