Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nekem mára csak spanyol és német gyõzelem kell... a spanyol lehet necces lesz, de a németnek gond nélkül kell jönnie

spanyol meccs over 1,5
1,25x

FERNANDINHO1997
Anglia - Brazília

Wembleyben fog összes csapni ma a két csapat. Full három esélyes a találkozó, talán a hazai pálya elõnye miatt egy kicsit az Angolok az esélyesebbek. Egy igazi rangadó lesz, 80 ezer nézõ elött, barátságos meccs ide vagy oda, itt nem lesz tartalékolás.

Lesznek sérültek mind két oldalon. Az Angoloknál nemfog játszani Terry, Sturridge, Carrick, Defoe, és Young se fog pályára lépni ma.

Brazíloknál Kaka, David Luiz, Thiago Silva, Vieria, Raniere, és Leandro Damiao se fog játszani. A védelembõl nagyon hiányozni fog Silva és Luiz, kiváncsi leszek, hogy az õket helyettesítõ védõ páros, hogy fogja megoldani ott középen a dolgot. Ha ez nem fog menni a Brazíloknak, akkor bizony lesznek gondok a védekezésbe.

Angolok hajtani fognak mint az atom, hisz hazai közönség elött, megverni a Brazílokat mindig szép teljesítmény. Angoloknál Carrick és Terry hiányozhat nagyon védekezésbe.

Angol gól az szerintem borítékolható, hazai pályán, egy gyengített Brazíl védõsor ellen, egyet minimum lõniük kell. Na most kérdés, hogy fognak- e lõni a Brazílok? Válaszom igen, fognak. Nagyon jó támadósoruk állt össze Neymarral az élen aki termeli szépen a gólokat. Két lyukas védelem fog összecsapni, amibõl könnyen ki alakulhat egy sok gólos izgalmas meccs. Szerintem már a félidõben lesz 2-3 gól, de ez biztos, hogy nem 3-0 lesz.. Szóval a mind két csapat gól opció 1.66 ért eléggé jónak tûnik. Számszerû tippem: 2-2!

My elemzés :D

sikerült elérni a döntetlent :DD
annyira nem lehetetlen szelvény...

193 Anglia - Brazília: Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,32
203 Hollandia - Olaszország: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
209 Svédország - Argentína: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
222 Franciaország - Németország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,30
Eredõ odds: 3,83955
A Kaszas
2 szelvenyen csak 1.5 over van.egyik a biztosabb kategória másik a véleményes.másik 2 is hasonlít erre csak ott gyõztesre tettem.

Toltam egy over 1,5-öt spanyol meccsre kemény 1,25-ért, igaz 5 számjeggyel :D 17. percben 1-0, remélem marad :D

Effe88
én arra teszek, hogy 1 héten belül újra be lesz zárva a topik
bwinen 1,23 van rá:S:S:A::A:D:FS:_S:D:S:D

ja a wales-ausztria nagyon x-nek tûnik

Ha mára kéne valamit mondani akkor a wales döntetlent mondanám, aki több pénzt tenne rá az teheti páros gólszámra !

További mérkõzések ->
Anglia - Brazília
2.5 over , de az angol gyõzelmen nem lepõdnék meg!!!

Hollandia-Olaszország
olasz gól jöhet, 1.5 over is elvileg papír, de a hollandok nálam tiltólistán vannak

Svédország-Argentína
2.5 over, Argentína 1.5 over

Izland-Oroszország
14 mérk. óta nem ikszelt izland ami nem hiszem, hogy most fog megszakadni de ha igen nem szabad meglepõdni. Egymás ellen utóbbi 4 mérkõzésük alkalmával mindig az akt. pályaválasztó nyert 1-0ra , illetve 1szer 1-1es döntetlenre végeztek egymással. 2.5 over várok..

Franciaország-Németország
Tavaly idegenben 2-1re vertük a németeket, szerintem hazai környezetben a döntetlent kifogjuk harcolni. 1-1 vagy megint 2-1es hazai gyõzelmet tippelnék.

