Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így az egyik triplázósom elment, németek + Klagenfurt jön, mu meccs over elmegy. -10
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem tudja vki mi lett a mai Lékó P. sakk eredménye?Elõre is köszönöm
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chelsea meg szedje össze magát
De közben Ajax piros és Fejenoord tizi :S
over, vagy minkét csapat gólja jön ma? 😄
De ma a 1. FC NÜRNBERG-HAMBURGER SV és a DÜSSELDORFER TUS FORTUNA 1895-FC AUGSBURG meccseken vajon potyognak e majd a gólok?
az ilyen dolgok nem derülnek ki
mármint a bundák
egy páran tudnak róla és azok jól járnak
amúgy pont most olvasom a declan hill könyvét
elég érdekes eddig
de aki biztosra akar menni x-re is tegye
Siena - Sampdoria V
Genoa - Catania V
Roma - Inter V
Bordeaux - PSG V
Tottenham - Man.Utd V
ha 3 jön, már jó vagyok
mixen talán ezekbõl lehetne összehozni egy 2.5-3as szorzót nagytétre
141 Gyõr - Sopron V 1,50
241 Tottenham - Manchester Utd.: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
237 Chelsea - Arsenal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
215 Izland - Franciaország V 1,18
249 Ghána - Kongói DK H 1,43 (mondjuk ha ez is 0-0 lenne, azon sem lepõdnék meg)
maxon
223 Davos - Langnau Tigers H 1,32
212 Sparta Praha - Chomutov H 1,36
61 Chelsea - Arsenal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,48
85 Valencia - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,48
221 Klagenfurt - Alba Volán (hosszabbítással) H 1,25
233 Ajax - Feyenoord H 1,61
232 Bordeaux - Paris SG V 1,98
234 Chelsea - Arsenal H 1,88
221 Fiorentina - Napoli V 2,61
216 Osasuna - Deportivo V 3,35
241 Tottenham - Manchester Utd.: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
LABDARÚGÁS 234 1 Chelsea - Arsenal H 1.88
LABDARÚGÁS 238 1 Tottenham - Manchester Utd. V 2.30
LABDARÚGÁS 243 1 Anderlecht - Zulte-Waregem H 1.39
Hali, ezt a szelvényt olvastam egy oldalon (www.betfree.hu) és szerintetek jön? Ott kombiba tették, de én simában vállalnám be. Elég jó oddsok vannak ezekre a meccsekre!! Köszi a segítséget!<#lama>#lama>
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bár volt benne ráció, november óta veretlen a Lazio, november óta nyeretlen a Palermo
nekem egy Udinese gól, és szép napot zárok, masszívan visszajön a 14k, amit a City under vitt el. remélem mielõbb jön, mert lassan lépnék
azon kívül van egy ilyen is, ezt sem bánnám
Las Palmas pipa
Horvátok +1.5 pipa
Sociedad - Barca mindkét csapat gól pipa
Udine gól
1.900 > 15.810
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.