Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mind külön-külön van megrakva, az is jó ha 1-2 bejön
Watford-Almeria meccsen 1gól, PSG hendi, meg monaco meccs ne változzon 2-3gólra tettem
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kéne egy dresden sedan ross county gól
Nekem psg 2 gól 😄 De már lemondtam róla 😄
nekem 2,5 over kéne psg-nek..
az nekem is kéne h hendivel nyerjenek
Legutoljára mikor tettem rájuk hasonló semmi csapat ellen tolták haza pályán és 0-0 játszottak, most is tettem rájuk és szép 0-0 és mindjárt vége az elsõ félidõnek 😄 Dejavu érzésem kezd lenni 😄
0-2 a toursnak 😄
én arra gondoltam, hogy ha idegenben voltak akkor 3-1re kikaptak ha viszont hazain játszottak akkor 3-1re nyertek 😄
szóval utolsó 6 eredményük 3:1 lett
szóval utolsó 6 eredményük 3:1 lett
Auxerre-n gondolkodtam is h tenni kéne, végül is nagy név keret is jó lenne, érthetetlen is számomra miért ilyen szarok,simán feljutásért kéne menniük.
TOurs utolsó 6 meccsét nézzétek meg 😄
Mai eredménynek mit vártok? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Mai eredménynek mit vártok? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként meg vigyázhatnál , hogy írod le a csapat nevét!! :ASD:AS😄A😄:as
Kösz Effe a tippet 😄
Aalen gól
2,5x
2,5x
A mieink alázzák Dél-Koreát,eddig 6-1.Az is meg van.Ausztria-Hollandia is pipa,a Fehéroroszok is vezetnek,alakul a mix.
Bízom benne,mert nagyon kellene!
szerintem igen, ideje lenne otthon is jól játszaniuk, nem csak idegenbe, bár én 2-3gól-ra tettem
Mit gondoltok,a Monaco behúzza a mai meccset?
Betting tip of the day:
PSG have kept 8 clean sheets in a row; Bastia haven't scored in 5 of their last 6 away
PSG to keep a clean sheet odds: 1.67
PSG have kept 8 clean sheets in a row; Bastia haven't scored in 5 of their last 6 away
PSG to keep a clean sheet odds: 1.67
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
én két szelvényt raktam, egyiken 2,5 under másikon pedig X.. hátha..😄
ezt olvastam én is ,viszont ezen két játékos az elõzõ fordulóban sem játszott még is lõttek gólt 😄
a mindkét gólt lõ eléggé jó lehet, szóval én a 2.5 overt játszottam.
mivel nem emlékeztem milyen szelót írtam ide be így még raktam hozzá 1-2 eseményt így most 1k-ra jöhetne 11k.
a mindkét gólt lõ eléggé jó lehet, szóval én a 2.5 overt játszottam.
mivel nem emlékeztem milyen szelót írtam ide be így még raktam hozzá 1-2 eseményt így most 1k-ra jöhetne 11k.
Braunschweig két játékosát is kénytelen mellõzni a mai meccsen, mégpedig a két legeredményesebbet..
Kicsit körbenéztem, a PSG 3,5 gól alatt kezd public bet lenni.
Az oddsokat is figyelembe véve most ez a kombi tetszik:
Braunschweig félidõ D
Aue H
Watford 2,5 felett
Az oddsokat is figyelembe véve most ez a kombi tetszik:
Braunschweig félidõ D
Aue H
Watford 2,5 felett
Megfontolandó ez is, az X2-re 2 körüli odds hozható ki. Ráadásul pénteken amúgy is érdemes a favorit ellen rakni a bundáskettesben, fõleg ha a hazai nincs motiválva. De azért egy 1:0 nem lepne meg, az Aalen sincs különösebben motiválva, õk nem akarnak feljutni, nincs ahhoz elég hátterük. Gondolkozom még egy félidõ ikszen is, arra 2,13 az odds, talán az éri meg legjobban.
braunsvejg simán leadhatja a meccset
úgy is elég gyakori a bundes 2-ben
otthon 10m 9gy-1-d0v!
nem lennék meglepve egy 0-1-es végeredménytõl😄😄
úgy is elég gyakori a bundes 2-ben
otthon 10m 9gy-1-d0v!
nem lennék meglepve egy 0-1-es végeredménytõl😄😄
Mai megfontolások:
PSG - csapat nagy része szerdán a válogatottaknál (viszont többnyire csak 1 félidõt játszottak, pl. Ibra), ellenfél gyenge. 2-0 körüli eredményt várok. Tipp: 2-3 gól, szerintem nem kapnak, viszont négyet nem is rúgnak, és ebbe belefér még pl. egy 2-1 is
Braunschweig - lényegében feljutottak, mindkét csatáruk hiányzik, ellenfél idegenben masszív (10 meccsen csak 7 kapott gól). Tipp: 2,5 gól alatt
Továbbá:
Monaco - a játékosállomány kiemelkedik a másodosztályból, az utóbbi idõben már kezdenek jól is játszani, idegenben sorozatosan nyernek, de otthon inkább ikszek. Itt lenne az idõ egy hazai gyõzelemre, de elég alacsony az odds. Jó lenne tudni vannak-e hiányzók, vagy olyanok, akik szerdán válogatottaztak
Erzgebirge Aue - sok apró érv mellettük, amit most lusta vagyok leírni, hazai gyõzelem jó odds mellett
Watford - 2,5 gól felett, indoklás nélkül, ez a mai napi megérzés
PSG - csapat nagy része szerdán a válogatottaknál (viszont többnyire csak 1 félidõt játszottak, pl. Ibra), ellenfél gyenge. 2-0 körüli eredményt várok. Tipp: 2-3 gól, szerintem nem kapnak, viszont négyet nem is rúgnak, és ebbe belefér még pl. egy 2-1 is
Braunschweig - lényegében feljutottak, mindkét csatáruk hiányzik, ellenfél idegenben masszív (10 meccsen csak 7 kapott gól). Tipp: 2,5 gól alatt
Továbbá:
Monaco - a játékosállomány kiemelkedik a másodosztályból, az utóbbi idõben már kezdenek jól is játszani, idegenben sorozatosan nyernek, de otthon inkább ikszek. Itt lenne az idõ egy hazai gyõzelemre, de elég alacsony az odds. Jó lenne tudni vannak-e hiányzók, vagy olyanok, akik szerdán válogatottaztak
Erzgebirge Aue - sok apró érv mellettük, amit most lusta vagyok leírni, hazai gyõzelem jó odds mellett
Watford - 2,5 gól felett, indoklás nélkül, ez a mai napi megérzés
Brose Bamberg - Bayern München 22-45
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#kocsog>#kocsog><#pias>#pias>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#kocsog>#kocsog><#pias>#pias>
nem, mert akkor nagynyeremény lenne és utalásos, így pedig megkapja egyben azonnal a 2x190ezret
Most olvasom egy másik fórumon,hogy valaki 2*22000-rel tette meg a Medvedi-Hamburg meccset x-re.Bejött neki.Odds:8.70.