Portugália-Ecuador
portugál gyõzelmet nem tennék, elmúlt két meccsükön is eléggé alacsony szorzót kínáltak a gyõzelmükre még se sikerült nyerni, most meg egy 6 mérkõzés óta veretlen csapattal mérkõznek meg. Bármit eltudok képzelni ezen a meccsen, viszont ha mondani kell valamit akkor az Ecuador gólt mondanám.

Wales-Ausztria
46 mérkõzés óta nem játszott döntetlent wales. Weed papa helyében ezt a meccset singleban simán megraknám, egyszerûen kihagyhatatlan kategória !
Meggymag
Jelzem h Bwinen az élõ fogadásban csúszásban van a közvetítéshez képest a fogadás egy fél perccel és be lehet utólag fogadni ha gól van...
Estudiantes d… 1 - 1 Deportivo Morón - Ez a meccs..épp megy...de nem tuti h lesz még egy gól.
Sokszor van ilyen náluk, lehet szépen ingyé nyerni.. ;)
http://88.80.5.80/w00t/20130205/vv51115cb2cfed0632926196-520886.html - stream

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

w77d
hehe :D pedig délután pontosan 5 szelvénnyel indultam harcba, amin ugyan az az 5 meccs volt 5/4-es, illetve 4 db 5/3-as variációban, de pont az a kombináció jött ki, amelyik mindegyiket lenullázta...

maffiavezér
hu erre nem számítottam,hogy még te sem nyersz.

w77d
éééééés a 90+-ban elment cheltenham miatt a mai nyereményem 0, azaz nulla forint!! fuck yeah

Meggymag
Asszem nem fogok adott csapatnál gólra rakni vagy végeredményre ezekben a csodás angol lófax bajnokságokban....marad az over..ennyi..pont az ilyen kamu meccsek miatt

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

a 90.+ percben megy el a cheltenham :DDDDD
Meggymag
Napi köcsög csapat a Coventry... 0-3 na persze...még véletlen se lõnének 1 gólt mert arra van téve a szelvény áááá... Mint tegnap a Gillinham....vicc

Port Vale - Wimbledon
over 2,5
1,7x

csak, hogy jó napod legyen a conventy már 0-1 :S
angoloknál én vendég gólt vártam , viszont nem gondoltam volna,hogy 1-1 lesz és ezért vártam ott overt :S
port vale meg biztos hazai volt :D (bár tegnap a gill. is )
A Kaszas
mért nem szóltál elõbb.raktam volna overre)

w77d
Angol U21-re under 2,5-öt raktam... nem sokáig kellett izgulnom érte, az elsõ félidõben kuka már :D

kéne Cheltenham és Coventry gyõzelem egy másik szelóra. Ha ezek mellé a Port Vale még leadná X-re, az nagyon fain lenne..

Meggymag
Ferreira meccset lejátszották és berámolt a hazai csapat a végén egy gólt szóval az is pipa lenne. :)

hungary27
köszi
maffiavezér
<#conf>

közel 10 év után találkozunk újra velük. 2002ben ugye 2-5re kikaptunk, szerintem most egy döntetlent sikerül elérni...
többi holnapi tippemet majd késõbb írom be.
Shep
Majd ha eláll a havazás és a pályát játékra alkalmasnak nyilvánítják a megfelelõ szervek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

