Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1,25x
Wembleyben fog összes csapni ma a két csapat. Full három esélyes a találkozó, talán a hazai pálya elõnye miatt egy kicsit az Angolok az esélyesebbek. Egy igazi rangadó lesz, 80 ezer nézõ elött, barátságos meccs ide vagy oda, itt nem lesz tartalékolás.
Lesznek sérültek mind két oldalon. Az Angoloknál nemfog játszani Terry, Sturridge, Carrick, Defoe, és Young se fog pályára lépni ma.
Brazíloknál Kaka, David Luiz, Thiago Silva, Vieria, Raniere, és Leandro Damiao se fog játszani. A védelembõl nagyon hiányozni fog Silva és Luiz, kiváncsi leszek, hogy az õket helyettesítõ védõ páros, hogy fogja megoldani ott középen a dolgot. Ha ez nem fog menni a Brazíloknak, akkor bizony lesznek gondok a védekezésbe.
Angolok hajtani fognak mint az atom, hisz hazai közönség elött, megverni a Brazílokat mindig szép teljesítmény. Angoloknál Carrick és Terry hiányozhat nagyon védekezésbe.
Angol gól az szerintem borítékolható, hazai pályán, egy gyengített Brazíl védõsor ellen, egyet minimum lõniük kell. Na most kérdés, hogy fognak- e lõni a Brazílok? Válaszom igen, fognak. Nagyon jó támadósoruk állt össze Neymarral az élen aki termeli szépen a gólokat. Két lyukas védelem fog összecsapni, amibõl könnyen ki alakulhat egy sok gólos izgalmas meccs. Szerintem már a félidõben lesz 2-3 gól, de ez biztos, hogy nem 3-0 lesz.. Szóval a mind két csapat gól opció 1.66 ért eléggé jónak tûnik. Számszerû tippem: 2-2!
My elemzés :D
193 Anglia - Brazília: Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,32
203 Hollandia - Olaszország: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
209 Svédország - Argentína: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
222 Franciaország - Németország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,30
Eredõ odds: 3,83955
bwinen 1,23 van rá:S:S:A::A:D:FS:_S:D:S:D
ja a wales-ausztria nagyon x-nek tûnik
További mérkõzések ->
Anglia - Brazília
2.5 over , de az angol gyõzelmen nem lepõdnék meg!!!
Hollandia-Olaszország
olasz gól jöhet, 1.5 over is elvileg papír, de a hollandok nálam tiltólistán vannak
Svédország-Argentína
2.5 over, Argentína 1.5 over
Izland-Oroszország
14 mérk. óta nem ikszelt izland ami nem hiszem, hogy most fog megszakadni de ha igen nem szabad meglepõdni. Egymás ellen utóbbi 4 mérkõzésük alkalmával mindig az akt. pályaválasztó nyert 1-0ra , illetve 1szer 1-1es döntetlenre végeztek egymással. 2.5 over várok..
Franciaország-Németország
Tavaly idegenben 2-1re vertük a németeket, szerintem hazai környezetben a döntetlent kifogjuk harcolni. 1-1 vagy megint 2-1es hazai gyõzelmet tippelnék.
Portugália-Ecuador
portugál gyõzelmet nem tennék, elmúlt két meccsükön is eléggé alacsony szorzót kínáltak a gyõzelmükre még se sikerült nyerni, most meg egy 6 mérkõzés óta veretlen csapattal mérkõznek meg. Bármit eltudok képzelni ezen a meccsen, viszont ha mondani kell valamit akkor az Ecuador gólt mondanám.
Wales-Ausztria
46 mérkõzés óta nem játszott döntetlent wales. Weed papa helyében ezt a meccset singleban simán megraknám, egyszerûen kihagyhatatlan kategória !
Estudiantes d… 1 - 1 Deportivo Morón - Ez a meccs..épp megy...de nem tuti h lesz még egy gól.
Sokszor van ilyen náluk, lehet szépen ingyé nyerni.. ;)
http://88.80.5.80/w00t/20130205/vv51115cb2cfed0632926196-520886.html - stream
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
over 2,5
1,7x
angoloknál én vendég gólt vártam , viszont nem gondoltam volna,hogy 1-1 lesz és ezért vártam ott overt :S
port vale meg biztos hazai volt :D (bár tegnap a gill. is )
kéne Cheltenham és Coventry gyõzelem egy másik szelóra. Ha ezek mellé a Port Vale még leadná X-re, az nagyon fain lenne..
többi holnapi tippemet majd késõbb írom be.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#conf>#conf>
de összességében sz*r volt nah, ezen nincs mit fényezni :D
A Gillingham vereség nagyon meglepõ, ezek után eléggé félek a mai naptól, bár két nap egymás után remélem nem jön ekkora meglepi..
vendég csapat 5 meccs óta veretlen, mikor kapjon ki ha nem a listavezetõtõl?!
Cheltenham - Bristol Rovers
elmúlt 4 meccsen egyszer sem jött a -szorzó szerinti- papírforma. Most jönni fog, ráadásul az odavágót is nyerte a Cheltenham.
Guingamp - Angers
guingamp nagyon régen kapott ki, viszont nálam ez a meccs full 3 esélyes...
Anglia U21 - Svédország U21
Anglia a belgák elleni 2-1es vereség óta sorozatban 6 meccsét nyerte meg kapott gól nélkül!!!! , vendég gól jönni fog?! Szerintem igen..
Sheffield Utd - Crawley
hazai csapat 5 meccs óta nyeretlen. odavágót 2-0ra nyerte. ettõl függetlenül csak kombiba vagy poénszelvényre mondanám a hazai gyõzelmet.
Colchester - Swindon
hazai csapat nagyon nagyon régen ikszelt utoljára.
egymás ellen 5 mérk. óta mindig páratlan volt a gólok száma. Vendég csapat viszont régen kapott ki.
nálam ez inkább X1.
Scunthorpe - Portsmouth
a vendég csapat borzasztó formában van, pedig a klub látott már jobb napokat is..
egymás ellen viszont 4 mérk. óta a scunthorpe képtelen verni a portsmouth csapatát.
vendégek viszont nyerhetnek, szóvl én kihagynám ezt a találkozót. 1.5ért pláne nem éri megjátszani a hazai gyõzelmet.
Oldham - Yeovil
9 egymás elleni óta nem tudott nyerni az oldham a yeovil ellen.
vendégek viszont bombaformában vannak, elmúlt 5 meccsüket megnyerték és a 12 lõtt gól mellett csupán 2-t kaptak.
talán egy ilyet tennék holnap
107 Cheltenham - Bristol Rovers H 1,75
108 Port Vale - Wimbledon H 1,47
86 U21Anglia - U21Svédország: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,69
95 Sheffield Utd. - Crawley H 1,89
Eredõ odds: 8,21682
biztosabb
107 Cheltenham - Bristol Rovers H 1,75
108 Port Vale - Wimbledon H 1,47
Eredõ odds: 2,57250
levadiakos x már oké
benfica sima lett
azért nem számítottam erre,hogy a gill. meccs félidõben 0-0 lesz
Mára Real B meccs 2,5 overt raktam, de sztem most live ba 3,5 is lesz..:)