üdv! tudja valaki a Oldham Yeovil mikor játsszák le mert ma elmarad.
maffiavezér
csõ
H4V0K, Kamaty Zokniban

hungary27
csõ
effe
hungary27
nem ez volt a kérdés
maffiavezér
csõ
különc

maffiavezér
értem,köszi

Shep
Nem maradt el csak félbeszakdt a vége elõtt 15 perccel a köd miatt, ma fogják befejezni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hungary27
nyerünk holnap?
<#eljen>
maffiavezér
ja jó most már összeállt,hogy elmarad,csak azt a hozzászólást nem láttam,mert el volt rejtve :D

nehéz 4 hozzászólást visszaolvasni? :DD
maffiavezér
pacos ferreira meccsel mi van?1 órája keresem de semmit nem találok róla,pedig tegnap félidõig néztem.
<#conf>

ja a vicc,hogy amiben a biztos votlam az ment el és amitõl tartottam az meg jött :D
de összességében sz*r volt nah, ezen nincs mit fényezni :D
látom ma is elmarad a meccs. akkor megyek felveszem a pénzem

ahha
a ferreira meccsel mi van? 1es szorzó?

Úgy látom a tegnapi tippjeidet nem is nagyon lehet kommentálni:D
Én mára kihagyom a fogadást,inkább a holnapi válogatott mérkõzésekbõl nézek valamit!
tegnapi eredmények ->

A Gillingham vereség nagyon meglepõ, ezek után eléggé félek a mai naptól, bár két nap egymás után remélem nem jön ekkora meglepi..
Port Vale - Wimbledon
vendég csapat 5 meccs óta veretlen, mikor kapjon ki ha nem a listavezetõtõl?!

Cheltenham - Bristol Rovers
elmúlt 4 meccsen egyszer sem jött a -szorzó szerinti- papírforma. Most jönni fog, ráadásul az odavágót is nyerte a Cheltenham.

Guingamp - Angers
guingamp nagyon régen kapott ki, viszont nálam ez a meccs full 3 esélyes...

Anglia U21 - Svédország U21
Anglia a belgák elleni 2-1es vereség óta sorozatban 6 meccsét nyerte meg kapott gól nélkül!!!! , vendég gól jönni fog?! Szerintem igen..

Sheffield Utd - Crawley
hazai csapat 5 meccs óta nyeretlen. odavágót 2-0ra nyerte. ettõl függetlenül csak kombiba vagy poénszelvényre mondanám a hazai gyõzelmet.

Colchester - Swindon
hazai csapat nagyon nagyon régen ikszelt utoljára.
egymás ellen 5 mérk. óta mindig páratlan volt a gólok száma. Vendég csapat viszont régen kapott ki.
nálam ez inkább X1.

Scunthorpe - Portsmouth
a vendég csapat borzasztó formában van, pedig a klub látott már jobb napokat is..
egymás ellen viszont 4 mérk. óta a scunthorpe képtelen verni a portsmouth csapatát.
vendégek viszont nyerhetnek, szóvl én kihagynám ezt a találkozót. 1.5ért pláne nem éri megjátszani a hazai gyõzelmet.

Oldham - Yeovil
9 egymás elleni óta nem tudott nyerni az oldham a yeovil ellen.
vendégek viszont bombaformában vannak, elmúlt 5 meccsüket megnyerték és a 12 lõtt gól mellett csupán 2-t kaptak.

talán egy ilyet tennék holnap
107 Cheltenham - Bristol Rovers H 1,75
108 Port Vale - Wimbledon H 1,47
86 U21Anglia - U21Svédország: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,69
95 Sheffield Utd. - Crawley H 1,89
Eredõ odds: 8,21682

biztosabb
107 Cheltenham - Bristol Rovers H 1,75
108 Port Vale - Wimbledon H 1,47
Eredõ odds: 2,57250
Kezdek félni... :D

háh... az 5/4bõl csak az hiányozna :D
levadiakos x már oké
benfica sima lett

azért nem számítottam erre,hogy a gill. meccs félidõben 0-0 lesz
Ferreira, Gillingham, Ascoli gyõzelem nagyon kéne. :D

FERNANDINHO1997
Hûûû mi minden volt itt az elmúlt pár hónapban..:D

Mára Real B meccs 2,5 overt raktam, de sztem most live ba 3,5 is lesz..:)

nem tudok befizetni zrthez így fogadni sem tudok <#gonosz2>